114

Харков

преди 1 година

Харков е освободен. На общината се вее украинското знаме. Това е град по-голям от София. На мариуполската община също се вее отново украински флаг. Руснаците се разбегаха и от там

113

Анонимен

преди 1 година

Запада ако иска ще конфискува петролните кладенци на Колхоза така, както им конфискува парите в банките, ама ще ги остави да се издавят в петролните кладенци без приходи и съчувствие от нейде!

112

Анонимен

преди 1 година

Чудно защо ФРГ беше една от първите икономики у свето без руски газ, сигурно са се объркали хората.......хахахаха :)))

111

Тъжно

преди 1 година

Една позната от Москва каза, че Путин събира вече доброволци от улицата. Ученици дори!

110

Факт

преди 1 година

А дойде ли зимата на европа ще и се стъжни!

109

Анонимен

преди 1 година

Имам чувството,че представител на украинското правителство пише тука хахаха...а нас какво ни вълнува това,че украинците се опитват да откраднат чужди пари?По международното право би трябвало да не ги дадат иначе никой никога няма да инвестира повепе на запад и след войната.

108

toti

преди 1 година

Тя и мечката като идва момент когато ще се изтощи и сладко заспи в зимен сън,което до зимата ще си прибере живите чеда.....

107

Анонимен

преди 1 година

На запад има милиарди долари, които са в запорираните руски сметки и именно те ще послужат на Украйна в тази война и възстановяването и в последствие.

106

Анонимен

преди 1 година

Ако Кремъл смени режима може да стане и по-лошо.Личи си,че Путин ги жали.От нас нищо не зависи така че да се оправят ...

105

Путин е срам

преди 1 година

Путин е започнал да докарва 16 годишни донаборници на фронта. От 18 до 35 годишните са му избити или дезертирали масово.

104

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 143 Ако си бил в казарма, знаеш какъв леш е безаналоговата руска техника, пълен абсурд :)) Те освен с ядрените оръжия, нема с какво друго да плашат, но се съмнявам и че ядрените им ракети ще запалят :)))

103

Анонимен

преди 1 година

В нета е пълно с видео информация за това, което се случва реално в Русия и Украйна. Западът и САЩ никога нямаше да си хвърлят парите на вятъра, ако Украйна щеше да загуби в тази война. Единственият изход за Русия е да смени режима в Кремъл и да отчете тази "операция", като негова фатална грешка.

102

Анонимен

преди 1 година

Русофилите полечка полечка ще минат на печелившата страна, да не си съсипват психиката! Утре ще nл'юят по путин, за да оцелеят!

101

До да допълня

преди 1 година

Путин и Зеленски са изпълнители.Господарите на парите отдавна печелят от войни,а напоследък и от пандемии.От инфлация също печелят.А обикновените хора като вас и мен плачат на гробовете на децата и внуците си.

100

Анонимен

преди 1 година

и кое му е цивилизованото на украйна? пак същите като руснаците, корупция до козирката, мутри и престъпници, проституция, евтини тарикатлъци. европа започва там, където свършват бозата и борша! оттатък унгария и чехия.

99

Анонимен

преди 1 година

Русия нема ресурсите да води дълга изтощителна война :) През ВСВ американците им помагаха, но сега нема кой да ги подпомага, освен ако не разчитат на Китай и Турция, които ги мразят тех, не им завиждам :))

98

Анонимен

преди 1 година

В този форум е пълно с крайно ограничени русофилски пом'ияри. Как ви се струва "операция" планирана да приключи за 2 седмици... вече да продължава вече 3 месеца? Дали ще излязат сметките на кремълския пcиxoпат? Много сте ***, ей...

97

Анонимен

преди 1 година

до 133 - аз съм живял по времето на т.н. комунизъм и съм видял повече от теб, така че гледната ми точка е по-добра от твоята. Айде хващай джойстика и не се занимавай с неща, които не разбираш, и наблягай на история, тази история, дето не е в учебниците, ок?

96

Анонимен

преди 1 година

Русия, ако можеше да победи в Украйна... тази война щеше да е свършила досега ... , но скоро ще стане точно обратното на, това, което иска кремълския пcиxoпат. Украйна не е Алепо, Грузия или Чечня.

95

Анонимен

преди 1 година

До 129:Сигурно е оаднал под бюрото от смях като е прочел"ДеПутиниЗаНацията".Аз също се смея на тъпата ви пропаганда.По принцип трябва да ми изтрие поста,защото е нецензурен.Путино...фил.Това също е нецензурно.