27

Бай Дрън

преди 10 месеца

Те тия електромобили ги дъвчите като Украйна. Знаете, че не сте прави, ама следвате правата линия на партията.

26

Тази асоциация

преди 10 месеца

би следвало да постави въпроса за държавно субсидиране и данъчни облекчения на бъдещите собственици на електромобили, съвместно с вносителите на нови такива. Само така може да се стимулира подобна покупка.Вместо това правят статистика на внесените втора ръка в България електромобили.Няма никаква логика, освен ако асоциацията няма някакъв интерес за поддръжка и ремонт на тези коли.Странна работа, нашенска!

25

Програмист

преди 10 месеца

Не ги слушайте, целия хейт и всички аргументи са си ги измислили като извинение, че не могат да си го позволят. Иначе им се иска, ама им е висока топка. И така трябва да е - електромобила е луксозна стока и не се полага на всички.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Драстичен ръст в продажбите на електромобили у нас . . . Като си продал 3 за миналата година, а тази успееш да продадеш 9 имаш драстичен ръст от 300%, а иначе промили от продадени коли! В България няма инфраструктура (зареждащи колони)! Колко къщи или нови блокове се строят със зареждащи колонки, къде в лидъл, кауфланд и др. в България има зареждащи колонки за е-мобили? Колко е пробега на един е-мобил с един заряд 200-300 км. При мен един резервоар е за около 1000км нормално каране! Мошен ици!

23

Анонимен

преди 10 месеца

Ако продаваш по десет на година, като продадеш петнадесет е драстичен ръст... А иначе нищо не означава.

22

Коментар

преди 10 месеца

Единственият ефект от електромобилите е за гражданите че да не дишат пушеци и отровни газове!А пушеците и отровните газове са изнесени при пръстите селяни,Китай и страните от третия свят където се вадят суровините,произвеждат се батериите и после се 6нишожават с горенето на хиляди тонове дизел и огромни кратери и унищожена природа!Това е все едно да се хванеш за косата и да се вдигнеш във въздуха!

21

До Анонимен 20

преди 10 месеца

Дабък - 0 - ОК , но Поддръжка - всяка година минаваш за обслужване (спирачки, охладителна с-***) факт, по евтино от ДВГ но го има, Помощ от държавата - само безплатно паркиране по зоните иначе в България - НЯМА, помощ от работодателя - Не съм чул за такава, но е възможно в някой малък процент IT фирми да има. За сега мои идва доста по-скъпо да инвестирам е ел. кола.

20

до Селяндур с Джип

преди 10 месеца

Smart ForTwo EQ, САМО градско минава 110км с включен климатик. При 4 зареждания в месеца плащам 12лв ток. Нека багажника му е малък ;)

19

Анонимен

преди 10 месеца

Електромобилът разходи няма. Данък- 0. Поддръжка- 0. Помощ от държавата. Помощ от работодателя. И аз карам бензин 320 коня чисто нов и се дърпам от електромобил, но взехме на жена ми и няма такъв кеф... Зареждаш го безплатно навсякъде. На вилата направихме соларно зарядно за него. В гаража имаме бекъп вариант. За града просто е чудесен. Ся хора, каращи разни остарели бараки, няма как да разберат това нещо. Нито могат да си го позволят, нито нищо. Затова, нека да е лош. За нищо не става хахахаха

18

Анонимен

преди 10 месеца

В България ръстът е много голям, може би има удвояване - от 7 бр на 14 броя. Драстичен е ръстът в продажбите на електромобили :)

17

Мнение

преди 10 месеца

Някой да посочи електромобил, който при -10 градуса, с постоянна скорост от 140км/ч., с включено отопление в купето да може да измине повече от 200км.Проблемът е в технологията - мъртвородена е и в никакъв случай екологична.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Абе стига сте ни сравнявали с чужбина, къде са техните заплати, къде са наще. Ми много ясно, че ако имаха хората възможности щяха да карат нови и екологични автомобили. Но спрямо доходите ни, цените на тези автомобили са непосилни. То поддръжката на старата таратайка е проблем, камо ли масрафите на новите автомобили.

15

До 13

преди 10 месеца

"Нормалните" хора също се и бучат с отрови, нали така бе тpoлe. Явно в България 90% според теб са ненормални. "Новото нормално" - да врещиш като луд в Европейския парламент, а и да ти ръкопляскат, както и "скулптура" на украинска "майка", която прилича на прилълеца.

14

Путин

преди 10 месеца

Няма проблеми, ще платя на разни *** да пишат навсякъде че електрическите коли не стават и че Русия е велика и ще си взимаме пари за винаги от газ и петрол, само трябва да спрем света да се развива и да стои на едно място като нас в Русия.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Хахаха путинягите в хор скачат. Тавариши, вашата любима Русия е обречена, в повечето държави електричките стават все по масови благодарение на батко ви Илон Мъск дето също погреба Роскосмос. Айде цъкайте минуси и яжте пелмени

12

Нормално

преди 10 месеца

Нормалните и образовани хора карат електромобили, гьнь0вците карат печки на дърва, които замърсяват природата.

11

абе

преди 10 месеца

почнахме ли да произвеждаме ел.автомобили ? щото кико нали завод построи :)

10

Анонимен

преди 10 месеца

Това има смисъл само за града и да зареждаш безплатно, на магистралата вече зависи от самия електромобил но за там се иска Тесла Модел 3/Киа/Хюндай/БМВ i3 останалите просто като ги напънеш и след 100 км. трябва да спираш да зареждаш.

9

тъй тъй

преди 10 месеца

Интересно през това "шуко" какъв ток тече!?Производителя му дава 25 ампера!Значи с тоя ток ще го зареждаш един месец!?Тука нещо не е на ред!!!

8

Селяндур с джип

преди 10 месеца

За 4к евро Смарт фор ту с пробег 10 км. И за къв ч.. ми е тая кошничка като на ден правя 60км и не мога да сложа нищо в багажника?