40

Служебен ученик

преди 1 година

Още по времето на Йосиф Сталин трябваше да се сложи край на тези американски фашисти, атентати , и днешните *** , които им вярват- русофобите.

39

Анонимен

преди 1 година

След като Украйна избяга от Мордор, ще дойде реда и на Беларус. Мустакатия диктатор ги усеща нещата, не се знае колко му остава.

38

Анонимен

преди 1 година

Дефиницията за атентат, трябва да бъде преразгледана по аналогия с преразглеждането на дефиницията за ваксина.

37

Позорът Гешев

преди 1 година

Пернишка Терористична организация близка до Главният Прокурор Иван Гешев изтезава и Екзекутира Българи! Моля пишете за този позорен Факт случващ се в Европейският Съюз !

36

Анонимен

преди 1 година

Ако не се усмихнете правилно, докато зареждате бутилка с газ, може да ви обвинят, че готвите атентат. Очаквайте скоро и у нас!

35

Анонимен

преди 1 година

Това автоматично означава, че трябва да екзекутират всички руснаци, които участват активно, в терористичната атака спрямо Украйна.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35 И кой ще му сложи инжекцията? Ти ли? Или Кирчо може би? Или Атанас Атанасов? А, сетих се- Зеленски.

33

Анонимен

преди 1 година

Мустачко значи ще е първи за инжекцията. Той колко терор докара над народа си... Като падне джуджака, мустакът е на една плюнка живот.

32

Анонимен

преди 1 година

Вие виждали ли сте мъж който е по женствен дори от жена, не сте нали :))) Те са много раними хора, щото искат да са от другия пол, но ги ритат постоянно :))) Представете си на какви унижения са подложени :) Никой насила не кара некой да обърне резбата, мъжа си харесва жената, нема да го карат нарочно да си харесва собствения пол :))

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 Айде бе? Що педелвайсите все с това се успокоявате, ама тая мантра се изтърка!

30

През

преди 1 година

годините и в различните държави са се менели и понятията за тероризъм. Според турската власт и Левски и Ботев са били терористи. И обикновено към терористите се подхожда по един начин. Не знам в САЩ какво се предвижда за тероризъм като закони, но е казано и писано как много от несъгласните с американската окупация в мюсюлманските държави, биват обявявани за терористи и изчезват безследно в секрети затвори и бази като тези в Гуантанамо. Признават го и много американски общественици и политици!

29

Анонимен

преди 1 година

Аман от комунистически сатрапи. И Беларус и Русия и България... заседнали като костилка на гз и няма отърване от тях

28

Анонимен

преди 1 година

До 24Тези които плюят по обратните са си скрити пед*раси :))) Тези които плюят са точно скрити от обратната страна :)) Като си мъж нема да се притесняваш от обратните, когато се правиш на мъжле, почват обидите и виж колко съм голем, смех :)))

27

Анонимен

преди 1 година

Взима мерки . Защото почнат ли атентати пада от власта.

26

Анонимен

преди 1 година

До 17. Тук все още е демократЧИЦА. Защото ДС/ Държавна Сигурност/ е без лустрация във властта. Старите ченгесари управляват тридесет години . На Запад хората работят от малки в еднолични фирми и правят пари . Артисти, спортисти певци ,музиканти няма толкова много . Ако им трябват си ги взимат от Африка не си ги отглеждат от парите на данъкоплатеца

25

Анонимен

преди 1 година

Този отдавна е заслужил куршум в главата или кол в задния му изход.

24

АнонимеН

преди 1 година

РЕЖИМ :D ВСЕКИ МИТИНГ СРЕЩУ ВЛАСТТА ЩЕ БЪДЕ СЧИТАТ НА АТЕНТАТ СРЕЩУ ЗАКОННОТО УПРАВЛЕНИЕ НА МОРДОРСКВА И ГОВОРИТЕЛЯ И БАШАР АСАД ИСКАМ ДА КАЖА ЛУКАВШЕНКО ЗА ТАЗИ ЗАГРАБЕНА ТЕРИТОРИЯ!

23

До 17 сина

преди 1 година

Този закон означава, че ако не си удобен на някого, с "доказателства" за подготвян атентат ще могат да ти вземат главата. Ако ти харесва заминавай никой няма да реве за тебе. А пропо оскубаните младежи, дънките и т.н. - най-големите хомофоби са прикритите "певерасти". помисли дали не си такъв

22

Анонимен

преди 1 година

Явно очакват атентат.Този ,който прави атентат не го интересува неговия живот,а това да си свърши работата.

21

Анонимен

преди 1 година

Използването на беларуска територия да извършват атентати (нали война няма) е точно подготовка и участване в атентат. Значи ли, че сега на Лукашенко ще му теглят куршума като терорист номер 1 в Беларус?