31

Анонимен

преди 1 година

РСМ даде почти милиард евро за антибългарска пропаганда, пълна с лъжи. Къде са тези пари? В чии джобове на европейски и американски политици са? Не вярвам, да са толкова невежи, да не видят откровение лъжи на античките край Вардар, просто са лицемерни и корумпирани световни лидери. Апропо, светът никога не е имал толкова слаби и немощен лидери, като дтес. Щом вярваха дълго на лъжите на Путин и го направиха богат, 6ато тракийския цар Круз. Въоръжен при това с ядрено оръжие.

30

Анонимен

преди 1 година

34 Не българските националисти празнуват кръволока Тито и македонизма в РСМ. Не българските националисти преследват българите в РСМ и нарушават правата им. Не българските националисти са написали северомакедонските учебници, пълни с лъжи за "фашистка България" и крадени българска история. Не българските националисти правят скулптури на български герои в белградклските ателиета и поставят на метър разстояние в скопския Дисниленд "Скопие 2014." Не някой друг, а самият връх в Копие хули България.

29

Евангелиста

преди 1 година

Боли ме черния фашиско татарски х.й за цървулите.И да влязат и да не влязат ще си останат ***.

28

Зоро до маке 1

преди 1 година

Киро подпише ли жив няма да излезе от бг. Независимо дали е бил на наркотици или е бил заплашван и подкупван. Освен това дори да се орезили, през парламента това няма как да мине.Така че маке трай още 15 години. И се реди за бугарски пашапорт.

27

Дякона

преди 1 година

Първо, РСМ да оправи тона си към България-члвн на ЕС. За да станем член на ЕС тичахме жабетата с румънци и гърци. Не може РСМ да задава тона и води хорото което се играе по правила . Не са в позиция да дават оферти, мнения и неосъществими идеи. Ако не започнат сега ручат жабетата сега ще им се наложи да ручат k-у-p-o по-късно.

26

До 5-ко

преди 1 година

С Гърция ви беше малко ,с нас ще чакате докато ви се измиришат цървулите ...

25

Европа към България

преди 1 година

Първо оправете корупцията, а после ще видите кинтите!

24

Анонимен

преди 1 година

Тия гълъб много са се разбачкали.Да ходят да протестират там че 20% грвшка не е грешка

23

Михаил

преди 1 година

Ей така и Путин сънуваше че Украина ще му рипне в прегардки, при първата заплаха, както и нашите още се надяват за Македония. А никой не знае че реално на тях им е всъшност по-добре със Сърбия, отколкото в фалшивия ЕС. Остава да видим ще ги набута ли Америка там както и в НАТО, на сила. А БГ си остава слуга на чуджи интереси за дребни парички, както и винаги. Излага се до смърт. Питам се само каква роля в цялата глума имаме към Албания. И тя ли не дава БГ да не е на 5 морета, или 6 бяха?

22

Анонимен

преди 1 година

И кой ги направи македонци? Същите тези които сега се пишат големи патриоти а преди си бяха комунисти.

21

балалай

преди 1 година

До hoho Значи 88,000 загинали българи в балканските войни не са никаква заслуга за България,така ли!?А бе от къде ви намират такива едеоти,бе!!!Баси простотията,баси чудото!

20

професор пръц

преди 1 година

Мъкедония трябва да признае,че е държава от 1991 година,че всичките и национални герои са българи,че говори на език,който е преиначен български и тогава да влиза в некакъв съюз....

19

Анонимен

преди 1 година

Те за това слагат метални врати,защото българите са за Украйна и за влизането на Македония в ЕС,радват се и на растящите цени,ахаа вече разбрах

18

ED

преди 1 година

Как държава от 20 век е дала писменост на държава от 7 век, ей това още не мога да схвана. Сигурно имат машина на времето.

17

твоето голям зор

преди 1 година

До Фашизъм Ама най-после си призна,че си обратен,нали!?

16

До Хичо

преди 1 година

Не само това! Ще учим, и че те са ни дали и писменост и език и, че в основата на българския народ е македонския етнос. Такива македонски "тълкувания" прочетох вчера. Нямам думи!

15

Хичо

преди 1 година

И кво ще стане като влезе Македония в ЕС?Ние ще учим ,че Самуил е български цар,а македонците,че е македонски?И ще си живеем мирно и сговорно в ЕС с тези лъжци?

14

Анонимен

преди 1 година

Путин е мъдър и си знае работата да трепе неолиберални невестулки като Зозо

13

hoho

преди 1 година

Българите през 19-20 век нали се ли бориха за свободна Македония? И след като това се случи, впрочем без никаква заслуга на България... ние ще им правим напук, задето се осмеляват да имат собствена идентичност и не искат да се наричат българи. Как само се променят идеалите през годините, когато си една комплексирана нация с вето в ръката.

12

Анонимен

преди 1 година

ЕС съществува само защото съществува НАТО. Дори примера с Македония е показателен - ако Македония не беше в НАТО никога нямаше да е в ЕС, както и България. А след военната операция на Русия срещу украинските нацисти се видя, че НАТО е един безполезен и ялов съюз който не може нищо да направи.