86

Анонимен

преди 1 година

Ние понеже сме по-умни след 50 години ще изчезнем като народ и култура. По същия начин ще рухне и цялата европейска цивилизация, а тогава тези уж много простите ще господстват. Така че е редно първо да си погледнем нашата паничка, защото тя е критично празна и скоро няма нищо да има в нея. Шериата може и да е краен, но поне осигурява оцеляването на обществото, за разлика от другата крайност феминизма, който директно го ликвидира.

85

Бай Х

преди 1 година

Варвари живеещи в средновековието. Ето такива страни трябва да разтуря САЩ, а не да съсипва Европа.

84

Анонимен

преди 1 година

Какво ще прави Ганьовица с глезен на сумист в БГ ако и забранят да си боядисва косите и блесне в истинската си Тюркоидно Арабо Татарска същност със сключени 3 пръста рунтави вежди.

83

Анонимен

преди 1 година

Ей, най сетне една нормална държава!

82

Анонимен

преди 1 година

Гледах ЕРГЕНЪТ! Разбрах защо жаната е изметено и изселено от цялата Патриархална цивилизация и от всяка една институция на патриархалната догма същество.Ако имаше нормални жени в БГ то БосфоrTV трябваше да гори в пламъци, а директора и режисьора на този пасквил изгорени живи в наклада.

81

Човешко създание

преди 1 година

Аз съм човек, а вие сте хора ! Аз имам нуждаот уреден живот ! Може ли да ми го уредите драги хора ?

80

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

Страна чието име започва със "турк" или за вършва на "стан" няма как да е светска. Или такава която има луна с камък на знамето.

79

amed doganq

преди 1 година

няма лошо, тяхна работа !

78

анонимен

преди 1 година

До християнин - личи ти, че те е родила нечовек. Трябва ти як матриархат, вериги на краката, бой и блъскане до живот, та да храниш нечовеците....

77

Анонимен

преди 1 година

Смятай щом е на мода родителите за бала да подаряват силикон на дъщерите си . Ами направо да ги пускат в Холандия

76

Анонимен

преди 1 година

Не съм фен на крайностите - както за подобни неща в статията, така и за либералната пропаганда!

75

Християнин

преди 1 година

На Никейския събор освен всичко друго е имало два важни въпроса. 1-Рибата месо ли е? 2 -жената човек ли е? И двата въпроса са получили отговор НЕ.

74

Рашист

преди 1 година

Проказата бавно и неусетно пълзи. Ще дойде ред в Европа ще се бием за свободите си. Поне знаем как да се бием. А и дръпнатите и латносите шъ помагат а те са страшни лимкаджии. Няма да мине номера.

73

анонимна

преди 1 година

Много е права жена, защото пищите срещу к.те, но тичкате с всички сили към тях. Пренебрегвате обикновените, че и директно ги обиждате като грозни. Но я някоя да ви нарече бедняк, веднага ви е виновен Путин, Киро, и който друг искате.

72

Анонимен

преди 1 година

Има и руски травестити у Варна, по епилирани мъже не бех виждал........хахахаха :))) Ходих сериозно с едно момиче навремето, обаче без грим нещо се плашех, направо различен човек :)) Навремето Владимир Вазов (брат на Иван Вазов) е имал любима, та докато е бил в Дойран, некакъв е ухажвал, та тя така казва - гол като ***, без никакви косми, никакъв мъж не е......хахахахаха :)))

71

бай Тъпчо

преди 1 година

И тука трябва незабавно и неотменно да накарат жените да ходят в приличен и несъблазняващ външен вид бе.Гледаш ги изкарали си всичко на показ, а пък ако им посегне някой вият като сирени. Ами за какво предизвикваш мъжкото в мъжете, когато не даваш да ти бръкнат в пазвата ***? Едно време си имахме една Пепа дето и тя си показваше туй-онуй, ама и си даваше де. Гледаме ги тия дето четат времето по телевизора-кльощави ръце и колена само кокали, ама и те са показват. Ама дреме ми на дънната платка бе.

70

Анонимен

преди 1 година

Хубава жена ама като си представя как акааа и...брррр

69

До 89

преди 1 година

Е да де, богати и известни. От съдран гань0 с 5 лева в джоба, панелка и 10 годишна кола, работещ за 5 хиляди лева, нали разбираш, че никоя красива жена на се интересува. Няма какво да ти вземе, ти си беден мишок.

68

До 81

преди 1 година

А, дръж си ги. Пфффф.

67

султан Сюлейман

преди 1 година

Една истинска жена няма място в салонза маникюри и да носи разьпрани дънки може да включат и всички салони за 'красота' джуки, хиалурон както и всички енергийни напитки и предавания правени правени Анунаки като Конският зурльов ерген Хълваджиян и прочие отравящи физически и психически ефира и женският мир превръщащи жените в у-р-о-ди Една жена мястото и е с пола под глезена и да си гледа децата.Всичкият останал безроден гойот не квалифицира за жени и не знае функцията и предназначението си.