13

Анонимен

преди 1 година

Протестиращите са ДПС и ГЕРБ.Персонала директно и индиректно е заплашен да протестира.ДПС и ГЕРБ не им увеличават нарочно заплатите.Другата заплаха е ,че няма да останат на работа.Работещите превозвачи са принудени да протестират,заради Бойко и Доган.По-добре да фалират и да се открият нови фирми без участие на ДПС и ГЕРБ и хората да работят при нормални работодатели.Протеста изглежда голям, защото е с тирове и автобуси.

12

Анонимен

преди 1 година

Аз преди 10 години купих жилище за 130 хиляди лв. Към края на ГЕРБ и Бойко струва 250 хиляди лева. Инфлацията е близо 100% на жилищата за 10 години.А Бойко увеличи пенсиите с 50% за 12 години.За една година цената на жилището се увеличи на 260 хиляди лв.или около 5% , а пенсиите се увеличиха с 50%.

11

Анонимен

преди 1 година

Бойко за 12 години Ви увеличи пенсиите с 100 лв.,сега е с 176 лв. за година.Инфлацията за 12 години е над 200%, сега за година е 20%. Сметнете сами.При Бойко има спад от 100 % на пенсиите след изчиление на инфлациата,а сега има реален ръст.

10

Анонимен

преди 1 година

Каква е разликата между 476 лв. и 300 лв.?20 лв. ли е? Това е за 1 година разликата.

9

Тенгри Кан

преди 1 година

Добре е, че нямам стандарт на живот;))) Ку имах, много щях са кахъря за него и да са поболея;)))

8

Праведен

преди 1 година

Защо така другарю. Нима при Бойко така беше.

7

въпрос

преди 1 година

Транспортният бранш със собственици на коли за милиони не искат тол такси. Толкова са обеднели от кризата че без държавни помощи, субсидии и добавки са пред фалит?! А гражданите с личните коли може да плащат. Каква пазарна икономика има в България, че бизнесът иска само печалби и държавата да му покрива загубите?

6

до 4 Анонимен

преди 1 година

Съгласен съм, но до някъде! Не може всички да с вишисти защото няма да има кой да работи или просто казано за всеки влак си има пътници! Истината е, че в България няма реален пазар на труда и много образовани както ги наричаш не са кадърни един пирон да забият, но за дървени флософи са перфектни!

5

+++

преди 1 година

И правилно ли разбрах,някои ще затягяме коланите за пореден път,а пък тези които купуваха киловатите за з секунди ще разпускат.30год.се наслушахме и нагледахме на лъжи,оправдания и кражби,не се ли наядохте.Едни и същи "дулици" нагли и алчни.

4

шокова терапия

преди 1 година

Не е ли време да проведем една шокова терапия и за няколко години да оправим положението? С малки реформи нищо няма да оправим, шокова терапия трябва да имаме: национализация и диверсификация на частния бизнес.

3

Гого

преди 1 година

Само да попитам.....Тоа Калфин, къв бешил?????

2

Анонимен

преди 1 година

Образованите хора имат повече възможности. Това е отговорът на проблема с бедността и инфлацията. Но това е политика за 10-20 години напред. Те някои хора не искат образовани хора, че глупавите по-лесно се манипулират и управляват.

1

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

Моля, Дефинирайте "Минимален Стандарт на Живот", Живот ли е, ако вече дори не може да се храниш и то не с черен хайвер, а с най-простата възможна храна?!