48

Анонимен

преди 1 година

В България е пълно с 7-8 годишни автомобили на по 80000км, които по нищо не отстъпват на новите бангии.

47

Анонимен

преди 1 година

Е то този клас автомобили (Киа Пиканто, Смарт и т.н.), то това е кола за един човек, да ходиш до работа сам. Дайте цените на семейните автомобили комби примерно, там вече трудно масовия човек може да си позволи нов автомобил.

46

Емил

преди 1 година

Пълни измислици. Авторът на тъпата статия въобще не е виждал хиляди чисто нови автомобили които залежават в магазините в цяла Европа и няма кой да ги купи. Простотии пълни

45

Кривондел

преди 1 година

До 54Автомобилът е Ваш сега. Когато стане непоносимо скъп лукс няма. Не ми харесва, но това е бъдещето.

44

До 49

преди 1 година

Имаш три деца на куков ден. Ако имаше деца нямаше да си без кола. Най-малкото жена ти нямаше да позволи да сте без кола.

43

Сифилиско

преди 1 година

Специално София стана абсолютно ужасен град. Никакъв замисъл в застрояването и разпределението на жилищни и не-жилищни площи, нито паркоместа. Иначе да живееш в центъра е яко в 3те топли месеца в годината, в които няма мачове или протести.

42

До 47

преди 1 година

По начина, по който обиждаш хора, които не познаваш. Имам 3 деца, нещо не пасвам на ***. Ама ти си ми съмнителен, виж дали децата са твои. Ако всяка втора дума ти е ***, нещо е много съмнително дали ти самият не си такъв и се опитваш да го скриеш под маската на "мъж" използващ вулгаризми и обиждащ другите. Имаше един Мелиса, който взимаше тестостерон и стероиди, гледаше лошо, пускаме си брада, блъскаше във фитнеса, само и само да подтикне хомосексуалната си същност.

41

До 46

преди 1 година

Разбира се, че ако живееш в къща извън града, няма как да си без кола. Говоря за такива, които живеят в апартаменти в София или в къща в центъра на София, както живея аз. Не виждам смисъл да имам кола за един път месечно. Просто няма никаква логика. По същата логика можеш да си купиш и самолет и да го държиш на някое летище, за да летиш 1 път в годината с него, вместо да си купиш билет за самолет.

40

До 32

преди 1 година

И как разбра,че съм учил нещо,което няма бъдеще?Звездите ли ти го подсказаха?

39

До 32

преди 1 година

***-живея в къща извън града. Не се бутам в някоя миризлива панелка или маломерен апартамент ново строителство в"елитен квартал ".И без кола просто не мога да си върша ежедневните дейности.Това,че ти се оправяш без кола, не означава, че всеки е така.Има и други хора на света освен теб.

38

Майстораааааа

преди 1 година

Майсторлъкът е не да изкараш 100 бона и да си купиш нова кола да я караш 5 години а да изкараш 3 бона, да си купиш 10 годишна кола и да я караш още поне 10.

37

До 41

преди 1 година

Бравос! Щом ми се хвалиш тука а не си харчиш парите (пожелавам ти здраве и щастие), не ми ги пускай тия лафчета.А за 4 континента и аз го мога, Google maps, и съм там баце.Айде със здраве, че ми свърши работния ден и нема да мога скоро да ти пиша пак. :-)

36

Анонимен

преди 1 година

Покачването на зените......ба си и заглавията! Кое се е повишило, че не разбрах?

35

Цаца

преди 1 година

Никой нищо не се опитва да направи, нещата са прости, ама за мислещи хора.Европа умря, изгуби колониите от които смучеше ресурс, за който сега плаща на пазарни цени и започна да вие на умрело.Чета за Клаус Шваб, ми той ви говори за неговия презадоволени западен свят. Идете по на изток и ще видите че и електромобили вече си карат хората, ама не са мейд ин ЕС. България е колкото един квартал на некой източен мегаполис, тука сме "видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак"

34

До 38

преди 1 година

Пътувам м софийското метро, както съм и пътувал в мадридското, лондонското, пекинското, Ню йоркското. Ти живял и работил ли си на 4 континента? При 14 хиляди месечна заплата след данъци, смяташ ли, че не мога да си купя каруца за 3 хиляди, която смяташ, че е уау на живота ти? Нямам комплекси, не ме притеснява, че нямам кола. Ако смяташ, че това те прави мъж или показва някакъв висок статут в живота, мога да ти кажа, че имаш много грешна ценностна система и не разбираш смисъла на парите.

33

Анонимен

преди 1 година

пазар за 20+ годишни премиуми винаги ще има, пазарът дори се разширява след пандемиите и войните много народи ще обеднеят.

32

Голфа още

преди 1 година

след 5-та почна да влиза в по-висок клас и от давна не е евтин и като цена, и като потдръжка....полото мина на негово място, там цените са по-ниски. Базово сандето все още си е малко на 10к евро..... тъй,че не много точна статия.

31

До 37 хахаха

преди 1 година

Много ги разбираш ти хедж фондовете, ама пишеш в днес.бг.Яката работа си да знаеш, ама май си от тия дето пътуват с софийското метро и си мечтаеш за кола за 3000 бона.Играч!

30

Хахаха

преди 1 година

Интересно какво ли мислят работещите в хедж фондове в Ню Йорк, които печелят по 1 милион долара на година, но се придвижват само с метро. Сигурно са много нещастни, че ходят навсякъде с метро и на година печелят толкова, колкото три фамилии с гань0вци с коли за по 10 хиляди лева всеки, няма да спечели през следващите 200 години. Да ви имам свободата щом смятате, че колата ви прави свободни.

29

бачкатор

преди 1 година

КОли пак ще си има,обаче за богатите...хехех не се ли светнахте? СКоро всички в градския транспорт,точно както си беше при бай Тодор!