194

R.A.T.M

преди 1 година

Стискайте палци да продължи по този начин, а не по другия, че тогава и отговор няма да получат руснаците. Живеем в 21 век информирайте се, Русия няма да спре, каквито и цифри да пишете, ресурс за война имат винаги са имали. Когато американски генерали са питали Жуков защо първо пуска пехотата през минирано поле, а после танковете, той спокойно им отговорил, че рускините жени нови войници ще родят, а танковете му трябват сега.

193

ха-ха-хи

преди 1 година

Дрън...дрън...та пляс...пляс...Поредните *** на ДойчеСере...!

192

Анонимен

преди 1 година

До Боби - Шшшшш, тихо! Трябва да се казва на всички, че Русия е с аграрна икономика, че няма развитие, а целият и трик е, че е "бензиностанция с ракети" ... Руснаците преди година обявиха, че ще правят техни микропроцесори. Първите резултати, бяха с 10 години наза. Псоле показаха такива, дето са с 4-5 години назад, а сега са с 2-3 години назад. Това за има няма година. Догодина, сигурно ще са на нивото, на което америкснаките са тази, а след 2 години никой не знае ... Ама "безниностацния"

191

Анонимен

преди 1 година

Да се чете "Ние смятаме, че висчки в Русия нямат и две моъчни клетки, ще действат против интересите си, но за положителна сметка на нашите и ще направят това, кеото ни се иска" - Нали Русия, щеше да и свърши бензина, който можела да доставя, защото украйнците отрязали достъъп. нали 65 км кордон бил унищожен? Аз видя 2 танка и няколко джипки. Да, загба са, все едно да ти покажа 500 лева в портоменто и да кажа "Ето виж, милионерче съм" ...

190

Анонимен

преди 1 година

Постепенно Москва изчерпвала нападателния си потенциал, казвали и си вЕрвали западни военни експерти. Затова ли тази нощ 4 руски крилати ракети направиха на пух и прах хангари със скрито в тях отановско оръжие между Лвов и полската граница?

189

Анонимен

преди 1 година

Не ми развивайте практики и теории и не ми говорете за плановете на Путин, каквито ви се искат на вас. Е, този път запада няма да получи своето. Още с Афганистан се почна обрата.

188

гледайте

преди 1 година

EDerlezi Time of gipsis-Goran Bregovickq Emir Kosturica l you tube. азов марш.ха хааааа.... Слава Украини-толко и громят руски танкове. Оригинална укренска песен с национални мотиви. Така я представиха.

187

Анонимен

преди 1 година

Каква война бе, това е специална операция, не го ли разбрахте за три месеца?

186

Анонимен

преди 1 година

руските фашисти трябва НЕЗАБАВНО да напуснат територията на независима и свободна Украйна! Едва тогава може да има край този кошмар!

185

Алекс

преди 1 година

Предишната война на изтощение-Студената,доведе до рухването на СССР.СССР беше несравнимо по-мощна държава от Русия.Логиката сочи,че сегашната война на изтощение ще доведе до фалита на Русия.

184

Анонимен

преди 1 година

До МишоКакво е това Т64, не съм го чувал........хахахахаха :)))

183

Мишо

преди 1 година

А, снимката на украинския Т64 добре сте я подбрали. След около 2-3 месеца украинците ще останат съвсем без танкове. Що се отнася до напредъка, в края на миналата седмица в Донбас бяха прехвърлени около 25000 човека резерва + 400-450 единици бронирана техника. Та питам ви за какъв точно напредък да става въпрос. Нали първо трябва да утилизират това желязо и след това да напредват.

182

Анонимен

преди 1 година

Ако Чечня стане независима, рашките нема да имат петрол, ако азерите им спрат доставките също на петрол и газ, тогава ще е катастрофа за блатная :)))

181

Мишо

преди 1 година

Пак платени репортажи! Днес БГ си ги бива да лапат кинти.Щом видиш Дойче Зеле - бегай, тъпотии и пропаганда.Руснаците не бързат за никъде, това стана ясно след като подцениха украинските спец служби в отношение в работата с местното население и местните авторите. Първата фаза не оправда очакванията и сега ще напредват бавно и сигурно без да се напрягат и да дават много жертви. Разликата е, че Русия воюва с 170000 контингент срещу 600000 + резервисти и каквото и да е там. Ще ги мори бавно!

180

Анонимен

преди 1 година

Ха хаааа....националистите от Укрия спечелиха Евровизия с ромския химн! +Слава Украини" Сега стария Горан трябва да ги съди. Мамо, мамо...

179

Анонимен

преди 1 година

Какво постигна Путин с денацификацията и проблема с НАТО- всеки втори убит е етнически руснак във войната, две икономически силни държави с общи граници с Русия ще се присъединят към НАТО. От границата на Финландия до Петърбург са 100км, а през Швеция, НАТО може да държи целия балтийски флот в шах. Отделно руснаците ще обедняват в близките десетилетия, а младите и образованите ще бягат от Русия. Няма да се учудя ако има гражданска война или разпад на руската федерация.

178

До западняк 231

преди 1 година

Западната икономика печели от лицензи.Лицензите не се реализират без ресурси,които не са на запад.

177

someone

преди 1 година

Дрън дрън та пляс, армията изнемогвала ,данни за жертви ама според украинската пропаганда, ама същевременно, бавно и планомерно падат села и три големи групи украински воиски в донбас са пред обкръжение и унищожение, ама за това не иде реч в пропагандната статия.При това руснаците даже не са мобилизирали наборната си армия, която може да достигне към 2 милиона.

176

Айййй

преди 1 година

До до 234Точно така!!! Хайл Хи... Пардон - Слава Украине!

175

Анонимен

преди 1 година

Най-ме кефи как русофобите подскачат радостно като като видят смачкан руски танк. Откъде знаете, че не е украински? Те имат доста руска техника, даже предимно. А песента с която "спечелиха" евровизия се казва "Едерлези" и е неофициалния ромски химн. Има я в много по-добро изпълнение на бело Дугме, а после и интерпретация на Горан Брегович. Тия Укрия я пеят сякаш маршируват азовци.