24

Анонимен

преди 1 година

ВЕЕЕРНО ЛИ БЕ? АЙ СТИГА БЕ! Пълен *** е тоя Гутериш. ЕС и международната общност какво направиха по въпроса с Украйна от 2014-та насам? Всички приеха някакво рехаво споразумение в Минск, което не реши нито един от териториалните проблеми в региона и се знаеше че войната ще се поднови. Сега видиш ли АУУУ война! И вместо да се подготвят за ефектите от войната или да се опитат да я предотвратят те се оставиха Русия да ги зароби с "евтин газ и петрол" и сега изведнъж "дее*а Руснаците ни цакат!

23

Христо Христов

преди 1 година

Ми де спахте 8 години "международната общност"?! Тоя ТРЯБВА да е безработен.

22

hasmokar

преди 1 година

Само дето он и оная гинеколожка,енергиен спец на ЕС, че се изхождат в уютните си ***, а ние им ручаме жабетата.

21

Е

преди 1 година

До зърното в Украйна ли допряхте Гуте?Хората не са започнали да пасат трева.

20

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

"Значи имам крави. Съответно имам и мляко. Бе давах мляко, давах, ама те купувачите взеха да го искат безплатно. Че и нещо претенци да ми вземат кравите чух" ______ Уважаеми трудолюбив фермер, не си чул правилно. Изключителните златномилиардни искат да ти вземат само вимето. Предните и задните отверстия на кравите великодушно ти ги оставят в твоя собственост и вечното задължение да ги храниш и да им ринеш.

19

ООД_а

преди 1 година

тия в ООН какво точно работят , освен че се изказват и отправят призиви ?!

18

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Прислужникът Гутериш добре предупреждава, но първо трябва да си признае, че той и цялата зависима организация ОН способстваха за икономическата и хранителна световна криза. Отначало направиха всичко необходимо да помогнат на Пиндостан да убие вноса и износа на Русия, да изолира РФ, а след като видяха плачевния резултат от своите санкции, се опитват да изкарат виновен Президента Путин и да го принудят да осигури неограничен достъп до световните пазари на руски храни и изкуствени торове.

17

Анонимен

преди 1 година

Толкова години антируска пропаганда, а то ще излезе, че Русия е един от най-големите доставчици на всякакви суровини. Години наред непослушната Русия търпи санкции, а се оказва че всички са зависими от нея.

16

Шефа

преди 1 година

Когато нещата са опрели до кокала защо не спре Запада с изпращане на оръжия и наемници и не се каже на американската марионетка Зеленски да се предава и да не предизвиква тоя хаос и изтребление на народа си!Украйна вече загуби войната , няма армия а само бандитски банди ,няма техника ,няма гориво ....

15

Факт

преди 1 година

Тези зомбита не разбраха ли че с Русия трябва само с мир ,преговори и взаймно изгодни отстъпки.

14

Анонимен

преди 1 година

Каквото почукало такова се обадило. Няма как хем да налагаш санкции, хем да не плащаш а да искаш да получиш. Сваляте санкциите, подвивате си опашките като пръдливи и молите чичко Путин да ви нахрани и да пусне газта.

13

българина

преди 1 година

Гути, от теб се иска едно нешо, да кажеш на целия свят че няма такова нешо санкции и който иска може да се обади в Русия и да попита за цена.... Ако не го кажеш тонпал ще се случи и без краварското благоволение и тогава ефекта ще е, че никой никога повече няма да спазва никакви санкции срещу никого

12

Фермер

преди 1 година

Значи имам крави. Съответно имам и мляко. Бе давах мляко, давах, ама те купувачите взеха да го искат безплатно. Че и нещо претенци да ми вземат кравите чух. Ама аз пък имам и ракети, ядрени, да си защитя кравите. И за има няма няколко седмици, започнаха да гладуват, че не им давам млякото от кравите си за без пари. Мен не ме мислете. Аз крави си имам.

11

българина

преди 1 година

сега Гути ше разбере, че санкциите не са 11 божия заповед , а американски текст на хартия , който никой не го интересува какво пишело...

10

БАНко

преди 1 година

А В РУСИЯ НЯМА ТЪРКАЛЯЩИ СЕ ПО УЛИЦИТЕ ГЛАДНИ ЗА МАКДОНАЛДС !!! СВЕТНА ВИ ЧЕРВЕНАТА ЛАМПИЧКА И СЕ ОТКАЗАХТЕ ОТ ШЕСТИТЕ САНКЦИИ !!!

9

Анонимен

преди 1 година

Гути Гути ,направо си Глупи. Като си расъл в държава граничеща само с Испания, изобшо не си разбрал как функционира света... ей за туй са те курдисали там, да слуш и да папкаш, сега който слуша сащ няма да папка буквално.

8

Анонимен

преди 1 година

На Антонио му дреме на шмайзера. Заплата от 20 хиляди Евро си иде всеки месец. Да го мислят другите.

7

Недоразбрал

преди 1 година

Аха, значи искаме природните ресурси на Беларус и Русия, но само искаме. Не щем да даваме - там ще ги натискаме със санкции. Е братле, ти си квинтесенция за мегалицемерие и ннаглост!!! Ади сега да научиш как би трябвало да се случват нещата. Ама по трудния начин!

6

лицемери

преди 1 година

Гути нещата с храната стоят така, като с ЕВАКУИРАНИТЕ, ако искат да *** от глад ако искат да плюят на зеленски и сащ вдигат белия байрак за евакуация от природните бедствия и живота продължава Съшото е, имало санкции?!?! звъниш в РФ плащаш идва кораба и товари, руснаците не са спирали да продават, който иска да идва Пък който иска да мре гладен с цености в ковчега, ще си ги отнесе на оня свят

5

Анонимен

преди 1 година

Ясно е че кризата ще продължи дълго това го знаем и без да го казва тоя ще спасявам САЩ от банкрут това, е мисията на Европейския съюз даже Киро ходи да купува газ от там