18

Анонимен

преди 1 година

На този кои ли му вярва, г-н постна пица!

17

Анонимен

преди 1 година

Богатия човек започва да мисли като господар и да си въобразява че е велик. Но, господар може да бъде само големият брат чичо Сам. Та когато сиромасите натрупат малко повечко пари господаря им ги прибира за да не се самозабравят и да се вземат и те за господари. Колкото по беден толкова по добре манипулиран . *** и бедняци най лесно се управляват.

16

Анонимен

преди 1 година

За първи път ще се съглася с Дянков

15

Анонимен

преди 1 година

тоя трябваше да е осъден дето изхарчи цюджета за здр.осигуровки.милиони левове.

14

Анонимен

преди 1 година

Тя инфлацията се случва със или без мерките. Мерките целят да подкрепят населението да се адаптира към инфлацията.

13

Анонимен

преди 1 година

За някой постна пица, за друг преяждане, на всеки му според потребностите.

12

Ss

преди 1 година

Тези си играят с ума на хората. Мислят се за много умни. 15% била инфлацията. Ходили ли са скоро в магазина, средно всички продукти се увеличиха с по 100% -200%. Тези от НСИ са толкова специалисти, колкото аз съм космонавт. Те и с едно преброяване не можаха да се справят.

11

столичан

преди 1 година

Оправетя данъците, акцизите обаче не бутайте, те и без това са на абсолютни суми, а не на проценти. А данъците отдавна трябваше да се реформират, отдавна всички ни се смеят, как може у нас данъци да плащат само бедните, щото видиш ли богатите нямало да плащат щото нямало било контрол у нас.

10

КОВИД Препър

преди 1 година

като ви казах да се зареждате с консерви и всякакви необходими провизии, поне за няколко години напред, ми се смяхте, подигравахте и дори трихте, а аз още съм си в бункера имат още храна и вода за няколко години напред!

9

Анонимен

преди 1 година

С 200% ще е инфлацията. Помнете ми думите! Те сега са около 100% по-високи.Аматьорите хвърлят прах в очите на слепите. Правителството набирало скорост според Киро Кеша, но да уточним, че към пропастта.

8

bbb

преди 1 година

Никой не разследва какво стана с 1,2 млрд.лв., които Дянков взе от здраните вноски на българите! Този тип е за затвора.

7

радомир

преди 1 година

Защо просто не погледнем другите държави от ЕС и не направим данъците си като при тях? Да има по-ниско ДДС за храните и лекарствата, както и да има необлагаем минимум за ДОД. Така хората с по-малки доходи ще могат да живеят по-добре и няма те да отнасят данъчното бреме у нас, за сметка на ниските данъци за фирмите ни де.

6

Анонимен

преди 1 година

преди 20 г един 300 г дюнер беше 1.50 лв, сега е 6 лв

5

Анонимен

преди 1 година

С 20% ако е с мед да я намажеш! Олиото е 100% увеличено, хляба с 80%, сиренето 90% и да не изброявам останалите цени. Всичко е над 50% средно увеличено.

4

Анонимен

преди 1 година

без ддс хляба ще скочи с 20% и още 20% от инфлацията

3

до 3

преди 1 година

последните 2 заема, за предишните не знам, ги взеха от Българските банки, т.е. от Вашите Влогове - така, че не ги мисли, твойте пари ги няма или по-точно е Ултимативната Пирамида, със спестяванията на работещите им плащаш текущете заплати на същите тези работещи, а като повечко хора се наложи да си ползват влоговете, щото заплатите им не стигат - КТБ...Пирамида стана Държавата, от тук изплуване повече - няма!!

2

Анонимен

преди 1 година

Много загрижен бил? Игра си игричките с ГЕРБ и изтърбушиха държавата и хората, иначе сега бил загрижен! Грешките и лакомията на ГЕРБ сега лъсват отвсякъде!

1

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

какви 20%, тя вече е 200%, Дянков скоро на Пазар в България ходил ли е - Увеличенията са от 100% до 300% процента, средно 200%...