29

Анонимен

преди 1 година

"Не е нормална ситуацията сега с газа, но това ще се промени. Когато има някъде недостиг на някакъв продукт, винаги се намират други източници, не бива да се правят драми, както се случва у нас", смята Красимир Манов. Какво стана с олиото? Нали имало олио да се удави целия народ? Да не правим драми, нали експертче фалшиво?

28

Анонимен

преди 1 година

Бре, специалистите по *** се превърнаха в специалисти по газове.

27

Анонимен

преди 1 година

Да падне забраната за добив на шистов газ !!!Рашистите ще си скъсат ушанките от яд,че вече има алтернатива на газпром.Ще започнат с типичните опорки как "щели да ни ограбват,щяло да е по скъпо, колонизатори щели да добиват, до сега сме били свободни, как в Тамбукту, Папуа Нова Гвинея и Млечния път натровили почвата...пръскайте се от яд родоотстъпници и предатели

26

Ясно е

преди 1 година

До 28,Защото е лъжа че е по евтин...

25

Факт

преди 1 година

Може ако като другите открием сметка в рубли и готово!но сащ няма да ни разреши...

24

само питам

преди 1 година

След като американския газ е по евтин от руския, защо булгаргаз иска покачване на цената на газа?

23

не може да бъде!

преди 1 година

Втечен газ с легени-вижда ми се перспективно!

22

Анонимен

преди 1 година

Не, не, не. Ама вие не разбрахте ли, че руския газ бил най-евтин? Трябва да вярвате на Р. Овч. и другите слуги на Путин :)

21

Анонимен

преди 1 година

И нас нормалните гейове това какво ни интересува?

20

без пропаганда ли

преди 1 година

"Диверсификация" означавало газ от Америка. Не си купуваш минерална вода от кварталния супермаркет, а го поръчваш от другия край на страната. За да угодиш на шепа хора.

19

Анонимен

преди 1 година

дори да има газ в българия, ще го дадат на коцесия и пак ще ни излезе по скъп. и ще ни крадат както си искат. приятелите от сащ да уточня, за тези които не се сещат.

18

Анонимен

преди 1 година

Българино, сумирай 2 + 2. ___________________________________________________ 1. Според енергийният експерт Красимирчо, в страната има запаси на газ, но за да се задвижи процеса и да го добиваме са необходими време, мого сериозни инвестиции и държавна политика. ______________________________________________________ 2. Вчера американски представители казаха, че се отваряли възможности за инвестиции в България. ______________________ Извод: Про100Киро е договорил дабива на шистов газ.

17

Млад геолог

преди 1 година

Ще паднат цените? Сега, българина, като един млад геолог, тепърва ще прави геоложки проучвания, ще разработва находища, ще прави проби и изкопи, кранове и тръби. Накрая, всеки ще получе малко руски газ, доставен заобиколно през нос Добра Надежда и Суецкия канал.Със съответните печалби за който трябва.

16

Колкото падна

преди 1 година

Цената на тока заради евтиния от Козлодуй.

15

Анонимен

преди 1 година

Още един измислен "експерт".... всички световни производители на газ предупреждават, че просто няма кой да замести Русия тоя се опитва да ме клеца на сухо. А знае ли, че в Европа цените на енергията скочиха двойно? На зима сметката ми ще е тройна понеже освен газа за отопление скочи и електроенергията. И всичко това за какво? За да може краварите да кажат, ето Русия е агресор и Путин е диктатор...

14

Така правилно

преди 1 година

Сега ще но обясняват че от американска зависимост по убава няма. И по високи цени от техните не можем да намерим.

13

Анонимен

преди 1 година

Всеки специалист знае, че в България има големи находища на газ, но знае и че не е здравословно да се афишира това. Дори и в сегашния парламент рубладжиите са огромно мнозинство, да не споменаваме президент, шефове на служби и т.н. Така че забравете скоро да се добива в България.

12

Анонимен

преди 1 година

Забравете за Газпром, даже и без пари да ви дава газа.

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 Просто вие брат евроатлантиците не можете да скопосате 2 прости сметки. Цената на Газпром я знаят. Да седнат, да си направят сметката и да кажат. На днешна дата ако има 2+2+3 = 3 лв кубика. +совите са това, -нусите са това, последствията са такива. При вас е... Може би, ама утре ще, ама всичко е готово и накрая +50% към сметката или луната пречи... Ква я мислишме, а ква стана го гледаме веча 20-30 години

10

Можем!

преди 1 година

Садим боб - напъваме се дружно - и готово! :):) Или обвързване дупетатите от парламенат - поне това да правят за България!