55

Анонимен

преди 1 година

Ще му звънне за разрешение.

54

Сапето

преди 1 година

то и Украйна искаше да влезне в НАТО ама накрая Русия влезна в Украйна. Да не се случи това и с Финландия ...

53

Сандо

преди 1 година

Ердоган каза ще няма да ги пусне тия в НАТО .. ахахаха .... токоз по темата

52

едва ли

преди 1 година

Производствата на тези държави са много нищожни, така че жизненият им стандарт ще е на нивото на комунизма и накрая народите им ще отхвърлят този модел на олигархия. Слава богу този път се измъкнахме от третия свят.

51

Истината

преди 1 година

Тук сте явно защитниците на Путин,аз никой не защитавам само констатирам в всичко Путин е по-слаб от НАТО, дори и с АТОМА,отбранява се от НАТО,в Украйна и Молдова,но Те не са членки,ще успее в Украйна,но с Финландия,никога, Тя е тупала Русия и пак ще го направи и без НАТО.

50

Анонимен

преди 1 година

Русия се саморазобличава всеки ден като военна сила. Дори малка Финландия под носа им ще влиза в НАТО. След нея и Швеция. Путин ще гледа все по-тъжно към своя политически край.

49

Анонимен

преди 1 година

След "Газпром" и "Новатек" преминава на плащане в рубли по СПГ-проектите в Арктика. Постепенно всички руски компании ще искат рубли за нефт, газ, гориво за АЕЦ, водород, торове, зърно, хранителни продукти и тн и тп. Нямаш ли рубли - хващай се за палците на краката.

48

profetey

преди 1 година

Бъдещето ще интересно и страшно. Послените 10 години на миналия век имаше еднополюсен модел на НАТО и съюзници водени от САЩ които налагаха политиките си по целия свят, къде със заплахи, къде с революции, къде с оръжие. Конфиликата в Украйна е края на това. Русия, Китай и Индия официално не са заедно, но реално са алтернатива на този модел и има доста страни в Южна Америка, Африка и Азия, които не се знае каква посока ще поемат при наличието на военна и икономическа алтернатива на запада.

47

Анонимен

преди 1 година

Караш немска кола, всичко ти е Сименс! Денацифицират те, после те анексират с референдум, на който има само една бюлетина- ЗА. Украинският президент, дето върна ядрените оръжия на Москва, сигурно е бил русофил! Доверил се е, "това са братушките"! Сега, дали не съжалява??

46

Анонимен

преди 1 година

Всички пронатовкси държавници говорят директно на английски, отричат се от собствения си народ, един и същ принцип във всяка държава, това не е корупция нали? Английско говоряща държава по принцип няма в ЕС, наглостта им става твърде явна, това показва слабостите им и пропагандата наистина помага да се приспи масовката, но заедно с тази безкритичност не може да се очакват някакви научни открития ,които са есенцията на прогреса на една система, с други думи, дните им са преброени

45

до 45

преди 1 година

Е, па от кого се отбраняваха в Афганистан, Ирак, Сърбия, Либия , Сирия.....списъкът ще се получи доста дълъг. Отбранителна организация биле, ми обяснява. Че то по света нямаше да има войни, ако не бяха тие да се отбраняват, гОрките.

44

Анонимен

преди 1 година

"Ей това е Западната идиотия, че си мислят че имат право да подребждат всички народи и държави съгласно собственитр си възгледи и интереси" - Не, бъркаш с Русия. Там като не им съвпадат възгледите с другите народи, както видяхме влизат с танковете. А разликата с диктатурата е, че мога да го напиша това без да ме грозят 15г затвор за разлика от Русия.

43

Анонимен

преди 1 година

"А твоето велико НАТО защо не смее да се вкл. със собствени войски?" Защото НАТО по доктрината си е отбранителна организация а не агресор. И за какво да се включва да увеличи жертвите ли? Ясно е, че за Русия човешкият живот никога не е имал значение. Както се видя достатъчно е да даде малко пари и леко (до сега въоражение) и колоните с тежко въоражение на могучия странно се изпариха пред Киев. П.П абе превзеха ли имаше някакъв завод? Нещо май пазача не ги пускаше ли кво беше?

42

Анонимен

преди 1 година

До 42 - ти щото живееш в недиктатура може би? Дори не собствена диктатура, а диктатура на чужди интереси. Кой по дявилите си ти, че твоята оценка да е мерило? Ей това е Западната идиотия, че си мислят че имат право да подребждат всички народи и държави съгласно собственитр си възгледи и интереси. То

41

Анонимен

преди 1 година

До Истината - смвшко. Русия фактически Е във война с НАТО на украинска територия. А твоето велико НАТО защо не смее да се вкл. със собствени войски? Нали са пазители на мира и човечеството? Защо оставят агресорът да вилнее? Нали уж силата и правото са на тяхна страна. Я помисли пак, кой от кого го е страх.

40

Анонимен

преди 1 година

"Човекът не се обяснява, не се оправдава не иска одобрение от чужди народи и чуждопоклонници. Това го прави държавник с топки" - Не, това го прави диктатор с топки, нищо по различно от Хитлер и Сталин!

39

мда...

преди 1 година

До ИстинатаПред АТОМА всички са равни, и няма значение дали са 100 или 100000000 - без значение е. "мисля, че е време самото НАТО да отреагира вече." - явно си на мнение че ти е дошло времето, даже нямаш акъл да смелиш какво точно пожелаваш.

38

profetey

преди 1 година

До Даа: Това за НАТО не смятам че дори с референдум ще излезем. НАТО ни дава някаква защита от Турция и затова нямаме избор. Не искам НАТО, но в момента няма алтернатива. Това е мое мнение. Но ако има рефендум за НАТО, по-важно е да се пита дали да сме активни или пасични членове. Не смятам че пречи да сме членове на НАТО заради защитата, но да заявим че сме неутрални при агресивни политики в съюза.

37

Истината

преди 1 година

НАТО ужасът на Путин, защо не нападне НАТО, като е толкова мъж, вижте съотношението само, мисля, че е време самото НАТО да отреагира вече.

36

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че Русия не я заплашва никой. Както се видя Русия заплашва вече света с ядрени удари. Преди инвазията на Русия, НАТО беше почти пред разпад в Европа. И о слава путине след като реши, че ще се възползва от това, резулта е налице. 1200 км още граница с НАТО и ускорено въоражение с модерно оръжие, което иначе щеше да отнеме десетилетия.