52

Анонимен

преди 10 месеца

Просто иска да се гримира, да си сложи червило и изкуствени мигли, да обуе обувки с високи токчета... Ама устава не позволява..

51

Анонимен

преди 10 месеца

Сега правят синдикат, утре ще искада да се женят, да осиновяват деца, да ги правят обратни.Да не забравяме и случай в кой лесбийка съди клиника за ин-витро, понеже имплантирала мъжи ембрион, все едно клиниката знае пола. А пък тезата на обра.ната е, че не иска да отгледа изнасилвач на жени. Очевидно е преднамереността на тези хора и отношението им към другия пол и нормалните отношения.

50

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 53.....А къде са му нарушени на въпросния Петромир правата или в някакви документи нещо го ограничава? Права има както и колкото всички останали. Ама не, трябва паради да има, показии, да ни навират в очите специалната си ориентация, да им се обръща внимание, иначе не могат да живеят.

49

Анонимен

преди 10 месеца

Абе, тия толкова работа за вършене имат, седнали синдикати да искат. Какъв му е проблемът на тоя, че бил в миналото си бисексуален? Нали сега има жена и деца, да си гледа живота и работата. какви специални синдикщати са му притрябвали и за какво? Сега и който не му знае миналото, ще го научи, ама обичащите го едва ли ще се увеличат. Слободясал народ......

48

SS

преди 10 месеца

Тая държава съвсем пропадна !

47

Анонимен

преди 10 месеца

"Май гейовете са много повече,но се прикрият като силни хетеросексуални и се срамуват и се прикриват като се женят" --- Тия неумности не важат хич. Говорим за обществото, а не кой от какво на теория го било страх. На никой не му пука кой с кой си ляга. Но като силово го разпространявате върху ДЕЦАТА, да не вземете да станете дървояди.

46

Анонимен

преди 10 месеца

България е страна, в която са незащитени правата на хората с т. нар. "правилна" ориентация, той търси подкрепа за тези от ЛГТБ....Общественото мислене и нагласи първо трябва да се променят, трябва да се водят дискусии, но не съм оптимист. Човекът или да се откаже от синдикат, или да емигрира в UK и оттам да съди България.

45

Д.ИВАНОВА

преди 10 месеца

Това ми идва в повече, еми ходете си на гей паради и нямате работа в силовото министерство

44

Анонимен

преди 10 месеца

"Генчев работи като патрулен полицай във Враца" - Може ли да кажете какво точно работи?

43

Те,

преди 10 месеца

повечето от тях са със сбъркана ориентация по-принцип,така,че един повече или по-малко е без значение!?!Така,че утре ако някой извратеняк започне да си го показва или размахва, например, пред училището,където учат децата ви,и вие решите да сигнализирате на 112,очаквайки помощ,съдеиствие или намеса,най-вероятно ще ви отговорят,че в момента съставът е на синдикално събрание по-линия на обратните в МВР,и няма кой да реагира на сигналът ви!?!Рашков,Рашков,какво доживяхме,чухме и разбрахме?!?

42

Тоя бърка

преди 10 месеца

Сексуална и професионална ориентация. Ако си вадиш хляба с лявата си сексуална ориентация, тогава ще можеш да говориш за синдикат. Но ако човекът има предвид прее бав ането на тираджиите по пътищата, това си е законно основание за синдикат на полицаите с такава ориентация.

41

Синята лампа

преди 10 месеца

Крайно време беше. Ние различните и еднаквите от структурите ще се отблагодарим

40

мак

преди 10 месеца

Не иска да е обект на обществено внимание, но парадира с ориентацията си, дори основава синдикат. Как да го разбере човек? Какво ще постигне в синдиката, освен че ще хленчат, че са дискриминирани?

39

Анонимен

преди 10 месеца

ДО 43. Може човек да е психично здрав сам в дома си, но хомо са заплаха за обществото, защото въвеждат джендърски директвити, политики за смяна на пола още на деца, при това без знанието на родителя, хомо обучение и хомо книжки още от детската градинка, как Гошко може да си играе с чушлето и с това на Пешко. Пропаганда по телевизията, мъж брада на Евровизия, наемане на обр.тни в компании,квоти за награди... Определено е болест и стремежът да направят всички други като тях е заплаха за обществото

38

Трак

преди 10 месеца

Кой ги интересува с кой си го слагаш и с кой спиш и с кой се натискаш бе ***-ДЕ:-РА-СТ Врачански ??? Ти за кво си там ? Да бъдеш ченге и да спазваш обществения интерес или да дълбаеш дъното да си провокатор и да печелиш пари щото е модерно да си изврътеняк и да пледираш с кой си го слагаш . Върши си работата и си налягай парцалите . Ако не ти отърва марш навън

37

Анонимен

преди 10 месеца

"Той предупреди, че ще се обърне към съда и ще напомни за европейските директиви и международните договори, които България е подписала." Да вземе, да си избърше дупето с тея директивити. Подписваха ги Сергей, с подкрепя от царя и нас за ТЕЯ РАБОТИ никой не ни пита!!!

36

Анонимен

преди 10 месеца

Медицината определя кое е заболяване и кое не.Преди се приемало за заболяване и много грубо са се отнасяли към тях,особено цръквата и тоталитарните режими.Сега медицината го приема за нормално заради основаната дефиниция за психично здрав човек.А тя е много проста: Психично здрав е всеки,които не е заплаха за собственото и здравето а околните.Например един човек в депресия може да се самоубие,шизофреник може да се самоубие и убие.Хомоаексуалния може да направи удоволствие на себе си или на друг.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Ти можеби не познаваш хетеросексуален ,който да е толерантен защото в твоето обкръжение има много хомосексуални,които не искат да си признаят и се правят на мъже.Смешна работа.За един хетеросексуален мъж,хомосексуалните не са заплаха и конкуренция и няма причина хетеросексуалния мъж да не е толерантен.Това е като бившите пушачи отказали цигарите.Най-активни са срещу тютюнопушенето.Май гейовете са много повече,но се прикрият като силни хетеросексуални и се срамуват и се прикриват като се женят

34

Анонимен

преди 10 месеца

то това като старият виц един господин се оплакал на патрулиращият полицаи че в градската градина има много *** АМИ ТИ КАККВО ПРАВИШ В НАШТА ГРАДИНКА му се сопнал той

33

Анонимен

преди 10 месеца

Моето мнение е, че не трбява да се лъжат хомосексуалните, че това тяхното не е заболяване и отклонение. Все едно да се съгласим и да приемем за нормално да речем психологически или генетично отклонение, което води до анормалност в социален и физически аспект. Обществото нито не трябва да лъже, нито да се оставя да бъде лъгано. Да си толерантен и да търпиш са две различни неща, първото е пагубно.