26

Българин

преди 1 година

Рушофилиъе имам чувството, че войната ще свърши, Русия ще се разпадне и пак ще ни обясняват, че по новините ни лъжат, а те видели съседката, която прочела в един блог линк към новина от измислен бимбинстански сайт, че Русия печели.

25

Грозната истина

преди 1 година

Да напомия на русофилте, че преди войната обясняваха как Русия щяла да стигне до Берлин с оркестъра за 3 дни. А грозната истина е че за 80 дена превзеха град и половина и един завод., държава без вмф им гръмна крайцера Москва, и да руските танкове вече им викат консерви. Ура другари, започвайте с оправданията

24

Анонимен

преди 1 година

Аре стига вече с лъжитте има толкова други начини за достоверна информация.

23

Анонимен

преди 1 година

До браво наистина ли го мислиш това с плоския мозък. Каквото казват разиото и телевизията. Слушаме и повтаряме.

22

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще я възстановят за 5 г., ще се отвори много работа инвестиции и печалби. За сметка на Мордор който още 100 г ще плаща репарации и ще разпродава суровини на безценица. Това е истината. Край с Русия, за съжаление. Тъканите свършиха безценна услуга на краварите. Боже да пази Европа от САЩ и Китай.

21

Анонимен

преди 1 година

Папата,Мъск,арменският поп,говедарите,кой ще е следващият спасител на плъховете "смелчаци"??

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Украйна вече е унищожена държава. Дори още днеска да свърши войната, поне 50 години напред ще се възстановяват и ще живеят супер бедно." --- ти мани, ама оръжията дето им ги пращат ще има сигурно 100 години да ги изплащат... ама като нямаха акъл и се вързаха на американската ***, така е...

19

Анонимен

преди 1 година

Украйна вече е унищожена държава. Дори още днеска да свърши войната, поне 50 години напред ще се възстановяват и ще живеят супер бедно. А ще има още много разрушения.

18

Анонимен

преди 1 година

Украинците не се дават. Браво!

17

Анонимен

преди 1 година

Когато разполагаш с наборници а не професионална армия, така става рашки :))) Първо за да си войник требва желание, а не насила да те пратят в казармата, щото там свършват красивите приказки, нали се сещате за какво ви говоря...... :)))

16

Анонимен

преди 1 година

Баси... тия от Азов що руснаци утрепаха в Мариупол. И продължават...

15

Анонимен

преди 1 година

Армия от крепостници, пияндурници и колхозници не може да постигне нищо.

14

До 19

преди 1 година

Айде стига бе. Верно ли? Запада да завиди на изобилието в русия? Абе, къде вви намират такива прроммити...

13

Анонимен

преди 1 година

До дядо яга "Тъжното е че става дума за някаква видеоконференция.." ------ хахахахахха, ти сериозно ли??? Сериозно ли мислиш, че от актьорчето зависи нещо? Хахахахаха, че той е само едно.. наркоманизирано актьорче! Той е поставен там за да чете репликите от сценария! А сценарият му го пишат от зад окена. Точно като наш простокиро.

12

До 9

преди 1 година

Що,ако не си влизал в руски магазин, да те светна, че западните бая могат да им завидят, особено на изобилието на стоки в руските хипермаркети. Не знам с пррдстави от кое време живеете.

11

52

преди 1 година

Нашите медии лъжат като разпрани, както и контролираните от Запада. Истината е, че близо милион укри и наемници са на обръч около Киев, Одеса и Харков. за да ги бранят отчаяно.Половин Украйна е контролирана или буферирана от Русия.През зимата укрите ще изоставят позициите, те никога не воюват през зимата, защото са по-кекави на студ.

10

Биволъ

преди 1 година

Спомням си как американските войници напускаха Виетнам. Сега ще се случи същото с руските войничета,ще се върнат в Москва с *** ***.

9

дядо яга

преди 1 година

Тъжното е че става дума за някаква видеоконференция..от едната страна Зеленски и генерали от САЩ, пред които той играе ролята на командир на герои,сиреч и безценен кадър, и самите герои...забутани в дупка и обречени да умат на практика. Обрекъл ги е главнокомандващият Зеленски....залъгва ги с обещания,на които и са не вярва. Просто ако се предадат ще му съсипят сценичния образ.... Напомня за отношенията на Хитлер и Паулус при Сталинград

8

Анонимен

преди 1 година

Не е вярно! Цели 2 руски армии са успели да избият наци-героите от язовците! Стига лъгахте! Също така успяха да унищожат над 3000 самолета, 1200 хеликоптера, поне 34 подводници и 5 руски космически станции! Танковате спряха да ги броят след 100 000-ия. Слава к0каина!

7

Мда

преди 1 година

Тия, "последните захитники на Мариупол", дето са свряни в мазето на Азовсталь, май разбраха, че няма да има прошка...Сега поне да се изкарат герои...Украинската преса бълва героични изявления, междувремено ореваха света и на кой ли не звъняха, и на крака ходиха, да го молят да помогне да ги отърват от справедливото възмездие...Фалшиви като цялата им държава!