37

Анонимен

преди 1 година

До ахахха 42 - При цени от по 3000 лева на квадрат (и то тея се водят за добри), какво очакваш? Средностатистическият софиянец, работи 2 месеца, за да изплати един квадрат жилище ... ОТВРАТ!

36

ахахха

преди 1 година

някъде прочетох ,че само 5 процента от всички сделки са с пари Кеш,всичко останало е на кредит,и са раздадени милиарди,ако те така ,ще има шок и ужас

35

Анонимен

преди 1 година

Аа не не искам друга новина ,че за един апартамент се борят 1000 души.

34

бай Иван

преди 1 година

аз продадох на един балък една гарсониера 48кв в Овча Купел за 75к евра,купих си къща на 40км от софия за 30к евра.имам си кокошчици,доматки,краставички,лук,моркови ,картофки,абе каквото се сетите ,за 20к си сложих 30kw фотоволтаици,и си взех една малка тойота електричка ,и всичко това за една пробита панелка в овча купел ахахахха

33

Анонимен

преди 1 година

Украинците почнаха да бягат, руснаците вече ги няма(купуват в Турция и Дубай),западните инвеститори отдавна ни заобикалят,цените са ни западни,заплатите африкански,банките правят рекордни печалби,но затварят офиси и увеличават такси.Всичко говори само за едно-това е ***,подходяща само за хора на изживяване,слаб бизнес,ненормален марж на надценка на бизнес и търговия,изнасяме жито,внасяме скъпо, ядем турски домати с пестициди и нитрати, ляма лекари и сестри, здраве и лекарствата скъпи,мислете!

32

Анонимен

преди 1 година

Евтините пари, излизат скъпо!

31

Морфейката

преди 1 година

До Влизам в кода - Момчето има хубав на чин на изразяване. Притеснителна е Вашата артикулация и предизвикателното Ви поведение, целящо да накърните нечие достойснтво, за да задоволите някаква живонска потребност за доминация над ближния!

30

Анонимен

преди 1 година

До Влизам в кода - Аз не съм кавал и не обиждам хората, но такива с твоето изрязяване са профани и нещастници. Защо искаш, кажи ми, ама чеснто, братко българино, аз да страдам! Какво лоо ти направих, че искаш ДА МИ Е ГАДНО!

29

Анонимен

преди 1 година

До Не е нормално - Нормално е, според сегашнит инкомически разбирания и оптиите ня вскяа власт, да прехвърли топката на следващата. А и като се замисшил, че 2014-а, този апартамент е било по-близо до 100 000 лева, отколктоо до 100 000 евро, нещата са ОЩЕ по-жестоки.

28

Анонимен

преди 1 година

Като знам последните 50 статии по темата, с умсивка си спомням всички тея, дето казваха "Все виакте, че балона шще се пука, па ний си живееме вече и си инвестираме" ... С радост ще ви изкупя на по-евтини парички имотчетата, когато банката ги оябви на търг, не се притеснявайте!

27

Не е нормално

преди 1 година

Не може апартамент на ТОП локация да го купя за 100 хиляди евро обзаведен 2019, а сега да е 170 хиляди, просто не е нормално.А като знам и колко хора с доход 4-5000 са навзели кредити за по 500к+ и дават по 2500 вноски, ако им дигнат лихвите и ще трябва да внасят по 3500...2011 ще ни се види като песен, купувайте злато, ако можете да си го позволите и храна за поне година напред във вид на всякакви консерви и варива, идва много лоша буря.

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 - Точно, защоо не искахме промени и задържахме, сега удърната вълна ще ни издумка с още по-голяма и страна сила.

25

Сава Томов

преди 1 година

Скъпи банкери, при сегашната инфлация, вдигането на вноските просто ще доведе до гръмване на пазара, а оттам вече сме го гледали. Всяка една стъпка трябва да бъде премерена и смислена.

24

Анонимен

преди 1 година

Много пишмман инвеститори ще увиснат във въздуха с имотите си. Нито се наемат, нито ще се купуват. Така ще се принудят да смъкнат главоломно цените. Дълго време не бяхме търпяли такива крайности и промени в световен мащаб, но ето че сега нещо се чисти, нещо се руши, за да дойде друго, чакаме да видим какво са ни измислили.

23

Анонимен

преди 1 година

В началото на годината при разговор с представител на строителна фирма си призна, че още в края на миналата година автоматично цеите на имотите са ги индексиарли с 40 процента. Не смятам, че каквато и криза и каквито и разходи да има 40 процентното увеличение е заслужено, а си е обирджийство, защото хората "инвестират" в имоти.Проблемът е голям и нагоре в централните банки, които взимат политически решения за лихвите, което рефлектира в условията на банките.Абсурдно имотите изсмукват жив капитал

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 - Всяка втора банка даваше така, но сега се изхитриха и фиксираните са само от 3 до 5 години. Тоя кораб също отплава. Нямам святсно правителстов, кеото да ивърти един шамар на банкити, това е...

21

Анонимен

преди 1 година

"кредиторът има право да пристъпи към събиране и от неипотекирано имущество" - това е много интересно. До вчера бяха ларж и раздаваха евтини кредити, но палачинката се обръща за миг, и дори това, което нямаш и него ще дължиш!

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 - 135 квадрата в Люлин ми искаха 430 000 лева! парко място - още 30 бона! Батка - половин милион лева почти! Взех имот за 180 000 лева. Ще преживеят по-високите транспортни разходи, особено когато ги пиешм служебни! А ти нам,али малко злобата.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 Къде е тая фиксирана лихва ??? Заема се сключва според лихвения на БНБ плюс 10-15 % добавка според пазара на банките или около 20 % най-малко. При хиперинфлация или БНБ вдига и следва и добавка скача на 20-30% или повече.

18

Наемите

преди 1 година

Не скачат, а падат. Ако ги вдигна, ще се лиша и от малкото, което получавам. А и НАП няма да получи нищо.