10

Komentar

преди 1 година

1 хората като Путин заграбиха колперациите после поделенията на военните и от двете се преместиха на ДДС и след това на износа на оръжие с помоща на гладната полиция по места и за това не е 0%. Питай др. въпроси на дондуков.

9

Същото

преди 1 година

Първите неща, на които Борисов вдига цените бяха цигарите, алкохола и найлоновите торбички, пък стигна и до хляба. И тия са същите, даже са още по-алчни и крадливи.

8

отговор

преди 1 година

е нали трябва да имате оправдание защо хляба ше стане 3-4-5 лв. абе нали и вие казвахте че постове нещете , кво стана ?

7

Ами

преди 1 година

С тия заплати по 700 лева тая държава си остава слаба .защото САЩ искат така от 35 години .

6

Анонимен

преди 1 година

Да важно е брашното ,а също и лекарства ,и Петков да прати безплатно на морето 100 000 пенсионера

5

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да стане по-евтино дори и да има минус 20% ДДС. Всеки продукт е съвкупност от редица други продукти докато се получи краен продукт. Така, че няма как реално да поевтинее нещо, което се приготвя с ток, който за бизнеса се вдига с мащаби. А и видяхте като свалиха ДДС-то на ресторантьорите на 9%, цените продължиха да растат със скоростта на светлината. Държавата е сбъркана от грешни политики. Тези мерки са прах в очите на слепите. Отиде коня в рЯката. Каруцата се катурна,пътища много.

4

Анонимен

преди 1 година

Като има ДДС брашното ще го платим ние като клиенти. Хляба няма да поевтинее. Будалкат ви. Ще го видите скоро.

3

Анонимен

преди 1 година

Всеки потребител който си мисли,че цената на каквато и да е била стока или услуга ще намали своята стойност след премахването или намалението на ДДС е в Тотално Заблуждение!!!!

2

Анонимен

преди 1 година

Какво иска да подкрепя земеделието тояНештасник ! Зърнарите данък неплащат и получават евросубсидии и субсидии от държавата тоест от данъците на работещите. То трябва да им сорат всекакви субсидии и да ги приравнят като всеки друг бизнес а тоя още да ги подпомагали !

1

(-_-)

преди 1 година

Добър въпрос!