11

Не четете

преди 1 година

Книгите са супер надценени и винаги са били. Всъшност, има много малко автори в света, които реално си заслужава да се четат, всичко друго е бла бла. Аз съм научил много повече от киното и научно популярните филми, където нещата са синтезирани и целия спам на автора е махнат. И не, драги, не са интелигентни хората четящи "книги", а хората, които разбират и знаят какво четат, аре стига с тия легенди...

10

Чичо

преди 1 година

Изживяването...боже колко си смешен. Че и трагичен. Аз обаче ще ти кажа, че Киндъл ползвам от близо 10 години и няма разлика в изживяването. Грам даже. Пък и съм си спестил и сума ти пари както и въпроса - къде да я дена поредната хартиена книга. И така...

9

Наложихте

преди 1 година

Модела на еднокнижника Борисов,сега рИвете.Късно е.

8

Анонимен

преди 1 година

До Чичо, хахахахахахахахахахахаха! Нормалните хора имат усещане за четене! Книгата като хартиен носител е изключителна като усещяне и изживяване! Никой нормален няма да се откаже от хатиено копие. Електронната книга е имитиращ продукт! Единствено купувам електронни книги, ако спеставам пари! Примерно от доставка от Амазон! Когато пътувам в чужбина си купувам хартиена книга, защото изживяването няма нищо общо с Киндъла ми!

7

1-н

преди 1 година

Собствениците на видеотеки така ревяха преди време, някой да си ги спомня?

6

Чичо

преди 1 година

Никой нормален (и разумен) човек няма в 21 век да дава едни луди пари за хартиени книги, при положение, че един Киндъл и безкрайно многото електронни книги онлайн са без пари (или за минимум такива).

5

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Анонимен 1, интелигентните четат книги. Проффаните разчитат на интернет! ФАКТ!

4

Анонимен

преди 1 година

На тия няма кой да им влезе в библиотеките и те ревнаха.Ами затваряйте,беее!Работа има за целия китайски народ.Ама не ви се работиии!

3

Анонимен

преди 1 година

Кой още не се е сетил да протестира?По времето на Борисов не смееха гък да кажат,а сега всички са ревнали за пари,като че ли държавата ги копае.

2

ебаси демокрацията

преди 1 година

Тези сега защо, не им се четат книгите ли?!

1

Анонимен

преди 1 година

кой луд чете книги във век с интернет???