54

Demonaz

преди 1 година

Художника от Австрия ще ви оправи медицински комунисти-глобалисти. Закриване на БАН и СЗО.

53

Българ

преди 1 година

Ковид мовид стара новина сега иде глад !Глад като преди 100 г.завършил с огромно човешко жертвоприношение за което са виновни единственно и само тогавашните политици/всички не само Хитлер/!

52

Анонимен

преди 1 година

КО БЕШИ ТУЙ КОВИД ? Ся нали има война и ние пак сме на страната на Германия срещу Русия и пак ще плащаме голяма цена ???

51

Анонимен

преди 1 година

Добре написано сценарий с тази дума става ясно, че всичко върви по план и сценарий режисиран не толкова добре, но и към днешна дата върши работа на сценаристите и то много добра работа.

50

Анонимен

преди 1 година

Три или тридесет хиляди, някой някаде нещо нещо бърка със сценария на 100% само стойте и гледайте.

49

Анонимен

преди 1 година

СЗО да провиснат по дърветата и вирОса приключва!

48

сайдер

преди 1 година

Охоо, че си го и изчислили-още 5 годинки :D ЛОЛ

47

къв КОВИД?

преди 1 година

Путин разбута американските био- лаборатории във Украйна и всичко секна!

46

Анонимен

преди 1 година

Пети сценарий: Путин унищожава американските лаборатории в Еропа, а локалните ибрик.чии на патладжанение етиоп без медицинско образование, който стои на чело на СЗО се пандизят или бесят по места и няма повече ковид.

45

777

преди 1 година

Има и четвърти сценарии: Изкуствено подклаждане на пандемията, за да продължат да богатеят фармацевтичните компании. Те видяха, че започна да изчезва вируса и се уплашиха, че мангиза ще секне. Дано се пържат в казана во веки! Амин!

44

ГЛУПОСТИ!

преди 1 година

Нека позная, изследването е финансирано от..... Пфайзер?

43

ГОЧО

преди 1 година

Като видяха че с войната в украйна няма да им се получи, западните "демократични производители на вируси". продължават своята освободителна война срещу човечеството(в частност славяни, християни и други религиозни общности, където семейството все още се цени). Девиза е разделяй и владей(разделяй семействата, за да овладееш душите на младите и да ги контролираш, чрез измамни материални дивиденти). Няма да им се получи--- планът на хората е това, което вършат, докато изпълняват плана на господ!!!

42

Джо Байдън

преди 1 година

каза преди дни - Пандемията е Далеч от Свършила! на което Етиопското К0мунде управляващо Света като Шеф на СЗО, каза - Пандемията не може да Свърши в Една Държава, докато не Свърши във Всички Държави!! С други думи - Никога, достатъчно е Китай да казва, че КОВИДу върлува...

41

Анонимен

преди 1 година

........."Дори острата фаза на пандемията да е към своя край в страните с високи нива на ваксинация, рисковете ще останат високи, докато много хора по света нямат достъп до ефективна ваксина"......... Острата фаза при нас, държава с много малко излъгани, беше по-лека и по-кратка отколкото при най-излъганите западноевроопейски държави!

40

маймунски аденовирус

преди 1 година

"При този най-лош сценарий по-малко от 60% от световното население ще бъде напълно ваксинирано" НО КОЙ Е "НАПЪЛНО ВАКСИНИРАН"??? Когато след две инжекции се ръга трета, след третата - четвърта? Кога си "НАПЪЛНО" ваксиниран"? Не сме на пет години, спрете се с тези смехотворни манипулации! НИКОГА НЯМА ДА СТЕ НАПЪЛНО ВАКСИНИРАНИ! Такава е играта!

39

Анонимен

преди 1 година

има книги , научна литература, бъдещат аикономика ще се гради около Биоданните, ние се намираме в експериментални времена, биология и технологии ще става нещо ,коеот просто не можем да си представим, примерно извалидизират те и поле те оправят като ти присаждат робот да те движи, ето ти трансхуманизъм, ще се клонират органите ти и ще си с точки ,колкото си заслужил към системата, до тогава ще ти пускат интернет , за да ти функционират системите

38

Путин

преди 1 година

пусна в Украйна Руският "Терминатор" - чудовищна сила; новата бронирана бойна машина на Русия от 2020, "Терминатор" вече е на бойното поле...

37

Плана Калерги

преди 1 година

е в Последната си Фаза! Ликвидацията на Бялата Раса скоро ще Приключи и най-сетне БогоИзбраните ЮдеюСемити ще имат БезГранична Власт над НеЧистокръвните НискоИнтелигентни *** на Азия, Африка и Арабия!

36

Анонимен

преди 1 година

За истината не се плаща, а хората издигат парите (хартийките) в култ в днешни дни,макар и скоро с тях нищо да не можеш да си купиш, купонна система се задаава може да тогава да просветне ама след дъжд качулка ще е работата

35

Анонимен

преди 1 година

ама къде са всичките планини и тирове с трупове? Нали ако нямаше мерки България щеше да се превърне в морга? От както нема мерки от първи април не съм видял и 1 умрял до сега. Вие пак излъгахте и за това всички ви мразят и псуват и никой не ви вярва на нито една от глупостите, които публикувате и наричате новини