15

Анонимен

преди 1 година

Иван Гешев- последния защитник на ГЕРБ-ДПС, Бойко Борисов и мафията!!!

14

Анонимен

преди 1 година

Ще си го преместя фара от другата страна на борда. От по-ядно е, стани ти, за да седна аз...Не дойдат ли западни експерти във всички институции-нищо няма никога да се промени...Затова и последната ду.пка на кавала и в африканския свят...

13

Анонимен

преди 1 година

Голям зор бре, и като го махнат всичко ще цъфне и върже. Аман от манипулации...Вечно ще сме на тоя хал с това законодателство. Докато бандюгите се разхождат свободно нищо и никога няма да се промени на тази територия. Затова и макетата са ни отсвирили, знаят какво е тука.

12

Анонимен

преди 1 година

вече никой не го интересува този . с тази инфлация и мизерия дето настъпва

11

?

преди 1 година

Може би BСС трябва да бъде освободен предсрочно, ако служи на магията и корупцията в България. Може би да забравили че са Българи със всички тези пари от Доган и Пеевски!

10

Анонимен

преди 1 година

Една руска ракета по ВСС и Гешев ще бъде освободен предсрочно..

9

НЕ Е УЛИЧЕН

преди 1 година

В НИЩО..... ТО ЦЕЛИЯТ БГ НАРОДА И EU. ГО ВИДЯХМЕ ЩО СТРУВА. УЛИЧЕН В ТОВА, ЧЕ ПАЗИ ТУЛУПА И ШИШИ. ЕДИНИЯ СЪС ЗАПИСИ И ЕВРА КЮЛЧЕТА КЪЩИ. ДРУГИЯ КРАЖБИ КТБ И МАГНИТСКИ. ЗА ДЖУДЖЕТАТА ЗА БАЩА МУ. ЗА ВСИЧКИ НЕ ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ ОЛИГАРСИ. СЕЧ. ДРУГ ПРОКУРОР И ТОЙ ЩЕ ВИ ДОКАЖЕ ЩО Е ПРАВИЛ ГЕШОФ.

8

Така е ..

преди 1 година

Това че ВСС избира Гешев за гл. прокурор по време на Борисов ,не може да бъде повод за отстраняването му.Гешев не е уличен в никакви нарушения.Не е от нашите и хайде да го махнем.Успех на Гешев.Стискаме палци.

7

Анонимен

преди 1 година

Тежък момент за Борисов и Пеевски. Ако Гешев освободи поста, двамцата са пандизчии.

6

Гьонсурат

преди 1 година

Нищо няма да стане с Келешев, защото ББ е един от многото наред с Костов и Масларова и всички нейни ухажори и саратници. Ще го оставят Каскета, защото иначе ще трябва да се копае на дълбоко. Но по интересно е какво прави коалицията за да се задържи на власт при това немогт да се понасят един друг, но имат кауза :] знаейки че друг път няма да има ?:

5

???

преди 1 година

Сега ще видим явно къде е корупцията в България. Дали Доган разпределя порциите и дали Шиши си има ВСС в Джоба и един главен Прокурор.Сега ще видим как Мафията няма да позволи да се разследват 60 милиони на изнесени в Чували и милярдимоткрад атимот Магистралите. Как няма да позволи да сме свободни.

4

Анонимен

преди 1 година

Каскета е последния бастион на бокич.Ако го гътнат днес което е доста спорно,толупа ще изгори.

3

Анонимен

преди 1 година

Чакаме добри новини. Кой ще го разследва след това?

2

Taню

преди 1 година

Ошше еднаж нащо момче не

1

Боко Т.

преди 1 година

Умната там в съвета, ей. Както сме се разбрали.