146

Анонимен

преди 1 година

Вече е късно.. Целият Туркменистан се изсели в Истанбул.. чувстваш се все едно намериш в друга държава...

145

Анонимен

преди 1 година

Съседи на Иран и Афганистан и бъка с газ и петрол - какво друго може да се очаква. Наистина Запада трябва да впрегне целия си интелектуален ресурс и да отърве енергетиката от зависимост от газ и петрол. И тогава средновековните азиатски държави държави, т.е. ислямските, + Мордор ще цъфнат и ще вържат.

144

Неочаквано тъп

преди 1 година

Таз държава територията требва да са разпредели между съседите си. Не че наоколо е цвете за мирисане но ще е по добре така.Пък ако искат сички жени моми може да дойдат в България, ще си намерят се некой ерген, щото доста има, ще си правят които искат, маникюр, масаж, и е са длъжни да носят бурки в 40градуса жега. Ненирмална работа.

143

ВАРНА

преди 1 година

НА ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ КАКВО ИМ СТАВА, НЕКАДЪРНИЦИ ВСЕ ЖЕНИТЕ ИМ СА ВИНОВНИ. НЕ ЗНАЯТ ОТ КЪДЕ СА ИЗЛЕЗЛИ.КАК ТАКИВА ЛОШИ ХОРА ГОСПОД НЕГИ ПРИБИРА В АДА.

142

анонимен

преди 1 година

До философ - да, женски родител съм и съм хиляда процента сигурен, че такъв като теб няма да припари до дъщеря ми. Направи си справка и виж как живеят жените и какви права имат в най-богатите и уредени страни, до които всички се мъчат да се доберат, доста ще се разочароваш, като разбереш.........

141

Дядо Ви

преди 1 година

Религиозните са във възход навсякъде.Прости, прости, но на другите акъл дават.В главите им нищо не влиза и само злоба таят.Явно света е забравил какви л..на е ял религиозни. Вашите дядовци решиха проблема от 1920 насам, но сега "традициите" връщате т.ъ.пун.гери.

140

анонимен

преди 1 година

Като се замисля, светът е крайно несправедлив и за мъжете, и за жените. Първите трябва едва ли не да работят на три места и то не за богатства, а за сносен живот, тъй като шепа прибират парите, а вторите потискани от вековни чудовищни закони, ограничаващи ги дори някъде по света и да излизат от къщи навън. Наистина трябват някакви радикални промени.

139

анонимен

преди 1 година

Права да има за всеки! Ако се спазват законите, няма значение дали си мъж, жена ли и т.н. А за раждаемостта - трябва железен закон - като искаш да оставиш много гени на този свят, ти трябва и да си ги отгледаш! Никакви детски и темподобни! Нещата ще се нормализират от само себе си дори за десетина години! това сега е абсолютно извррращение!

138

жена

преди 1 година

не познавам нито едта омъжена за тези, които изброявате. Не знам причината за вашето озлобяване, може и да имате, мислете си каквото си искате, вашето мнение няма никакво значение. За щастие.

137

анонимна

преди 1 година

Такива като философ ще се преродят като жени, без собственост, без абсолютно никакви права, без имена дори, защото ще са ивановица, драгановица, ще раждат всяка година, ще са вързани към печка и корито, защото перални няма да има, а някой, като се върне от публичния дом, ще ги бият за удоволствие, защото все нещо няма да му хареса, защото ще му е безсолно, люто, рядко, гъсто и т.н.

136

анонимна

преди 1 година

До жена - не спорете с фанатици, безмислено е, освен това са и тъ.пи, аргументи при тях няма, има само врещене.

135

777

преди 1 година

А могат ли да дишат когато са в едно помещение с мъже на друга възраст?Защо вървят назад тези мюсюлмани?Сигурно смятат, че ако погледнеш жена и тя е вече бременна! По *** раса не съществува!

134

жена

преди 1 година

Много си нагъл, философе. Свободата, за която са изписани тонове, е само за вас, така ли, а за нас робство, да, ама не. Въпрос - защо и в далечното минало, когато жените и грам права не са имали, сте се млатили ноностоп, беднотия до шия, болести и живот средно около 40 - 50 години. Жените били виновни за упадъка - сега надали има такъв упадък, който е бил напр. през средните векове, напротив има напредък.

133

философ

преди 1 година

Колкото и да се отричате,природата е създала мъжа и жената различни.Във всичко.това важи и за труд,поведение,психика и пр.Под формата на "равенство",жената започна да прави неща,оито не са присъщи.Във всяка област.Под претекст "свобода",всъщност жената стана безконтролна,и.....започна моралния упадък на христ.свят.Кажете,че ве е вярно.В свят,където жената не е морално разпусната,сима семейсва,има и деца.Другото са приказки на озлобени жени и женски родители.

132

анонимен

преди 1 година

Стига сте спорили за раждаемост, та раждаемост! Ако имате по седем - осем да не си мислите, че няма да стоят гладни? Ще ликвидирате Земята с тези ваши пр.остотии! Нищо прекалено, са казали мъдрите! По темата - също се отнася и за това нищо прекалено - въпрос на време да надигнат глави жените.

131

един

преди 1 година

До ерген - прочетох това, за което пишете - разбира се, че анонимна е права - основно президенти, сенатори, директори, мениджъри и други началници засега са мъже. Не само у нас. Ако отричате това, просто не сте честен. А раждаемостта не намаляма само и единствено заради жените, а поради много причини. Имам братовчеди, които и по едно не искат. Дори имам впечатление, че жените са по-склонни да родят, дори и не толкова много деца, но нещо все не става....

130

Каунь

преди 1 година

Ислям, шериат, - 16 000 г.

129

един

преди 1 година

Вече надали искат да се омъжат повечето. Според мен - не. Немалка част предпочитат сами, с по една дете, намират начин да го гледат. И причините не само в жените, а в промяна на нравите изобщо, не търсете непременно вини. Но аз съм оптимист и не мисля, че ще се затрием поради това и че други щели да ни превземат. Неведоми са пътищата божии.

128

АНОНИМНА

преди 1 година

Единствената ми надежда, че някои тук се шегуват. А ако ли не, вън от хубавата ни цивилизована страна, има достатъчно по света място и за тях. Тъкмо жена няма да видят никъде, но ще има да ги издържат докато се преселят в по-добрия свят!

127

Анонимен

преди 1 година

Това с гърдите, не би лио трябвало да е по желание на мъжете им?