113

Анонимен

преди 1 година

Количеството качествено и модерно западно оръжие което беше предоставено на Украйна,и факта,че се обучавани 8години и са близо 3 пъти от руските войски досега трябваше не само да са ги отблъснали ,Ами и да са на половината път до Москва....

112

ллл

преди 1 година

Затова ще се молите на папата за спасение и ще ревете че половината ви приятели в тел. указател са покойници

111

Антирашист

преди 1 година

Тъпите ватенки при превъзходство 20 към 1 и пълно такова в техника и оръжия, не могат вече 2 месеца да превземат един град. Некадърни ***. Дано тия момчета успеят да се спасят. Битката им е сравнима с битката на опълченците на Шипка, на родни патриоти срещу пълчища на окупатор

110

Р400

преди 1 година

Тези как са броили като два месеца са под земята..явно ЛСД им е доста силно...

109

Поплавски

преди 1 година

Двамата "бойци" се крият като съсли в подземията на "Азовстал",от където докладват на "президента" който е в друго бомбоубежище,как вървят работите на терен. Мисълта на човека е необятна,особено когато трябва да икономиса дадена истина.

108

Анонимен

преди 1 година

До холокоста .. ама те си плащат, бе! в натура! пращат им ракети...кой им е крив, че не могат да си ги хванат..

107

Анонимен

преди 1 година

хаха! тия на снимката са от алкайда, или талибани! нищо чудно краварите да са обучавали алкайда и идил в покрайна, полка азов, и после да са ги пращали при алрабите..

106

Илон Мъск

преди 1 година

Идаааааа..... Само да победя първо Туитър и ще дойда да освободя Украйна.

105

холокоста

преди 1 година

убили 6000 , сега ще си платиат

104

Истината

преди 1 година

Една единствена бойна част (и то не най-голямата - полк), в момента побеждава цялата измислена руска военна мощ! Хахахахаха

103

Анонимен

преди 1 година

До мазепа Мазепа, на диазепам ли си?

102

дядо йоцо гледа

преди 1 година

До Стар чвор-------''московци и казаци''- колко точно са го казали нашите деди....московци - предшествениците на руснаците и казаците - дедите на украинците. Руснаци и украинци воюваха за нашето освобождение.

101

юбералес

преди 1 година

През юни 1941г, 15 хил. немци обсадиха съветската крепост в Брест в която имаше 9000 души. След по-малко от месец всичко приключи. 7000 червеноармейци се предадоха. Немците дадоха 400-500 убити. Това се смята за най-голямото геройство в руската история.

100

Анонимен

преди 1 година

Въъъъъ тез маняци кво друсат в тези мазета :D

99

А

преди 1 година

Пленени войници от ЗСУ, на украински, вече разказват кой срина Мариупол със земята.Шайка ултраси и нео-нацисти, екипирани с парите на украински олигарх, бяха изпратени да убиват сепаратистите в Донбас. Не можеш да изпратиш нормален човек да избива довчерашните си съседи.

98

Стар чвор

преди 1 година

Пустите клисурци станаха московци,а Панагюрици донски казаци. Топчето пукна . Русия скок на... забравихте ли кой ни освободи от турците

97

До 147

преди 1 година

Къде е записано? Посочи източник.

96

Анонимен

преди 1 година

всеки ден излизат с видео да се молят на папата и елон мъск да ги изведе ----///---- Нещо не си разбрал, молят се да им изведат ранените.

95

Алекс

преди 1 година

Истински герои.Така се защитава Родината.

94

мазепа

преди 1 година

След двумесечни тежки боеве в Мариупол 3000 украинци се биха с 14000 руснаци. за тези два месеца руснаците дадоха 6000 убити и ранени. Украинците дадоха 1300 убити, 200 пленени и 500 ранени.