14

Боби

преди 1 година

То пък сега Сандов като е ококорил един поглед...неразбиращ, незнаещ...

13

Петър

преди 1 година

А след Сандов МОСВ ще е в пълен разпад!

12

Фен

преди 1 година

Сандов всичко знае, Сандов всичко може :) ЧекИ, чекИ малко :)

11

Анонимен

преди 1 година

Ама тая централа не беше ли американска? Дето трябваше да им плащаме тока скъпо, даже да не правят ток?

10

Анонимен

преди 1 година

Некомпетентен, ***, арогантен некадърник и надутляк е тоя младеж.

9

Монката

преди 1 година

При тези цени на тока и енергоресурсите да затвориш ТЕЦ работещ с български въглища е престъпление! Централата трябва да работи докато са цените високи и произведеният ток се изнася.все едно саудитска арабия да затваря кладенци защото петролът е скъп!

8

Анонимен

преди 1 година

Оставка корумпе

7

Анонимен

преди 1 година

Браво, крайно време беше. Още един читав министър в това правителство.

6

Майора

преди 1 година

Сандов , Дандов зелен милионерино , не те ли е срсм да вършиш такива неща! Заради теб стотици семейства остават без работа и то в момент когато Полша , Германия и други отварят въглищните централи за да се справят с кризата! За тях не се отнасят тези емисии? Да не говорим че заради теб ще спре "Струма" и колко още невинни бертвитрябва да има заради уж вашата зелена политика! Срамота , Харвардските мошеници ще си отидат , а ти оставаш тук!

5

История

преди 1 година

Сандов... На мама нарко.манчето без ЕДИН ДЕН трудов стаж. Вие си правете изводите какви грантаджии управляват.

4

Анонимен

преди 1 година

Мислех, че поне ток ще има... Газ - нтз, Нефт - нтз, сега и ток... А ако простотоКиро го няма?

3

Какви енергетици ?

преди 1 година

Тези хора трябва да бъдат законово съкратени с обезщетения, не са го разбрали, но стоейки в София губят пари, а офшорката която е купила ТЕЦа печели време - времето е пари ако имаш такива на сметка с лихва, които трябва да дадеш - колкото по-късно ги дадеш, толкова повече ще спечелиш за тебе си. За ТЕЦа няма връщане обратно, по-добре да мислят къде ще си търсят работа овреме , преди да са ги изпреварили и да си искат обезщетенията

2

Нане

преди 1 година

Оставка... Тоя нема смелостта да излезе пред мирно протестиращите енергетици... Хиляди на протеста.. Полицията ги пази от народната любов!

1

Много ясно е

преди 1 година

Собственикът на ТЕЦ Марица 10 иска вместо да съкрати работниците и да им изплати дължимите заплати и обезщетения по закон, да ги използва като лост, барем нещо изкрънкат и успеят да убедят някого за още година работа , такс хем той няма да плаща - трябва навсякъде да пишат медиите кой е всъщност той, не е ли бившия собственик на магазинте Европа и безмитната зона на пристанище Варна нали..,