25

ДПС мафия

преди 4 месеца

ДПС е най-старата мафия в БГ!

24

esko

преди 4 месеца

Що, на Доган интересите какви са? Боже господи!

23

toti

преди 4 месеца

Още нищо не сте видели.само да свърши войната и пашилъка свършва!!!

22

Анонимен

преди 4 месеца

Тези пак не разбраха! Те за това са там - заради частни бизнес интереси! Досега е били се така!

21

Ерджан

преди 4 месеца

Накъдедайъ,от къде стана милиардер твоя началник,който дойде от с.Дръндар делиорманско,беден и гладен като църковна мишка? Затвори си плювалника,защо сте *** до козирката.

20

Мехмед

преди 4 месеца

А дневния ред на ДПС с какво е зает? С благото на Пеевски и полу рома Доган да е осигурен с алкохол.

19

Анонимен

преди 4 месеца

няма значение в момента са прави дпс да се обединим срещу шепата мошеници. Какво като намаляват ддс то , в белгия отдавна го намалиха но инфлацята изяде намалението ЗАСРАМЕТЕ СЕ МАХАЙТЕ СЕ

18

Ммм

преди 4 месеца

Вън

17

Радослав

преди 4 месеца

Всички знаем къде е болката на ДПС! Че за да ползваш данъчни облекчения като помощ трябва да си на трудов догов, а цоциално слабите електорати на ДПС не работят, те само цоцат цоциал! Това им е болката! Че помощите са насочени към данъкоплатци, а не за развъждане на още цоциално слаби биоединици!

16

Значи

преди 4 месеца

А дневният ред а герб+дпс беше свързан само с обществени интереси. Ти да видиш!

15

Радослав

преди 4 месеца

В България няма социално слаби, а мързеливи! И когато има правителство което врътне кранчето на родата ви от маалите ще има пари за много неща! Никои не е виновен на родата ви, че не ходят на училище и се плодят на по 12 години! Да ходят да работят! И реформа в социалната система! Ако не си плащал данъци да нямаш право на никакви помощи! А не като вас, да се правят програми за развъждане на социално слаби!

14

Красен

преди 4 месеца

Дневният ред на кабинета на Просто Киро и Асен е свързан с бизнес интересите на престъпници-олигарси като Иво Прокопиев и Васил Божков!

13

баба мара

преди 4 месеца

а вие нямате интереси с колко мандата сте в нс няма ли мандатност за вас

12

ДДРОнег

преди 4 месеца

"Крадецът вика - дръжте крадеца" :) :) :)___Партията дпс- пример за корупция в България обвинява правителството в корупция, това правителство, което я отстрани от държавната хранилка за пръв път от много години !!!

11

Да ,когато

преди 4 месеца

Не е свързан с частните интереси на ДПС,значи не става.

10

Христо Христов

преди 4 месеца

Така е при демокрацията. Нали затва скачаате на моста през 1990/91ва и 95/97ма? Какво рИвете сега?

9

Анонимен

преди 4 месеца

Това всички го знаем дайте нещо ново

8

ДДРОнег

преди 4 месеца

дпс е свързано с грабежите на ОПГ герП, затова и негодуват срещу кабинета , който за пръв път от много правителства изключи достъпа на тази престпъна партия от държавната хранилка !!!

7

Спиров

преди 4 месеца

А вашият дневен ред кога е бил свързан с интересите на обществото?

6

Анонимен

преди 4 месеца

Народите откриват измамата и дисфункциите: Фалшифицирани избори, безмилостно разрушаване на нашата Конституция и нашите институции от банда разбойници. Вече няма върховенство на закона и дори поквареното от "змийското братство" правосъдие се оказва враг на народа и гражданина. Доброволното унищожаване на икономиката с цел обедняване и гладуване на населението, продажбата на нашето наследство и нашите цъфтящи индустриии, прекомерната власт дадена на частни консултантски фирми, които като лешояди се тъпчат от трупа , в който се превърна нашата страна, но и от други страни на блока на НАТО, исти