52

Анонимен

преди 1 година

Просто иска да се гримира, да си сложи червило и изкуствени мигли, да обуе обувки с високи токчета... Ама устава не позволява..

51

Анонимен

преди 1 година

Сега правят синдикат, утре ще искада да се женят, да осиновяват деца, да ги правят обратни.Да не забравяме и случай в кой лесбийка съди клиника за ин-витро, понеже имплантирала мъжи ембрион, все едно клиниката знае пола. А пък тезата на обра.ната е, че не иска да отгледа изнасилвач на жени. Очевидно е преднамереността на тези хора и отношението им към другия пол и нормалните отношения.

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53.....А къде са му нарушени на въпросния Петромир правата или в някакви документи нещо го ограничава? Права има както и колкото всички останали. Ама не, трябва паради да има, показии, да ни навират в очите специалната си ориентация, да им се обръща внимание, иначе не могат да живеят.

49

Анонимен

преди 1 година

Абе, тия толкова работа за вършене имат, седнали синдикати да искат. Какъв му е проблемът на тоя, че бил в миналото си бисексуален? Нали сега има жена и деца, да си гледа живота и работата. какви специални синдикщати са му притрябвали и за какво? Сега и който не му знае миналото, ще го научи, ама обичащите го едва ли ще се увеличат. Слободясал народ......

48

SS

преди 1 година

Тая държава съвсем пропадна !

47

Анонимен

преди 1 година

"Май гейовете са много повече,но се прикрият като силни хетеросексуални и се срамуват и се прикриват като се женят" --- Тия неумности не важат хич. Говорим за обществото, а не кой от какво на теория го било страх. На никой не му пука кой с кой си ляга. Но като силово го разпространявате върху ДЕЦАТА, да не вземете да станете дървояди.

46

Анонимен

преди 1 година

България е страна, в която са незащитени правата на хората с т. нар. "правилна" ориентация, той търси подкрепа за тези от ЛГТБ....Общественото мислене и нагласи първо трябва да се променят, трябва да се водят дискусии, но не съм оптимист. Човекът или да се откаже от синдикат, или да емигрира в UK и оттам да съди България.

45

Д.ИВАНОВА

преди 1 година

Това ми идва в повече, еми ходете си на гей паради и нямате работа в силовото министерство

44

Анонимен

преди 1 година

"Генчев работи като патрулен полицай във Враца" - Може ли да кажете какво точно работи?

43

Те,

преди 1 година

повечето от тях са със сбъркана ориентация по-принцип,така,че един повече или по-малко е без значение!?!Така,че утре ако някой извратеняк започне да си го показва или размахва, например, пред училището,където учат децата ви,и вие решите да сигнализирате на 112,очаквайки помощ,съдеиствие или намеса,най-вероятно ще ви отговорят,че в момента съставът е на синдикално събрание по-линия на обратните в МВР,и няма кой да реагира на сигналът ви!?!Рашков,Рашков,какво доживяхме,чухме и разбрахме?!?

42

Тоя бърка

преди 1 година

Сексуална и професионална ориентация. Ако си вадиш хляба с лявата си сексуална ориентация, тогава ще можеш да говориш за синдикат. Но ако човекът има предвид *** бав ането на тираджиите по пътищата, това си е законно основание за синдикат на полицаите с такава ориентация.

41

Синята лампа

преди 1 година

Крайно време беше. Ние различните и еднаквите от структурите ще се отблагодарим

40

мак

преди 1 година

Не иска да е обект на обществено внимание, но парадира с ориентацията си, дори основава синдикат. Как да го разбере човек? Какво ще постигне в синдиката, освен че ще хленчат, че са дискриминирани?

39

Анонимен

преди 1 година

ДО 43. Може човек да е психично здрав сам в дома си, но хомо са заплаха за обществото, защото въвеждат джендърски директвити, политики за смяна на пола още на деца, при това без знанието на родителя, хомо обучение и хомо книжки още от детската градинка, как Гошко може да си играе с чушлето и с това на Пешко. Пропаганда по телевизията, мъж брада на Евровизия, наемане на обр.тни в компании,квоти за награди... Определено е болест и стремежът да направят всички други като тях е заплаха за обществото

38

Трак

преди 1 година

Кой ги интересува с кой си го слагаш и с кой спиш и с кой се натискаш бе ***-ДЕ:-РА-СТ Врачански ??? Ти за кво си там ? Да бъдеш ченге и да спазваш обществения интерес или да дълбаеш дъното да си провокатор и да печелиш пари щото е модерно да си изврътеняк и да пледираш с кой си го слагаш . Върши си работата и си налягай парцалите . Ако не ти отърва марш навън

37

Анонимен

преди 1 година

"Той предупреди, че ще се обърне към съда и ще напомни за европейските директиви и международните договори, които България е подписала." Да вземе, да си избърше дупето с тея директивити. Подписваха ги Сергей, с подкрепя от царя и нас за ТЕЯ РАБОТИ никой не ни пита!!!

36

Анонимен

преди 1 година

Медицината определя кое е заболяване и кое не.Преди се приемало за заболяване и много грубо са се отнасяли към тях,особено цръквата и тоталитарните режими.Сега медицината го приема за нормално заради основаната дефиниция за психично здрав човек.А тя е много проста: Психично здрав е всеки,които не е заплаха за собственото и здравето а околните.Например един човек в депресия може да се самоубие,шизофреник може да се самоубие и убие.Хомоаексуалния може да направи удоволствие на себе си или на друг.

35

Анонимен

преди 1 година

Ти можеби не познаваш хетеросексуален ,който да е толерантен защото в твоето обкръжение има много хомосексуални,които не искат да си признаят и се правят на мъже.Смешна работа.За един хетеросексуален мъж,хомосексуалните не са заплаха и конкуренция и няма причина хетеросексуалния мъж да не е толерантен.Това е като бившите пушачи отказали цигарите.Най-активни са срещу тютюнопушенето.Май гейовете са много повече,но се прикрият като силни хетеросексуални и се срамуват и се прикриват като се женят

34

Анонимен

преди 1 година

то това като старият виц един господин се оплакал на патрулиращият полицаи че в градската градина има много *** АМИ ТИ КАККВО ПРАВИШ В НАШТА ГРАДИНКА му се сопнал той

33

Анонимен

преди 1 година

Моето мнение е, че не трбява да се лъжат хомосексуалните, че това тяхното не е заболяване и отклонение. Все едно да се съгласим и да приемем за нормално да речем психологически или генетично отклонение, което води до анормалност в социален и физически аспект. Обществото нито не трябва да лъже, нито да се оставя да бъде лъгано. Да си толерантен и да търпиш са две различни неща, първото е пагубно.