35

profetey

преди 1 година

До mne: "Още повече като гледам тия проруски настроения в България. По-добре без референдуми." - е за това говоря. Налагане на мнението на единици, без съобразяване на чуждото мнение. Е затова България е зле. За нищо не се прави референдум. Е пример сега ще въвеждаме еврото, въпреки че има вероятност повечето българи да не го искат. Ама нали сме "демокрация".

34

рибока

преди 1 година

Путин като го чуе може и да одобри членството на Финландия в НАТО.

33

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че ще е обградена от нато. През цялото си съществуване русня напада съседите си, избиеа ги, разселва ги, мори ги с глад, праща ги на войни ...

32

Даа

преди 1 година

Българите ако ги питаш, ще излязат от НАТО още утре. Имат органична непоносимжст към наглосаксите. Затова не трабва да им се позволявават такива глезотии като референдум. Има си корумпирани политици, които ще мислят вместо тях. Същото и с финландците.

31

Анонимен

преди 1 година

До 27 - и като по добре без референдуми, с какво по точно западът е по-малко тоталитарен? Нали в това обвиняват Русия. Може би единствената разлика е че на Запад диктатурата е корпоративна - всичко се върти около корпоративните глобалистки интереси. Но твърденията, че защитават някакви човешки права, демокрация и т.н. са абсолютна подигравка

30

Ужас

преди 1 година

И сега ли ще кажете че Русия не я заплашва никой и че Русия е виновна за напрежението,сега става все по страшно,вече Русия от всички страни е обградена от нато.

29

До 7

преди 1 година

Мнението на нискоинтелигентни мижитурки надали вълнува особено Путин. Изобщо не му дреме дали е авторитет в очите на такива като теб. Човекът не се обяснява, не се оправдава не иска одобрение от чужди народи и чуждопоклонници. Това го прави държавник с топки, за разлика от западните политици чиято норма на поведение е словоблудството, лицемерието и морал на хартия.

28

Анонимен

преди 1 година

При съсед Русия, изборът се свежда до НАТО, или ядрено оръжие! Не знам за какъв референдум става дума.

27

Факт

преди 1 година

Само напрежение и беди ги чака новите членки на нато.

26

mne

преди 1 година

До profeteyПоздрави от Финландия! Тук финландците са "за" Нато, въпреки че дълги години стъпваха на пръсти, за да не разсърдят лъва. Така че и с референдум и без, все тая.И не винаги е удачно да се прави референдум. Още повече като гледам тия проруски настроения в България. По-добре без референдуми.

25

profetey

преди 1 година

Най-*** в цялата работа е че Финландия ще влезе в НАТО без референдум. Въпреки че Финландия военно е неутрална - след 90-та година е била прозападна. България влезе в НАТО без референдум, както и други страни - къде е демократията в запада. Викаме че изтока са тоталитарни, но там поне правят референдуми (въпреки че се твърди че са манипулирани). А ние дори не може да се преструваме че има демократия.

24

Нийнистьо

преди 1 година

*** батка сори ама се присъединяваме в НАТО а ти се оправяй как можеш.

23

Анонимен

преди 1 година

Не искаха Украйна в НАТО сега ще получат Швеция и Финландия :)

22

Анонимен

преди 1 година

Финланците ги тресе як страх. Видяха на какво е способна Русия със свой съседи..

21

Анонимен

преди 1 година

24 Абе ти си кьорав няма да видиш и слон да те прегази, иначе гледай хубаво руските трупове в Украйна с печата на щатското оръжие!

20

yankee go home

преди 1 година

Видяхме как нато/американците/помогнаха на зеления клоун.Руските войски още не бяха прекосили границата и натовците изчезнаха от украйна съсветлинна скорост

19

Анонимен

преди 1 година

Финланците от САЩ яко ги притискат да влязат в НАТО. А тях много ги е страх от Русия, какво ще направи.

18

Анонимен

преди 1 година

До Асан Споко, доста финландци знаят руски. Били са част от Руската империя, все пак.

17

Анонимен

преди 1 година

"На САЩ им е лесно. През един океан разстояние е лесно да лаеш" _______________ Лесно би било, ако руснаците нямаха "Ярс", "Сармат", "Авангард", "Посейдон", "Буревестник" и тн. И да, на Пиндостан му е малко по-лесно, защото няма да умре след 2 минути, а ще се помъчи 10-15-20 минути в очакване на неотвратимото.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Сигурно през студената война, Финландия е ползвала електричество директно от Масква, ти да видиш..." --- по време на студената война, всеки фин е имал поне няколко брадви. Ама сега вече не е европейско да се отопляваш на дрва, а и финските младежи ги вулнуват други неща - как да се обезкосмят, къде да се напият за най-малко пари, що ги боли гз...