74

Анонимен

преди 2 години

Сърбия е троянски кон за ЕС. Не трябва да бъдат допускани геноцидни главорези в ЕС. Сегашните им управляващи са същите или децата на същите тия дето изклага 130 000 цивилни преди само 25г. Толкова ли ви е кратка паметта? Мислите си, че като сте осъдили един генерал и се е приключило с болните амбиции на тези животни? Толкова да си заблуден вероятно БОЛИ МНОГО!

73

Асен

преди 2 години

Европа не трябва да приеме Сърбия в европа те са комунист стават в повече и ще развалят Евро общноста

72

Джордже Балашевич

преди 2 години

ЕС започва да става агресивен и загърбващ демократичните ценности и принципи! Ръководителите в Брюксел все повече показват диктаторски манталитет и не търпят мнение различно от тяхното (и на САЩ)! ЕС е една пробита и компрометирана организация, изградена от двойни стандарти!

71

Паню Баирски

преди 2 години

Сърбите са вечно ще подсмърчат на вратата на Европейския Съюз - за нищо не стават!

70

Kresi

преди 2 години

На нас действително ни трябва един управник като пиночет който се оказа най ефективния доктор срещу червена чума.Той е разбрал че да се бориш с демократични средства с нея е невъзможно и тогава е приложил най ефикасното лекарство

69

Тони

преди 2 години

Европейските идеали граничат с фашизма

68

ЕС демокрация

преди 2 години

Това е истинската демокрация! Ако не приемеш решенията на ЕС, спуснати от САЩ те очакват санкции до дупка, цветни революции, дронове, убиващи президентите и т.н. - все демократични способи за въвеждане на демокрация.

67

Анонимен

преди 2 години

По повод Кирил и Методий : 1. Те са от време, когато са съществували други държави с друго вътрешно устроство, конкретно - са част от империя, която не се нарича българска. Тази империя сега не съществува, както и други държави 2. За да се обясни на обикковения народ и за да се събуди патротично чувство, се включва историята на района. България също казва "варненско злато" например, без да е имало Варна преди 4 000 години, Примери има във всяка съвременна историография

66

До 77

преди 2 години

Ти галите и Галиция ги остави. Как ще коментираш , че Кирил и Методий са македонци? И кой насърчава и окуражава македонците да си мислят подобни неща? Ще ти дам един жокер - не е Украйна. Такива като теб продадоха собствения си език за крина жито и туба с газ , той за Галиция и галите ми се загрижил.

65

Анонимен

преди 2 години

Абе, тоя Борел ни бор, ни ела. Нещо джендър ми се види.

64

Алекс

преди 2 години

Крайно време беше сръбските слуги на Путин да си получат шамара.

63

ДОЛУ...!!

преди 2 години

ТИТО, СТАЛИН, ДИМИТРОВ........... РАДЕВ, РАШКОВ И ПЕТКОВ.....!!!

62

Анонимен

преди 2 години

Борел е слуга на сащ.

61

Анонимен

преди 2 години

ЕС губи тежест като световен фактор, без колонии и ресурси, бъдещето не е розово.

60

Анонимен

преди 2 години

Аааа,не може и това в онова и душата в рая.

59

Анонимен

преди 2 години

Редовно ме триете вместо да сте доволни, че безплатно ви се дават знания. Тук един новоизпечен украинец ни запознава с гледната точка на историята, представена в техните учебници. Че по този повод написах и може да се провери във всеки подробен реник, че руската дума "прусак" значи "червена хлебббаррка" и няма как да е самоназвание на Русия.(Иначе жител на Прусия е "пруссак") За чехите "шваби" значи "хлеббаркки".

58

ДИНА

преди 2 години

Не разбрах. Какви идеали има Европейския съюз? В момента ясно личи че са подвластни на Америка , Англия, Канада и на Урсула

57

Анонимен

преди 2 години

Борел защо иска да пуснем Северна Македония, която е слуга на Сърбия? Мисли, Бореле. Война е, Северна Македония няма място в ЕС. Първо да отвори архивите на Югославия за репресиите и убийствата на българите в Македония.

56

Анонимен

преди 2 години

великобритания не създаде ЕС, а се моли на франция 12 години, за да ги пуснат да влязат. накрая пак заради франция излязоха. далеч обаче не са създатели на ЕС.

55

Анонимен

преди 2 години

Тия пък не разбраха ли, че са пътници? Съюза имам предвид, за Сърбия не знам.