18

Анонимен

преди 1 година

Хартиените брошури са супер разхищение на материал и създават огромни количества отпадъци. Крайно време е, както едно време, каталог да се получава само при заявка в магазина, както беше на Метро, или каталози да има само и единствено на входа на самия магазин. Това с хвърлянето по блоковете е направо апсурдно.

17

първи софиянец

преди 1 година

Аз пък искам! Режа си ноктите на тях!

16

бг

преди 1 година

когато за пръв път бях в Германия бях шашнат от германците -кутиите им пълни си реклами и ако някъде продават салам с пет стотинки по-евтин те палят колите и отиват да пазаруват.щури хора.но и ние заприличваме вече на тях..

15

Пешо Стоянов

преди 1 година

Вече ням сметка от брошурите защото старата хартия много поевтиня и бизнеса ми умря.

14

Анонимен

преди 1 година

От както започнаха да гланцирват хартията на брошурите,от тогава никой не ги иска в пощата си.само бабите по селата ги искат за подпалка на печката.

13

Анонимен

преди 1 година

Аз пък нямам нищо против.

12

Анонимен

преди 1 година

При нас във входа има малко шкафче на което оставят брошурите и който иска си взима, а не ги слагат по пощенските кутии.

11

за сега единствения

преди 1 година

начин да ги спреш е да си откачиш или затвориш пощенската кутия, така , че да няма къде да ги слагатПисмата със сметките, така или иначе не ги оставят по пощенските кутии , а на куп, във входаКой получава писма на днешно време?

10

Мдаа

преди 1 година

Искам си брошурите. Заработвам по около 48 ст. на месец от вторични, като крада и тия на съседите разбира се.

9

Такаааа

преди 1 година

Незнайно защо ми изтриха коментара на момента до номер 9.Естествено че всички гледаме за промоции, не се подавайте на това изкуствено разделение на хората от различните селища.За всички ни са непосилни 20%ДДС на всичко,3лв хляб от смески като на п р а с е та, 10лв "сирене" и то на промоция.Това не е хиперинфлация, това е кръвожадна спекула и мародерство за абсолютно всички.

8

Анонимен

преди 1 година

София не е България. Извън София повечето от хората живеят благодарение на промоциите и чакат брошурите. Живея в Пловдив. Съседите са възрастни хора. В Кършияка никой не съм чул да има проблем с брошурите. Възрастните хора нямат достъп до електронни брошури, но се надяват на седмичните промоции. В София идея си нямат как живеят хората с 380лв.на месец. Отказват се от лекарства,за да имат пари за храна

7

Анонимен

преди 1 година

Да се забрани този вид спам и да се глобяват търговците които го практикуват

6

ьяаожгр

преди 1 година

Е що да не затъмнят слънцето разни "филантропи" вместо да се започне от точно от тези безумия например. Или хартиените торби, които били еко- е колко еко да са- колко суровини и замърсяване от произвеждащите ги концерни например някой дава ли си сметка-вместо тях се използва една платнена или нещо подобно за многократан и готово. За милиардите тонове *** от "загрижеността" покрай ковидистерията да не говорим.

5

Анонимен

преди 1 година

Обаче има една група мизepници, които ги събират и тъпчат вкъщи, като някаква важна ценност... И се чувстват победители, че са събрали един метър брошури! Или са фанали наденица на промоция от 5 лева на 3 лева. Мизepия! Човешка мизepия!

4

Анонимен

преди 1 година

Аз пък искам брошурите да се печатат на тоалетна хартя за да ги ползвам по предназначение

3

Сахар

преди 1 година

Аз лично мисля следващия път, когато ми набутат 3 еднакви брошури да ги събера заедно с тези на съседите и да им ги метна на на входа на магазина.

2

Пич

преди 1 година

Като си помисля колко дръвчета са били изсечени, за да ми пускат тия *** в кутията и ми става тъжно... Да не говорим, че това е най-лесният начин за крадците да разберат кой не си е вкъщи :) Дори само 2-3 дни да не вадиш тия хартийки и вече пощенската ти кутия е задръстена до горе.

1

Анонимен

преди 1 година

Най накрая някой да подхване тази тема. Дано се измисли нещо по въпроса. Аз съм човек, който не иска да получава нито една реклама в пощенската си кутия, но няма как да го кажа