241

Ти го туря

преди 1 година

До Анонимен 314 Не, не беше съпруга на Костадинов, а на макя ти и виж какъв нещастен екземпляр се е появил на този свят.

240

Ти го туря

преди 1 година

До Анонимен 314 Не, не беше съпруга на Костадинов, а на *** и виж какъв нещастен екземпляр се е появил на този свят.

239

Антикомунис

преди 1 година

Украйна не е Сирия, да трепеш беззащитни хора. Касапина на касапски кебап!!!!!!!!!

238

СЛАВА УКРАIНИ!

преди 1 година

Не само убиецът Дворников, но и дяволът не може да спаси крепостните прими.тиви в Европейска Украйна, защото последната дума в тази война ще име космическата флотилия на Пентагона /USSF/. Свободният свят няма да допусне крепостните феодали от 19-ти век да решават съдбата на Човечеството...

237

Жуков

преди 1 година

*** на САЩ в Ирак коалицията е изравнила със земята град Фалуджа около 500 000 убити вземете да напишете една истинска статия и престанете да представяте само едната гледна точка

236

Анонимен

преди 1 година

Кобзон го очаква на концерта си

235

Анонимен

преди 1 година

Касапина от Сирия го нарича дойче зеле . А дойче зеле знае ли кой е касапина на евреи ? И кой народ изби над 20 милиона руснаци най касапски ??? Ади точно дойче зеле да не ни говори за ,,касапи,,

234

Анонимен

преди 1 година

Колко опасен бил? Не повече от касапинът от западната пропаганда, съчинил този пасквил и глупаците, които го препечатват.

233

2022

преди 1 година

Ами сега?Този ,,сатър" ще сече, сече горите украйнски и ще настане тишина.Няма да има живо пиле на украинската земя.От къде го извадиха руснаците този сатрап бре?

232

Анонимен

преди 1 година

Ако ще и генерал Кенефников да сложат за главнокомандващ Русия губи войната с гръм и трясък. Засега единствено дивашката упоритост на Путин не позволява на Русия да признае огромното поражение в Украйна. Тази упоритост ще доведе само до още 30 хиляди излишни руски жертви и в крайна сметка до още по голямо унижение за Русия.

231

Пpocтакът

преди 1 година

Дворников скоро ще бъде една от хилядите жертви на рашистката армия...

230

Анонимен

преди 1 година

До 52/284 За русофилите "истината" няма нищо общо с реалността. Павлов го е казал най-добре и важи чудесно и за дериватите на "руския човек", каквито са русофилите: Длъжен съм да кажа моите печални наблюдения за руския човек. Той има такава слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действителността , а с думите."

229

Анонимен

преди 1 година

Питайте американските Касапи от Сирия! Те би трябвало да знаят... -))))

228

52

преди 1 година

Истината е, че Западът имаше единствен шанс да води война срещу Русия, използвайки собствения й народ в т.нар. Украйна, да воюва срещу братята си, защото прекрасно знае, че неговите лигльовци не стават за война.Почти никой янки, англе или франсе не стават за война срещу Русия, а и няма да поискат да идат там да воюват. Жалкото е, че използваха политическата класа на Украйна и наивността й като нашата, за да откъсват страната от нормалната й среда.

227

Анонимен

преди 1 година

Ще касапи само буряти на фронта. Руските *** не са на фронта.

226

profetey

преди 1 година

До Анонимен 268: Вече на няколко репортажа се натъкнат на това което пишеш. Споменава се че украинската армия ползва същите методи като ИДИЛ. Имам предположението че Сирия беше нещо като демо за информационно затъмнение и пропаганда. А сега са пуснали production версията. Да си призная с всеки изминал ден все по-срамно ми става че България в НАТО и подкрепя тези престъпници. Ако има как да имаме мир с Турция, то викам да се махаме НАТО, че станахме съючастници на тези лицемери.

225

Анонимен

преди 1 година

""Ген. Дворников поема руските войски в Украйна, колко опасен е "Касапинът от Сирия"?___________Тези тьпи прякори някоя американска фуражка ли ги измисля? Как така техните военни винаги са "герои" докато убиват, а чуждите са "касапи"?

224

Анонимен

преди 1 година

Женерала Герасимов появявал ли се е скоро?

223

Има поговорка

преди 1 година

Който нож вади, от нож умира !

222

Калеко Алеко

преди 1 година

И този явно е недолюбван от жужи, щом го пращат в Украйна където труповете на руските генерали никнат като гъби до тези на безименните руски войничета, този път "касапинът от Сирия" май ще присъства на собственото си заколение, като тества на място колко е остър украинският нож ... !!!