16

Анонимен

преди 1 година

Не малко никаква икономика няма има миже да те лажим Айде българи бе стига от един просто-так на друг как все нацелваме неправилния клон

15

Анонимен

преди 1 година

Ако имаше по малко професори и генерали които ограбват пенсии и детски нямаше да има проблеми. Политика има в раздаване титли. Грабежа е огромен .

14

икономист

преди 1 година

Мерките действително са закъснели и проинфлационни, както и ГЕРБ заявиха. Основно става дума за мерките свързани с доходите на пенсионерите. Това обаче се дължи на рестриктивната политика на ГЕРБ по отношение на социалната сфера. Защо още по времето на техните управления не беше възприет подхода за индексиране на пенсиите със 100 %-та от инфлацията или 100 %-та от ръста на доходите(избирайки най-благоприятния процент)? Ако това беше направено, сега можеше да се мине с минимално увеличение.

13

Анонимен

преди 1 година

Новите отстъпки на Кауфланд с карта бият всички смехотворни "мерки", които гласува този недоносен кабинет.

12

Анонимен

преди 1 година

БАН е организация създадена през комунизма от Служители на ДС. Там все още са същите личности. ДС са във тясна връзка с КГБ. Путин е кадър от КГБ. Защо винаги каните служители и хора ,които имат връзка с ДС и КГБ и хора които изпълняват политиката на Путин?

11

Татул

преди 1 година

Така е по харвардски.

10

Хъ

преди 1 година

Македонците да гледат какво става тек и да Не припарват в ЕС!

9

Просто е

преди 1 година

Изравняваме си цените с тези на запад от нас. Във Всяко едно отношение, но без заплатите!:)

8

До 7

преди 1 година

Бензинът е част от храната - пренос, разнос...всякакъв транспорт, така че няма как цените на храните да Не се увеличат при повишаване цената на бензина!!!

7

анонимен

преди 1 година

В пакета мерки е скрит молебен за още малко оставане на власт, а след време да става каквото ще.

6

...

преди 1 година

Значи чените на хранителните продукти се вдигат амо в БГ! Имам приятели в австрия германия англия и те казват, че там почишаване на цените на хранителните продукти не е имало! Имам роднини в нидерландия и те казва, че се е повишил само бензина! Храните не са! Еми значи мога да ви кажа, че всичкото тук е проста спекула! Организирана и побутване от едни други външни нам държави! Та така!

5

Петров

преди 1 година

ученият от БАН както обикновено говори за някаква друга реалност, която вижда само той.

4

Анонимен

преди 1 година

Има PR в пакета мерки.Всеки,който е учил икономика вижда.Мерките и начина,по който бяха поднесени целят да се харесат на хората,но ще доведат до по-голяма инфлация.Всичко е лъжа...Кирил Петков каза по телевизията вчера,че правителството ще помогне най-много на засегнатите от енергийната криза,а в същия момент отказва преговори с транспорта и превозвачите.Сам си противоречи,защото лъже.

3

Анонимен

преди 1 година

добави, че би насочил средствата към работещите бедни.Айде де 12 години чакаме. Това е мярка работиш получаваш, пон пет целия ден отива, в тва хубаво време и накрая стинки. Пенсионерите ги оставете те по цял ден са возят в рейсовете кафета, сериали. Даже и вече и внучета бе гледат повечето.

2

Само питам...

преди 1 година

А къде беше тоя "Очен *** БАААН" когато муутри унищожаваха местното земеделие и овощарство за да могат да внасят евтини нискокачествени плодове и зеленчуци . Трябвало да се подпомагат родните производители на зеленчуци.АМИ ТО НЯМА ТАКВИА ... с изключени на няколко бабички дето си продават на пазарчетата това дето им расте в градините . Популситко изказване . Неадекватно и без абслоютно никаква стойност . Трябвало туй... трябвало онуй.... Дано поне тоя прУфсор да е изкарал някой лев от интервюто

1

ехооо

преди 1 година

не е нужно учен от БАН да ми разаснява , аз виждам какво става .