126

Напомняне

преди 1 година

НАТО е военно-политическа организация. Турция е стар войник в тази организация, а Швеция и Финландия все още не са станали дори млади войници. Затова скандинавците не трябва да забравят, че млад войник колан стяга и пояс не разпасва пред старослужещите.

125

Чичо

преди 1 година

За глупостта няма граници и за глупаците няма пречки.Това,че Ердуган и другите като него само държавници,феодализъм мислят само за своето добруване и властване.За това са тези пречки за приемане на други дъжави-суверенни,да се присаеденят към НАТО.Може и без тяхното мнение!.

124

Анонимен

преди 1 година

ТО НИЕ СМЕ ПЪТНИЦИ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС ,ТЕ МИСЛЯТ ЗА ШВЕЦИЯ И ФИНЛАНДИЯ. ПРИЕМАТ ЛИ ТЕЗИ НАС ЩЕ НИ ИЗХВЪРЛЯТ КАТО УПОТРЕБЕНИ.

123

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията е дъвка за балончета за инфантилни инвалиди. В основата са апетитите за власт и пари - безгранична и всеобхватна власт - на едно самопровъзгласило се за божествено елитарно ядро. Те ще си поделят властта, защото няма смисъл да умрат и да загубят всичко, освен ако манията за величие не е размътила безвъзвратно мозъците им...Която и от страните да спечели, обикновените хора ще загубят всичко, защото "новите богове" ще ги подчинят на човеконенавистните си интереси.

122

Анонимен

преди 1 година

Турчина е хитър, той предвижда нова война там.

121

Паню Баирски

преди 1 година

Турция, Унгария и Хърватия да се изгонят от НАТО като мръсни котетаза нищо не стават!

120

Анонимен

преди 1 година

Нашата позиция трябва да е категорично НЕ - те не ни позволяват да влезнем в Шенген ние не трябва да им дадем НАТО

119

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 124 - от доста време го цензурират. Може би, нещо свързано с анти-тероризам. Относно писаното от теб, ами виж сега - има реч на Чърчил след нахлуването в Полша, където дословно казва: "..трябваше да изберем между срама и войната. Избрахме срама и получихме войната..". Поантата е, че Диктатора не само не се спира с отстъпки - те го настървяват. Но не би могъл да убедиш пристрастните т/ролове и увредените от дълъг живот в соца м/аргинали. До техните закостенели мозъци мисъл не стига.

118

Анонимен

преди 1 година

Един призив към модерацията на сайта - нещо не е наред с филтъра за пЦуване - няма как 'коктейл мо Лотов' да бъде филтрирано, няма логика.

117

Анонимен

преди 1 година

В началота на Втората Световна Война Финландия пак е искала да й помогнат от Америка и Европа, но никой не го е направил понеже ги е било страх да не раздразнят Хитлер. Сега наблюдавам,е същото - сакън да не ядосаме Русия, ама нещо май все пак палачинката започна да се обръща. Може и да ги приемат в НАТО Финландия и Швеция. Или поне ще ги напомпат с оръжие. Коктейл Молoтов е измислен във Финландия, той се е появил заради липсата на оръжие, но присъствието на желание.

116

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 108 - само от интерес бих искал да те попитам - дали Владимир Путин е направил референдум сред руския народа да нахлуе ли в Украйна или не? Питам за един приятел! Не можеш да се противопоставиш на Диктатор с демократични мерки. Света днес напомня този в навечерието на Първата Световна. И не бива да допуска същите грешки които тогава позволиха Германия да запали половината Свят.

115

Анонимен

преди 1 година

До Американ - *** ли критикуваш или Гугъл Транслейт? Нали не мислиш, че *** превежда?

114

българин

преди 1 година

До: номер 128 (Алооо) Ти май бъркаш Швеция със Швейцария, а?

113

samba

преди 1 година

Всички малко по малко взеха да се усещат що за *** е това нато, и изобщо западът като цяло.

112

Алооо

преди 1 година

Да пускат референдум, а не като тук, шайка престъпници като при нас да решават съдбата на хората. Нали сте демокрация хората да решават, какво да изберат. В България трябваше да е същото и за ЕС и за нато.

111

Анонимен

преди 1 година

До А стига бе!Ние сме геополитическа важна държава, докато Финландия и Швеция се намират на нищото, направо в Северния полюс :))) Сетиха се кога и те да са в НАТО горките :))

110

ДжО1984

преди 1 година

"са прости видео клипове с турски субтитри". Е няма само турските сериали са популярни в Швеция и Финландия!

109

А стига бе!

преди 1 година

Северна Македония я приехме в НАТО без проблем за нула време, а Швеция и Финландия да не можем? Знаех си аз, че македонската армия е велика!

108

рибока

преди 1 година

Няма да и е кеф на Русия,но няма да ги нападне,ако не насочат ракети срещу нея без значение членки ли са или не.Нейните интереси винаги са включвали,е от три века,открити пристанища по границите и включването на Финландия през 1809 в състава на руската империя е било по-скоро като символ на победата и над Швеция,но войната е една от поредните започнати от Швеция,а и Финландия е получила статут на Велико автономно княжество.

107

Анонимен

преди 1 година

раши стите търсят на цисти, но няма по-големи на цисти от самите раши сти