270

Анонимен

преди 1 година

Драги управляващи, влизате ли ежедневно по магазините за покупки? Не виждате ли цените как ежедневно растат и скоро нема да спрат?Каво компенсирате?Нищо или почти нищо. Раздавате пари и теглите заеми.Борите ли се със спекулата ? Съмнително. Има готови модели вижте съседна Гърция, ако искате и Турция.В Турция нула ДДС за зеленчуци и някои храни и има страг контрол.В Гърция също нещо подобно. Тук мафия.

269

Анонимен

преди 1 година

В момента частниците работят правителството и гледат да си осигурят огромни печалби.

268

Нищо не разбрах

преди 1 година

Пенсиите на едните щяло да е така, на другите онака, а вчера 500 гр. обикновен типов хляб купих за 1.50.

267

Анонимен

преди 1 година

До 311, най-вероятно комуникирам с обикновен ***, но все пак за да ти се изясни въпросното смятане, за което си се хванал, потърси статии и интервюта и видеа с физикът Теодосий Теодосиев и с какви заслуги е към нашата държава. Дано схванеш нещо, но мисля, че случаят ти е безнадежен. :)

266

Мунчо

преди 1 година

Абе мушмуроци, кого заблуждавате?! Нали ще се договорите с бензиностанциите те да вдигнат цената с 50 стотинки, а вие "великодушно" да дадете на целокупния български народ "отстъпка" от 25 стотинки. Докога ще лъжете народа?

265

Анонимен

преди 1 година

Младите хора в БГ вече имат европейско мислене не стоят по цял ден да се оплакват и да чакат някой да дойде да ги оправи работят търсят начини учат развиват се имат възможности да пътуват в Европа да работят да сравняват да преценяват кое е по добре за тях но имаме и едно поколение на средна възраст дето все още си мечтае да му звъннат на вратата и да му дадат помощи защото трябва да яде и да си стой пред блока да плюе политиката с малко шишенце водка той вечно е недоволен

264

@309

преди 1 година

Ти просто не можеш да смяташ, съжалявам. Или си на твърде млад или твърде стар да знаеш колко струва издръжката на едно дете в днешно време. Все едно, не ми е работа да те образовам. Нещата със заплатите в България не са ок. Не е нормално магистри и доктори които работят по специалността да получават заплати под прага на бедността. В същото време, когато отидеш за детски надбавки, ти казват, че си БОГАТ и не ти ги дават. И всякакви глупости. Хайде че трябва да работя.

263

Анонимен

преди 1 година

Това правителство се справя много добре но не е угодно на мафията кранчето се затвори а относно газа мойте поздравления че спряха отношенията с Русия атаките към правителството за газа са от лични интереси защото те загубиха източниците си на доходи от схеми и денги с Русия

262

Анонимен

преди 1 година

До 306, чувал ли си за израза "баща ми ме е научил първо да си върша работата докрай и да не се оплаквам?" И без това живеем в ужасно несправедливо общество, в което тези които не стачкуват, не протестират и не се оплакват взимат най-малко, а имат най- големи заслуги за държавата. Бъди сигурен обаче, че ако твърде много поощряваш децата си отсега да получават всичко на готово без лишения ще е в тяхната вреда с времето. За да успее човек му трябват "минимум от неблаприятни условия." в този живот.

261

Анонимен

преди 1 година

294 ти така ли живеш като се гъзиш все на някой

260

Алабала

преди 1 година

Браво, от както е започнала войната в Украйна и кризата обхвана света, нашите управници макар и с малко и понякога недостатъчно, се опитват и стараят да помагат на населението. Ако бяха предишните до сега да сме на режим на тока, с купонна система и в тотален колапс. На опозицията понеже не и харесва това че правителството се опитва да помага на хората искат неговата оставка. Явно предишното управление иска да живеем в мизерия и бедност. И без това 12г освен за асвалт за друго нямаше.

259

Кирчо Мярката

преди 1 година

Тук една от "мерките" никой не коментира - някакъв лимит на тока и после - по "пазарни" цени.Знаете ли колко са пазарните цени сега? Ами двойни и тройни - вижте сайта на т.нар. "борса" - ibex.Тоест да му мислят които се топлят на ток!Зимата на тази "борса" тока стигаше почти левче за киловат (без пренос и без ДДС!).Да му мислим! Или протести, докато е време!

258

@300

преди 1 година

Нямам вредни навици, не ходя на почивки. Ти изобщо можеш ли да смяташ? Най-вероятно не. Да не говорим че не виждам защо моите деца трябва да се лишават, защото ми държат заплатата изкуствено ниска, за да може да има за разни меринджейчета по държавните дружества да си лапкат 5-цифрени заплати. Време е да се наложи ножица в държавните бюджети - не повече от 3 пъти разлика между най-ниската и най-високата заплата.

257

Анонимен

преди 1 година

ТоеЗт, ползвате предложенията на Възраждане, които отхвърлихте преди дни. Ясно!

256

Година след спиране

преди 1 година

Е, чак пък да са спрели кражбите...малко изхвърляне на автора.

255

До 300

преди 1 година

То само с чужд език не стааа . Все пак сме в бг . Ние бг не можем да говорим вече от тия изисквания ,както в детската вече ги учат на енглиш а те децата още бг не научили !!!

254

Амии

преди 1 година

0% ДДС ЗА ХЛЯБА ОЗНАЧАВА ГЛЪТКА ВЪЗДУХ ЗА....ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ!!!! НЕ ЗА КРАЙНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ!

253

NoirFire

преди 1 година

Хора на центъра и на стадиона е някакво мазало спряно движение таксита протести всякакви.

252

Анонимен

преди 1 година

До 297, ще се научиш на лишения. Ще харчиш за себе си по 2лв на ден за да има за децата ти. За вредни навици даваш ли? Най-вероятно. Кога ще се научите да не разхищавате бюджета си за почивки, вредни навици и ненужни вещи?

251

Анонимен

преди 1 година

До @265 - Ако знаеш чужд език, можеш да си намериш работа, при която бачкаш вкъщи (home office). Тогава можеш да живееш в провинцията и да не плащаш 1000 лева наем, а много по-малко. Дори и да не знаеш чужд език, вероятно пак ще намериш оферти. С немски или френски например да печелиш чисто 2-3000 лева не е никак сложно.