106

Американ

преди 1 година

*** Христова очевадно няма много акъл щом превежда думата narrative като "наративите" , ама превода на sympathetic media като "симпатични медии" е направо *** :-D

105

Анонимен

преди 1 година

До Бай Дрън Ако я няма агресивна Русия считай че няма да я има и агресивна Сърбия. Що се отнася до Турция от 100 години е най-лоялния съсед на България. Вражда между България и Турция практикува политически единствено Русия.

104

Анонимен

преди 1 година

Търсенето на теле под вола, най-устойчивата политика на Кремъл.

103

Бай Дрън

преди 1 година

Баси колко глупости на едно място... А тия що не се запитат, защо толкова негативни мнения против НАТО? Русия? На кой му пука за Русия! Стига лъгахте хората! Тия, които са в Нато, включително Хърватия са там, за да се защитят от някоя съседна държава, не от Русия!!! България и Гърция спрямо Турция, Хърватия спрямо Сър бия и разни други амбиции на Балканите и така нататък! Нино досега не е влязал в НАТО за да се защитава от Русия!!! Стига сте дезинформирали обществото с подобни *** статии!

102

До турците

преди 1 година

Братя, само не спирайте опитите! Това е най-важното за света и за вас! Един път турчин роди ли, светът ще бъде в краката ви!

101

Анонимен

преди 1 година

Абе не знам колко точно демократични страни са... Лично според мен шведите са абсолютни американски пo.длo.ги. Няма да забравя как спретнаха на Асандж измислени обвинения в изнасилване, което и беше началото на злощастната му съдба. Долни американски лакеи са до мозъка на костите си! Момчета за мрьсни поръчки.

100

g.venov

преди 1 година

Нелче продължаваш с простотийте,спри се бе жена,толкова некдърни статий и слаба журналистика,биеш всички тъпомери-откога отстояването на националнияинтере е проруско.колко пъти ,въпреки,че триете коментари да ти го кажа,НЕ СТАВАШ,никаква журналистка не си,а жалка картинка.

99

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 1 година

А къде сме ние? Естествено пак в калта, пак при прасетата...

98

Анонимен

преди 1 година

То е ясно, че Щатите настояват за членството на Швеция и Финландия в Нато, не обратното! Това са две от най-демократичните и свободни страни в света, защо не направят референдум?! Така изглежда като еднолично решение на правителствата им, което е абсурд. Жалко, че покрай тази война, всичко става все по- откачен!

97

Анонимен

преди 1 година

Да бе, излиза, че Пипи Дългото чорапче е нацистка според руснаците! Също и Карлсон е нацист, и кой ли не! На руснаците всичко им се привижда като нацистко, а всъщност светът се увери, че няма по-големи нацисти от тях самите!

96

Някой

преди 1 година

Не знаех, че и Пипи дългото чорапче е била "нацистка"!

95

Анонимен

преди 1 година

Чичо Джо има последна дума, така че Орбан и там разни хървати да си...

94

Швеция и Финландия

преди 1 година

ще влязат в НАТО на пyткинден.

93

Лея13

преди 1 година

Пълен абсурд е всичко това!Какво правят държави с руски уклон в НАТО!?Какви са тези гевезелъци- тоя не давал това,оня не искал онова.Че Турция, че Хърватия, че Унгария.... Който не му харесва политиката на Алианса- вратата е там,отзад, както казва наш Киро.Не виждам смисъла на това да членуваш в съюз, който е противовес на руските ти приятели.Добре би било НАТО своевременно да разкара подобни аферисти и саботьори,подложки на руснаците.Те по скоро пречат, отколкото да има полза от тях.

92

Анонимен

преди 1 година

Ако слушаш драскачите още малко и ще влязат... Да, да, ама не.

91

Анонимен

преди 1 година

Деца, ако утре се наложи да пазите България, какво ще вземете първо? Прашки, гел и лаптоп или Нож, кибрит и автомат?

90

Димби Провадия

преди 1 година

Турция ИЗЛИЗА от НАТО скоро - какво ми философствате ?!??!?

89

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПроблема на русофилите е само 1. Родени се преди 80-та и има с какво да сравняват. Знаят как беше преди... Русофобите, пробеми нямат... Даже им завиждам често... Кухи като тикви и живеят без грижи) Ден за ден...

88

Отвори, Мари

преди 1 година

Възраждане са отворили широко. Който и да иде може да ги проникне, но никой не иска да влиза в тоя разграден двор. Инстинкта говори - отворените дупки развъждат бръмбъри

87

Анонимен

преди 1 година

Е, има и мислещи независими политици, поставящи националния интерес на избирателите над интереса на Сорос.