16

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

преди повече от 10 години се отказах от БГ туризма поради следните причини: 1. Заетот 3 месеца(през останалите се оправяш както можеш) 2."Работодателите" не се интересуват от обучения и развитиер на персолана 3.Няма бонус схеми 4.Няма привлекателно заплащане 5.Лошо отношение към служителите. И всичко това на добре платена позиция(но не ти подсигурява 12 месеца спокойствие). От към квалификация мога да се похваля с 15 години опит и 4 свободно говорими западни езици. жалко, но К19 не ви е проблема

15

Анонимен

преди 1 година

Отворете заведения тип закусвални на поточно самообслужване с много видове блюда на нормални цени и ще е пълно с ллиенти от сутрин до вечер. Отворете шкембеджийници, бърза скара, опли ксчествени тестени закуски и ще имсте цъфтящ бизнес. Ама искатв да си я карате по далаверския формат. Нищо старо не забравили, нищо ново не научили.

14

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 1 година

Нали казвахте на нас - като нямаме работа да учим и да си сменим професията . Сега и ние ви казваме учете и си сменете професията ! И идете на работа ! ! ! ! Не бъдете ресторантьори , продавачи и търговци . Има работа колкото искате . . . за 700лв. В ПРОИЗВОДСТВОТО - НА СМЕНИ ! ТАМ ВИ Е МЯСТОТО ! ПРИ ТАКАВА ЗАПЛАТА ! ЗА ХОРАТА ОТ БРАНША ВИ ИСКАЩИ ПОМОЩИ ОТ ДЪРЖАВАТА . И С МНОГО ГОЛЯМО МНЕНИЕ ЗА СЕБЕ СИ .

13

Ужаа

преди 1 година

И 10 000 лв. да дават, ако Алибегов ти е шеф не си заслужава

12

Анонимен

преди 1 година

Украинките са мързеливи, повечето разчитат да се гаджосат за някой Бг да им плаща сметката. Жените се изкарват големи домакини, връзват се за мъжа с деца и после не ги пускат на детска градина, с какви ли не доводи, само и само да не работят.

11

?

преди 1 година

Когато няма персонал, значи проблемът е в заплатите. Лесно е, вдигате заплатите двойно, плащате на точно уговорената дата и без измислени глоби. Спазвате трудовият кодекс, 8 часовият работен ден и отпуската, и ще си намерите хора. Аз ли да ви уча. Учете се от ИТ бранша. Те така правят и не мрънкат, въпреки огромните разходи за заплати и социални придобивки.

10

Haha

преди 1 година

На украинците не им харесвар условията ... ми то на никой нормален човек не му се работи за без пари. Време е тези така наречени бизнесмени, че ЕС не са само субсидии, а и отворе пазар. Когато на работника не му харесват условията, взема първия полет до някоя нормална държава, където има по-добри.

9

ДА си мобилизират

преди 1 година

децата и роднините, да бачкатСтига са врякалиБаламите са на привършване

8

hahahahaha

преди 1 година

Точно ковид им е проблемът на тия, не, че плащат малко, осигуряват на минимална и плащат на ръка, смените са по 16 часа, условията са отвратителни, отношението е отвратително, едвам взимаш отпуска, едвам взимаш болничен, а често и не взимаш. Работил съм в този бранш (ужасни) години наред и НИЩО не заслужават тия. Нито една стотинка помощ, нито един работник.

7

Мхмм...

преди 1 година

Какво общо има държавата с това, че няма персонал??? И децата вече не са толкова наивни, да бачкат по 10-12 часа 7 дни в седмицата за едни обещани пари, дето често се случва и да не ги видят накрая. Наред с другите евтини кръчмарски номерца които редовно въртят родните ресторантьори, мисля, че бранша сами си подляха вода..

6

Анонимен

преди 1 година

Барайте меча!

5

Анонимен

преди 1 година

Имах доста познати в този бранш и общо взето при всички беше едно и също - минимална заплата, разчита се на бакшиша (освен работниците в кухнята). 10-12 часов работен ден. Минимални осигуровки. Отпуски по 5-7 дена годишно. А да не говорим за тези по морето, които работят без почивен ден.

4

Ужас

преди 1 година

Докато се подиграват с труда на работниците така ще бъде,плащат малко а искат работници...

3

Анонимен

преди 1 година

за мен е лесно, ама батковците и каките сигурно ще си режат вените

2

Анонимен

преди 1 година

Ей тоя мързел, ей... гответе си бе хора. Защо все към ресторанта ви дърпа.

1

Анонимен

преди 1 година

каква загуба за целия народ, който просто ще трябва да купува готова храна или да готви