221

Това е начина!!!

преди 1 година

Трябва да се организират преговори на Путин(истинският!!!) със Зеленски,и там да бъдат ликвидирани физически и двамата!!!Нали ,знаете ,че има начин?!!! Това са гадове ,които не трябва да решават съдбата на милиарди хора на Земята!!!

220

Анонимен

преди 1 година

271: Както не е направил и Жуков. Така ли? Престани да си масажираш простатата!

219

Анонимен

преди 1 година

Дворников е пpocт, колкото Жуков навремето... Нищо няма да направи...

218

Анонимен

преди 1 година

Как изкривявате всичко. Имам приятелка - сирийка от Дамаск. Руснаците са ликвидирали всички, които са били от ИДИЛ. Отидете да видите колко щастливо и добре живеят сега. Има мир, няма убийства, държавата процъфтя, бизнесът, разрушените от ИДИЛ сгради и градове, всичко се оправи и то само заради Русия, въпреки всички пари и оръжие, които и там изляха САЩ и Европа. Касапинът от Сирия ще го наричат! Истински злодеи, които имат единствен и сигурен път към Ада!

217

Мнение

преди 1 година

Доколкото знам в един военен конфликт победата е резултат от бойни действия между военни, две военни сили. А как така с бомбардировки срещу цивилни се печели? Изводът от тази статия е, че като убиваш цивилни,а оставяш живи тези, които стрелят по теб, печелиш? Или пък убитите се представят за цивилни? Доста е объркващо!?

216

адолф

преди 1 година

До АнонименНе виждаш ли чел е.Само че тая история на България която бе съчинена в Москва,щом си мисли че 300000 руски войника са умрели за свободата на България а не за имперските амбиции на царя им.

215

Анонимен

преди 1 година

До Стар чвор История на България чел ли си?

214

Стар чвор

преди 1 година

300 000 Руски войници загинаха за нашата свобода.По 1 за всеки 3 българи.Винаги ще сме с Руския цар.

213

Анонимен

преди 1 година

Касапина единствено разруши Алепо, град паметник на ЮНЕСКО, типично за руска пияна ***!

212

петела

преди 1 година

Пуцайте бракя руси. Два високо и един у песоко!Вместо да назначавате касапи, Ви бяха нужни хора които да прокарат трабичка с газ до всеки европейски дом. И щяхте да сте добре дошли.Погледнете се сега на какво приличате.

211

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Касапина ,който размота и рап....рдя брадатите борци за демокрация ,режещи глави, ръфащи сърца на убити и припявящи аллах акбар в името на демокрацията .

210

адолф

преди 1 година

И от кой бункер ще поеме войските тоя плъх.Тия са се покрили в бункерите като къртове начело с най-големия мишок Лилипутин.Инъче касапин бил тоя....смях.Касапин на цивилни.

209

Хюго Бос

преди 1 година

Да свършва по-бързо, че писна на всички.

208

Анонимен

преди 1 година

До Стар чвор Човек, който не знае, че Русия винаги е мачкала българската държавност и култура, няма право да се нарича българин ....

207

Антикомунист

преди 1 година

Ние българите антикомунисти сме за Украйна!!!

206

Анонимен

преди 1 година

"А генералът бил касапин и то в Сирия и то стрещу кого -срещу джихадистите." - В Сирия понеже искаха да свалят поредният диктатор Асад са джихадисти, тук са фашисти а в Чечня какви бяха, чака-рака ристи сигурно? Само да ти кажа, че САЩ нападнаха Ирак защото Саддам влезе с танковете в Кувейт. Ако си беше стоял в държавата нямаше да го извадят от землянката.

205

Bg izmet

преди 1 година

ДО СТАР ЧВОР..КОИ БЬЛГАРИ СТЕ ВИЕ.ЩО НЕ СЕ НАВРЕШ НА МАЙКА СИ В ЧЕРВАТА.

204

Стар чвор

преди 1 година

Победа за Русия ,ние Българите сме за Русия.

203

Анонимен

преди 1 година

Тоа новиот момак Дворников трее му обяснат кyи туй нящу байрактар и джавелин!

202

Анонимен

преди 1 година

"Руснаците сгафиха защото още в началото трябваше да го ликвидират." - Те пробваха ама не можаха. Една колона беше тръгнала ама по пътя изчезна.