9

Анонимен

преди 1 година

Освен в Софето за парното, незнам в БГ да се използва газ толкова, та ние ползваме най-малко газ в ЕС, не знам защо е тази истерия за газа :))) Виж петрол ползваме много, ама да стигаме до истерии за газ, малко ми намирисва на намеса от Русия :))

8

Анонимен

преди 1 година

Дайте за начало по-евтин ток да имаме... Готовото да оправим, след това да инвестираме в газ на Марс и т.н.Готовото не можете скопоса...

7

Анонимен

преди 1 година

С това ,,може би" нито за икономиката има някаква предвидимост,нито за гражданите.С,,може би" не се прави семеен бюджет,камо ли държавен.

6

Анонимен

преди 1 година

И отново пълчищата руски мегафони ще ни убеждават, как от газовата зависимост от Русия по-хубаво няма .....

5

Анонимен

преди 1 година

Трябва да сме независими от руският евтин газ по тръби, които имаме изградени и зависими от американския втечнен газ. Вторият винаги е по-скъп от първия.

4

Българин

преди 1 година

На такива сме се наслушали...

3

Възмутен

преди 1 година

Нищо не може!Това с МОЖЕнето го слушаме вече 30 години и все дъното копаеммамка ви!

2

ГОЧО

преди 1 година

Защо България трябва да е независима от руската газ, като тя е най-ефтина в целият свят. Изобщо думата енергийна независимост, за България е неуместна за използване! Сега ще станем енергийно зависими от някой друг, който ще ни продава в пъти по-скъпо от рашките! Нашите управници са пр еда тел и защото работят не за българските икономически интереси а за някои други страни! Предадоха ни за по няколко милиона! Всички в тая коалиция са п ро да жни ци!

1

Анонимен

преди 1 година

Нямаме технологията да го добиваме тоест трябва да викнем чужда компания която пък че го изнесе както със злятото