174

!!!

преди 1 година

Бах го "непобедимата" руска армия се посрал се!?

173

до 234

преди 1 година

Слава Украине! Слава Украине! Героем слава!

172

Анонимен

преди 1 година

Руснаците и от Донбас ще се откажат и ще преминат само в защита.Накрая по стар съветски обичай ще им дават на един оръжие на друг патрони. Така доката не им влезе акъл да гръмнат путин.

171

Анонимен

преди 1 година

Га сака НАТУ жъ набъхте ТЕКЕЗЕ - то, ала нече оти укрите бъхтат арно!

170

Анонимен

преди 1 година

Леле какъв хубав смачкан руски танк! Що желязо има в него малей, малей! Скоро когато Азовсталь попадне отново в украински ръце, ще имат много материал за претопяване. Заводът ще се възроди, като птицата Феникс от пепелта!

169

Анонимен

преди 1 година

Стига с тая Украйна фашистка, че вече ми призлява от нея. Като им видя знамето, ми се драйфа. Една укра пристига в Германия и понеже рускоезичните немци, които са родени в Русия, но са натурални германци и подкрепят Русия, тя им казва я си се връщайте в Русия. Един и отговаря-ти се връщай откъдето си се домъкнала с ботоксовите устнички. Аз съм немец, мен са ме поканили преди 30 години. Ама толкова нахални тия галеници на европа и сащ-укрофашагите, че няма накъде.

168

xoxo

преди 1 година

DW пише истината и само истината...

167

Западняк

преди 1 година

До до западняк. И ти мислиш, че си написал нещо ли? Тези глу.пости сам ли ги измисли или ги прочете в някой руски сайт?

166

Путин

преди 1 година

умрял и отишъл в ада. Пуснали го в отпуск за 2 дни. Той отишъл в Москва, влязал в една сладкарница и попитал продавачката. - Крим наш ли е? - Да. - Грузия наша ли е? - Да. - Беларус наш ли е? - Да. - Слава богу, дайте ми един сладолед. - Добре, 2 евро.

165

До западняк

преди 1 година

В Украина има ресурси,в Русия също има.Ако колониалният запад не се добере поне до украинските ресурси стандартът на живот осезаемо ще спадне.За да се осигури илюзията за демокрация Западът трябва да ограбва други държави.Ако това не се случи разглезените консуматорски общества ще търсят сметка на правителствата си за понижения жизнен стандарт.

164

българин

преди 1 година

До: номер 220 (Боби) Бобчо, моето дете, не знаех че в детската градина вече можете да пишете? На борсата Тавекс има обявен само курс "продава" на рублата. Тоест, рубли можеш да си купиш колкото искаш, но какво ще ги правиш после е въпросът?Рублата е невървежна! Можеш да си я ползваш само в твоята Матушка Россия!Където не можеш да си купиш НИ-ЩО!

163

Гледна точка

преди 1 година

До боби. Наистина си много смешен с този напън да отговаряш на всеки. Даже и когато се бъзикат.

162

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 206 забрави май за поляка Владислав Варненчик, който си остави костите край Варна :)

161

Западняк

преди 1 година

До 214. Уф, тоя запад дето го " фалирате" още от средата на миналия век. Поздрави за сесесерето и соц. лагера.

160

Анонимен

преди 1 година

Вече разбрах какво значи буквичката "Z" изписвана така маниакално по руските танкове! Има една песен на Владимир Висоцки - "Солдаты группы Центр." В нея се пее как войниците от група "Център" вървят по украинската земя! На немски обаче тази думичка се изписва като... "Das Zentrum"!Със "Z" която се чете "Ц"! И като добавим и любимия композитор на Адолф Хитлер - Вагнер, картинката на руския нацизъм става някак си пълна, изчерпателна!

159

Zеленски

преди 1 година

До боби. Ама това вече съм ти го чел няколко пъти. Банален си, пич, и даже не се усещаш колко си смешен с този напън да отговаряш на всеки с кремълски "експертни" опорки. А бе ти да не си военното аташе на русия в София?

158

Анонимен

преди 1 година

До 212. И ти си написал един куп глу.пости. И защо да гледаме точно Телеграм? Там ли е "истината"?

157

Тъжно

преди 1 година

Путин посегна и на донаборниците директно от школото.Русия е ЗЛО!!

156

Анонимен

преди 1 година

До 207. Ами тя рублата на черно е толкова.

155

Анонимен

преди 1 година

Абе много разбирачи имате интернет абонирайте се за някой Телеграм канал и ще видите истината от първо лице. Нагледах се на бягащи украинци изоставящи позиции, на изоставена бойна техника и въоръжение. Там където няма цивилен щит ВСУ не дават никакъв отпор а бягат силни са когато има цивилно население. Ако Русия водеше тотална война както сащ в Ирак и Сирия всичко да беше приключило. Тук един *** писа, че НАТО не се било включило още Русия воюва с цялото НАТО в момента и ВСУ пак яде бой.