46

Do iuberales

преди 1 година

До юбералес: Prez 1945, rusnacite za 1 mesec minaxa polovin evropa i zavzexa Berlin. Neshto da kajesh ?

45

Анонимен

преди 1 година

В последните дни наблюдаван неща от които се стъписвам. Да имат руснаците 1 милион армия и да буксуват безпомощно в украинската кал. Паднаха ми в очите завинаги. Даже и победи да имат нататък, вече са паднали. Руснаците май нямат знания да водят съвременна пълномащабна война. Не 20% а много повече проценти от руското население не разбират проблема, и са против войната. Семействата имат само по едно дете и не могат да го пратят на война - друга истина. Накратко - лошо си направиха сметката.

44

мЕтайте АТОМА

преди 1 година

и да се приключва вече. То живот ли бе да го опишеш.

43

баба Ванга е казала

преди 1 година

Русия ке пребъде! ФАЩ фаща

42

Оказа се че

преди 1 година

Украинците са имали идея да нападнат Домецк, Луганск и да ги превземат със сила. Затова и почти цялата им армия е струпана в източна Украйна. На това обаче западните медии не обръщат внимание, защото само по себе си това е доказателство, че инвазията на Русия е дефанзивна стъпка а не офанзивна. Големият въпрос е КОЙ е дал зелена светлина на Украйна за подобна лудост. И отговорът е ясен. Всичко е по плана на ФАЩ!!

41

Анонимен

преди 1 година

Интервю в Москва: - Вие руски патриот ли сте? - Да, много голям руски патриот съм. - Правим записване за доброволци, дайте си личните данни. Патриотът се уплаши и избяга веднага.

40

Анонимен

преди 1 година

Има ли още буряти за убиване? Руските *** пращат бурятите да ги правят велики.

39

Ямболия

преди 1 година

Навлиза тежката техника от САЩ,Велика Британия и Дойчланд. Русия няма шанс.

38

АК-47

преди 1 година

Ами ще са тежки, тези нацита са се окопавали и преди Майдана. Бетонни бункери има около всеки населен пункт.Но споко, постепенно ще им се види сметката. В ЛНР бойците са успели да превземат големия завод Заря в Рубежное, пълен с химически ужасии. Така че, не им се получи на бандеровците поредната провокация.

37

profetey

преди 1 година

До дядо йоцо гледа: Не смятам че става въпрос за топки. Няколко факта, за които не се пише много. Русия има жертви - да, но колко са украинските жертви при военните и отношението обучени войници/мобилизирани. Русия (освен ДНР и ЛНР) не е обявила мобилизация и също не изполва цялата си войска. Също нещо много важно което се премълчава - след 2014 Русия взе мерки за омекотяване на удара на сакциите. Те очакваха и много анализатори го твърдят, но не им дават гласност.

36

дядо йоцо гледа

преди 1 година

До profetey----истината е по-проста - украинците имат топки.

35

profetey

преди 1 година

Нека говорим по-реално. Украинците са се окупирали. Особенно по старата граница са градени с години. Бързото завземане става с доста жертви и загуба на техника. Отделно това не е Афганистан, Сирия и Ирак, където е пустиня и не е толкова гъсто населена. В Украйна дори обкръжаването и ударите в тил е сложно заради многото населени места. Но дори да някой да не следи по-подробно войната - ще познае кога руснаците напреват по реването в медиите. Колкото повече реват, толкова по-зле е.

34

българин

преди 1 година

До: номер 47 Само да добавя, че сега се сетих. Наскоро руснаците удряха с ракети по железопътната инфраструктура на Украйна, с логичната цел да спрат доставките на оръжия от западните европейски държави. Бяха ударили някакъв ж.п. мост и бяха спрели влаковете към Киев. Еми, ремонтирали са го! И влаковете пак вървят!

33

българин

преди 1 година

До: номер 47 По-важното за мен е България дали ще се възстанови след 50 години? Гледах репортажи от Киев. Там имат екипи по чистотата, които своевременно извозват отпадъците разделно. Други екипи, с други коли и техника пък извозват строителните отпадъци от бомбардировките! И е чисто! Ако им спре тока от въздушните удари, аварийни екипи идват и го пускат за минути! Ние с кого водим война, та София изглежда по-зле от Киев?!

32

дядо йоцо гледа

преди 1 година

До юбералес-------така е наборе, немците се биеха мъжката, влизаха на ''кучешки бой'' в градовете и не се оправдаваха с ''живи щитове''. Руснаците не стават за войници.

31

вай вай ваййй

преди 1 година

До 46 Пише се СЪС София, а не с София!

30

Анонимен

преди 1 година

От украинските медии научих, че руската армия унищожава по 50 къщи на ден в Уктайна. Украинската армия досега пък е унищожила 27500 руски войници, 200 руски самальота, 164 вертальота, 1231 танка, 13 кораба, и т.н.

29

мазепа

преди 1 година

До Анонимен----- 1.5 трилиона........къде толкоз пари в Украйна?!?

28

юбералес

преди 1 година

През 1941г, за 80 дни немците завзеха ''три Украйни'' и стигнаха до Москва

27

Анонимен

преди 1 година

Украйна вече е унищожена държава. Дори още днеска да свърши войната, поне 50 години напред ще се възстановяват и ще живеят супер бедно ------/////------- Ти какво мислиш, че Просията ше се измъкне суха ли? Те вече им конфискуват активите и авоарите, а после ще има и репарации. Когато са ти избили армията и потопили флота, само на едни голи ракети не можеш да рекетираш света. Щото отсреща имат и ракети, и армия, да не говорим за натовския флот и ВВС.