86

Анонимен

преди 1 година

Няма да плачете - Така е в капитализма пазарите не търпят вакуум и пишман капиталисти , едни затварят -други ще отворят ! Капитализма е създал благата на човечеството благодарение на гъвкавостта , конкуренцията , кадърността и бизнес способностите на тези които знаят с какво се знимават !

85

Анонимен

преди 1 година

А бе хора , това английско меню на кирилица , за Българите ли е или за чужденците - Такава простотия няма никъде по света !! Нали УЖ ходите насам -натам , не сте виждали как се прави търговия и туризъм ?!

84

Анонимен

преди 1 година

До Умен българин - Е горе-долу така ще е !

83

Анонимен

преди 1 година

Като гледам накъде вървят нещата - 10 кинта ама ако си я хванеш сам и я ядеш жива с бирата , а и картофите ще са от онеси прясно замразените от миналата година ?!

82

Анонимен

преди 1 година

Няма да плащаме, щото не можем да се вредим от укрите. Ще плащаме на гърчолята, че да се научат нашите как за едни 40 лева си прецакаха сезона. Тъкмо и да се отекат морските ми и по плажовете. Следващата година - може би, ама надали.

81

Бира-скара

преди 1 година

До Анонимен 95 Ауууу - Екскюз Ми , Вие да не сте от тези дето сте израснали с Английска закуска ?! Що не си седиш на село да си ядеш шкембето , ами ходиш на морето да се излагаш ?!

80

Мяу

преди 1 година

Това на снимката е сафрид.

79

Анонимен

преди 1 година

Страшно обичам морето, но цаца, бира и пържени картофи-не. Ще мина и без тях. Една-две седмици на морето ще ги изкарам. Без да пълнят джобовете на собственици на *** капанчета. Проблем е как ще се живее през останалото време на годината

78

СашкоЧекиятаПернишки

преди 1 година

Ревахте от бате Бойко, на ви сега, на ви едно Отровно трио, на ви един убав Киро.

77

БС

преди 1 година

До 87: По-добре е от Бай *** , ББ искам да кажа. Освен ако не си овца, разбира се.

76

БС

преди 1 година

До 111:Добре момче, добре.Ама така и ти скоро ще заминеш в канала.Дори не знаеш какво значи Business??

75

Анонимен

преди 1 година

Давайте, българи, мислете само с търбуха. Мозъкът не е за вас!

74

БС

преди 1 година

За глупаците, които не да виждали риба. Това на снимката е дребен сафрид. Съвсем се побъркахте в БГ???

73

Умен българин

преди 1 година

С колкото се увеличават цените, с толкова ще си ограничавам разходите.

72

111

преди 1 година

Елате бе сладурчета от провинцията на морето,заповядайти да ви продавами бира наливна за 4.50, една шепа трицона( цаца) за 12лв. шопската ни е за 8,60, Ракийката 0,50 за 4лв.Картофкити дето ги обичати по 6 лв. Евтинийка пусками за вас, кви сте ни сладки...малии..

71

пияница мистик

преди 1 година

Аз пък интересно, никога когато съм ходил на Черно море, а това последно беше преди 10 години не си спомням да съм ял цаца с бира и картофи. Обичах докато женките от компанията се пекат като македонска наденица на плажа, да седна с някой приятел, закоравяло пиянде като мен от сутринта в някое пивко капанче и да пием водка с чироз. Или пък ако ще е топла риба сафрид или попчета с ледена бира. КАква е тая цаца, какви са тези картофи

70

Анонимен

преди 1 година

Вече и жаргони, като КИНТИ ли ползваме в заглавията на статиите? Пошлост на Н-та степен.

69

Сахиб

преди 1 година

Цената ще е 14-18 лева.Знае се още от сега.Но това ще са цените в началото на сезона,към краят на сезона ще се вдигнат съвсем малко,но това вече ще е осезаемо от летуващите.Сезонът към краят си ще е катастрофа за всички с бизнес по морето.Между другото миналата година от няма на къде,българите като никога посетиха родното си море.Много от тях скоро няма да стъпят отново.

68

Яшо пижката

преди 1 година

Путин или зеления ? Гласувайте с харесване / нехаресване

67

Анонимен

преди 1 година

"10 кинта" - браво! "Журналистиката" в тази "медия" достигна нови "върхове"! Ура!