53

Чуки

преди 1 година

На многото лъжи и краката и опашката са къси!

52

Анонимен

преди 1 година

Абе какъв газ чак юли месец, бре? Урсула днеска разреши на страните от ЕС да използват РУБЛИ за да си купуват руски газ! Ако искат де........ А ние защо не щем? Евтин ли ни се види?!

51

Анонимен

преди 1 година

Като има компенсации и помощи за бизнеса, защо една вафла трепач от големите от 0.55 лв. стана 0.65 лв., което е 18% увеличение?

50

Анонимен

преди 1 година

Гответе се за триумфалното завръщане на ГЕРБ

49

Анонимен

преди 1 година

Все си мислех, че с гербавите сме стигнали дъното, но, уви... Банкянския рустикал е гений на фона на тоя ***.

48

Анонимен

преди 1 година

азерският газ ще потече в пълните си количества от 1 юли, независимо кога се завършва гръцката връзка. Нали жбища, че ще е готова юни ама не каза коя година

47

Спокойно

преди 1 година

Г....ъ....з ще има и МЪНИ ще има но не за вас,за СПЕЦОВ.

46

Кирчо

преди 1 година

юли месец духайте супата,нали не ме харесвате,ще съм в Канада но с 50 млн.в сметката МИ.

45

Стига с тоя "би

преди 1 година

Тъй наречения бизнес в България може и да няма притеснения, но българския наистина работещ човек вече има много притеснения, защото при всички кризи държавата компенсира само измисления бизнес, но не и хората от които зависи този бизнес тоест работещите граждани.

44

Анонимен

преди 1 година

И така, прекараните заради бабаитлъка на Киро и Кокорчо останахме от ЕС само ние. Поляците си заредиха газохранилищата, в момента, в който Германия изпищя, че рашъни те й спряха горивото, фрау ЕК обясни на европейците как да заобикалят санкциите, които няма да отпаднат, но евроикономиката ще си работи под прикритие. БГ като най-бедната държава на ЕС ще си заплати двата танкери, каращи ни USA газ, 2 пъти по-скъпо. Но Ристо Мравояда иска да конфискуваме руските авоари в БГ. Ристо, ти луд ли си?

43

Анонимен

преди 1 година

Дайте ся да се разберем - никакъв газ няма да потече (към БГ) преди да е свързан итерконектора! Няма да получим 30, а само 10 млрд., щото други количества ВСЕ ОЩЕ НЕ СА договорени с никой (освен с руснаците)

42

Анонимен

преди 1 година

От киро само лъжи се чуват! Резултатите от управлението на четворната коалиция ги виждаме в магазина и по сметките си! С една дума - катастрофа!

41

Анонимен

преди 1 година

А юли направо ще го духат :)))

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35Киро може и да не лъже за газа, че от САЩ е по-евтин (с малко:), но Киро не каза, че в пазарната икономика, доставката, зависи от пазара. Както утре никой не знае колко пари ще е хляба, така и Киро не знае, тея 2 кораба на ква цена ще дойдат след 6 месеца )))

39

NoirFire

преди 1 година

Слагайте им поне сериозни снимки че само глупости и с Тея смешни снимки.

38

hasmokar

преди 1 година

"Хлябът в Хасково е с нова цена от днес(16.05.2022). Най- продаваният от 650 грама вече е с цена 1,70 лв., като поскъпването е с 20 стотинки" Анти-Българският им бизнес.

37

Анонимен

преди 1 година

Русофилските изедници отново ще въроптаят Киро, те са свикнали само Раша да им е доставчик, не могат да преживеят некой друг да им доставя горива :)))

36

Анонимен

преди 1 година

от как сте на власт- вие и предишните ,българския бизнес има притеснения, национални предатели

35

Анонимен

преди 1 година

obstonationalna stachka pazar na vsichki bulgarski bezplatni ili eftino plateni deca. vsichki bulgarski deca da si nosiat na goliam bial list napisana cenata kolko struva za 30 dena po 24 chasa jivotat na edno bulgarsko dete, deto cenata na edno bulgarsko dete sa opredelili bulgarskite kanibalski deputati.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28Още не е дошла пълната промяна. Като вземем еврото ще дойде! Тогава ще станем и част от Евро батака ))) То еврото не е сменяне на една хартия с друга :))) След яденето и пиенето, сметката на масата е обща ))) Няма като сега, аз пих кола на 2лв. :))