102

Наблюдател

преди 1 година

G-7 не са 7-те най развити икономики.... Китай по БВП на паритет на покупателната способност е номер 1,Индия номер 3,Русия номер 6, Индонезия номер 7, Бразилия номер 8 и така нататък... G-7 са шайката на САЩ , и нищо повече.... :))

101

Анонимен

преди 1 година

И като не ги признае кво,ще нападне Русия за да ги върне ли,аман от тъ пи чиновници

100

Веселичко крякащи

преди 1 година

Урсула, Роберта, Аналена, Мари-Кристин, Мари-Шантал , каква е тази колекция от нападателни, размахващи пръст, заканващи се, преливащи от заплахи чиновнички, нахилени и фанатизирани. Аман.

99

Анонимен

преди 1 година

Откога започнаха да "призовават" Беларус за каквото и да било, до скоро игнорираха тая страна.

98

Кенеди

преди 1 година

Когато беше кубинсата криза, Кенеди беше ли доволен под носа му да има съветски ракети? Защо Русия да приема Нато до границите си?

97

мечтата на САЩ

преди 1 година

Веднага Сибир и всичките му полезни изкопаеми на концесия на западни фирми! Западни фирми управляват горива и суровини. САЩ поставят в Москва свой човес ала Сомоса, някой весел майтапчия като Елцин, и нещата са точно найс.

96

ира

преди 1 година

Много възторжена госпожа. Фанатично се изживява като единствен и незаобиколим фактор.

95

Анонимен

преди 1 година

G-7 заяви, че няма никога да признае границите, които Русия налага, а Дмитрий Медведев ни осведоми за безразличието на Руската Федерация към непризнаването на новите граници на Украйна от страна на G-7.

94

рибока

преди 1 година

Сега вече няма начин не само да не върнат Крим,но ще им дадат и Русия,но те чуждо не искат и ще откажат.

93

Анонимен

преди 1 година

Мислите ли че Руснаците ги интересува ?! Както вече стана ясно и на най-глупавите скоро икономиките на вашето Г7 може и да ръждясат , ако не плащате с Рубли за ресурси , а глада и студа които се задават ще са безплатни - така че ....?!

92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 102 - ДА ама НЕ съвсем !

91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 97 - Те само вземат ( с добро и срещу банани от наивници и балами като нас ) или пък със сила , но НИКОГА НЕ връщат ! Свикнаха само да вземат и затова сега беснеят , че Руснаците не дават токутака !

90

Анонимен

преди 1 година

Е как така нови граници, аз мислех че руската армия е разбита и Украйна убедително печели!

89

анонимен

преди 1 година

Браво на Г-7! Само така се действа с диктатори,сатрапи,деспоти,тирани и потисници!

88

ИзражданЬе

преди 1 година

Колкото повече затъва блатная, толкова повече копейкините и *** врещят, мухахах...Безценно!Цъкайте ми минуси, а аз ще го преместя в посока мАсква. :))

87

Анонимен

преди 1 година

А земята под краката ви като я вземат, пак ли няма да го признаете хаха

86

Анонимен

преди 1 година

А САЩ КОГА ЩЕ ВЪРНАТ ЗЕМИТЕ НА ИНДИЯНЦИТЕ

85

Анонимен

преди 1 година

БА ТО И САЩ ПОЛОВИНАТА СА КРАДЕНИ *** КВО ОТ ТВА

84

Анонимен

преди 1 година

Кои са тези 7 най-развити икономики, дето призовават за нещо Китай? И като не признават граници, ще ги върнат ли където са били? Тя и Сърбия не признава Косово, но каква файда? Само декларации, глупави санкции и ръгане на оръжие, с надежда украинците да се бият. А когато украинците спрат да искат, само на "легионери" ли ще я карат? Смешни хора.

83

Im-дртiйУайТБ0Й!

преди 1 година

АНА-Лена БерБок - водачката на Зелената партия в ГЕРМАН.парламент и външен министър на Федералната република им го НАБИ ЯК.0. на цялата рашистка имперска военна машина и то тъй,че ще им държи влага за цел живот, особено ако се окаже леко скъсен поради тази тяхна авантюристична инвазия в YKА, откъдето изходът за рашистите е само един и то единствен - Go Home и забравете за ДонБАС, ЛНР ДНР и КРИМ дори, щото те са и ще си останат накрая само Y-KPАЙ-Нские и това е ФАКт!