38

Анонимен

преди 1 година

Я марш остави хората на писна пица

37

Алекс

преди 1 година

Дянков да не е безработен,че през ден си дава мнението в българските медии.Явно в САЩ не ценят "великият" икономист.

36

Анонимен

преди 1 година

Този дойде с постна пица ама като си тръгна и нея изяде и остави празна кутия.

35

Анонимен

преди 1 година

А и със вдигането на заплатите си за депутатите , още колко ще е ? Да не говорим , какво е договорил наш Кирчо със щатите , колко пари още да даваме за нато и самолетите , също и за СКЪПАТА газ , която ще ни докарат от Русия с американските кораби !?

34

Емо

преди 1 година

Малка ти е секирата Дянков,само до юли ще е 30%.

33

Daaaa

преди 1 година

Дянков, заедно с Ники-то Михайлов и Милен Велчев си почивайте, че след Вашето "разумно управление" ни се е.м. на държавчиката. Стойте и си харчете милиончетата. Аман от управлението на "запдните юпита".

32

MONAD

преди 1 година

Грозния Брат Пит с пицата рядко е прав, но в случая държавни харчове с пари дето те не са изкарали а са взели от данъци, да ги преразпределят както им скимне, не се справяме с инфлацията.Това са неща дето се учат в първи курс по икономика.

31

ИСТИНАТА

преди 1 година

КОГАТО ЧИЧО САМ ПОЛУЧИ СТОМАШЕН СПАЗЪМ, НИЕ СЕ НАСИРАМА ДО УШИ..САМО ВАЛУТНИЯ БОРД НИ ПАЗИ ДА НЕ СЕ ОДАВИМ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ФЕКАЛИ

30

Анонимен

преди 1 година

Тука някои обиждат Дянков, ама той за разлика от Кирчо и Кокорчо разбира от икономика. Лошото е че след Кирчо и Кокорчо трябва пак да викнем някой като него да прави постна пица и бая време ще я ядем, защото със заеми и раздаване на пари не се прави икономика. Иначе гръцкия сценарий.

29

Анонимен

преди 1 година

Оо пицар. Една калцоне, и по-бързо.

28

Анонимен

преди 1 година

Кирчовци и вие сте като господаря си непрости, сега като вдигне таксите всеки непрост кирчовец си вика, нека им - обаче не виждате, че това е още една причина да се вдигат цените на всичко, ама вие му се радвате на намалялата винетка с 10 лева защото сте непрости кирчовци!

27

пърДянков,

преди 1 година

теб ще те запомним като "постната пица". Това, че леля ти криСталина те бута по международни финансови институции, не означава, че те бива за нещо.

26

Анонимен

преди 1 година

Този не работеше ли нещо в Москва?

25

Свобода

преди 1 година

По думите му, за да се справим с инфлацията, търсенето трябва да намалее, а производството да се увеличи. И този е бил министър, как ще реализираш стока, от къде ще финансираш производстовото, ако няма и търсене.

24

МММ

преди 1 година

Дянков е прав в едно - България не произвежда нищо, или хайде - почти нищо. От 30 и кусур години няма политика на държавата насърчаваща производство. Нито такава която да води инвеститори. Управлението на ГЕРБ пък в това отношение беше направо пагубно. Я посочете някой значим инвеститор в България? Без производство сме аут. Не смеем дори военно-промишлен комплекс да създадем за армията си. И всичко от алчност и страх да не ни "кастрят" началниците от ЕС и Америка. Продажници без визия!

23

Анонимен

преди 1 година

имаме валутен борд, вързан за Еврото (наследство от дойче марката), а Еврото е дефакто вързано за долара. Докато Чичо Сам не спре да печата долари като за последно, ифлацията няма как да намалее без значение какви мерки се вземат.

22

Дзъ

преди 1 година

Не знам как я изчисляват тая инфлация, но при мен вече едни 30% от месечните ми приходи се оказват липсващи съотнесено към февруари т.г.

21

Анонимен

преди 1 година

Това дори на обикновен човек му е ясно, теглене на заеми да се раздадат на пенсионерите е леймърско, трябва растеж, а от там ще има за всичко. Да ви пикам на дипломите от Харвард, щото са ви купени и сте ги взели изпитите с търсене от Гугъл.

20

МММ

преди 1 година

До радомир - къде са "ниските" данъци за фирмите бе, с/опол? 10% печалба, 20% ДДС, сложи още 36-40% осигуровки. Това ли са ти "ниските" данъци? Кои хора с "ниски" доходи? Тея дето лежат и чакат някой да "им оправи спатийте"? От колко вече години тук е прието, че има цели прослойки "нищоправещи" с "ниски доходи"? Тея дето си късат дирника да работят на светло отнасят каиша за всички. А стига вече мързел и популизъм. Всеки може и малко повече усилие да положи, нали? Мрънкач!

19

Анонимен

преди 1 година

ПРОДАВАМ ПОСТНА КОЛИБАРСКА НОМЕНКЛАТУРНА ПИЦА "МИНИ" - ЦЕНА 100 ЛВ.