133

Анонимен

преди 1 година

До Антикомунис - Показаха на света как се умира и си зачерниха семействата за чужди интереси и чужди банкови сметки , и накрая пак нищо няма да защитят , защото други ще решат какво ще стане с тях !! Нещо НЕ си разбрал какво е "демокрацията " мой , и че тя е инструмент за манипулация и печелене на ПАРИ ! На тези "герои " както и на предишните , новите поколения като децата на Зеленски ще им пикаят по паметниците , защото живота си върви и никой не го интересува нищо освен ПАРИТЕ !

132

Анонимен

преди 1 година

До Реалист - Вече никой не му се занимава да обяснява на глу---паци - Всеки който има акъл да мисли , който няма да мълчи !

131

Антикомунис

преди 1 година

Малко има такива герои в днешно време, особенно ако ги сравнявам с нашите лигльовци ,които и хабер нямат от казарма и сега плюят "азовци". Браво на тези момчета, показаха на света как се брани демокрация и родина. Дано света намери решение за спасението им от ***.

130

Радон Керанов

преди 1 година

Нормално число убити руснаци! Азовците са ефективни убийци, смъртоносни бойци, които направиха черен живота на руските спецназовци! Това, което направиха дотук ще се помни завинаги!Истински спартанци!

129

Darth shadow

преди 1 година

Нещо си мълчат, колко командири на азов са убити от чеченски снайперисти, колко танкове и сау са унищожени, колко укронацисти са пленени и след истезания застреляни..

128

анонимен

преди 1 година

Може и да не са 6000, но след подобни хвалби със сигурност ще влезете в руския отчет.

127

Ламята

преди 1 година

Естествено че са убили 6000,те затова са по дупките и всеки ден реват хелп плийс.Слабо воюва Вовата,Сталин досега да е забравил,6пе е имало проблем.

126

Ха-Ха

преди 1 година

Руски въшльовци, смешни сте!

125

Азофф

преди 1 година

И сте *** да се хвалите с това че сте убили 6000 човека, а чакате милост после от руснаците?! Явно е пропаганда, да ги помнят като "герои", понеже живи няма излязат от там...

124

MP40

преди 1 година

Няма по-долни от червените путинисти! Въшлясалите руски пияници вече са дали над 25 хил жертви, щастливо наторяващи плолетата на Украйна.

123

Майдан

преди 1 година

До тримата питинофили под мен: Молете се никога да не видите наживо истински нацисти, че ще се окъкате до ушите. Драскайте си скрити у вас като мишки в ъгъла и се надявайте никой да не разбере кои сте.

122

Валери

преди 1 година

Великата руска армия скоро ще превземе агитката на местния отбор "Азов".

121

Считат се

преди 1 година

за големи "герои" и "защитници". Включително пленени руски военни убивали или ги прострелвали в краката. Гледайте в ютуб видеото с французина (бивш военен), който е бил в Буча на хуманитарна мисия да помага на украинците какво разказва. Отвратен до дъното на душата си от медиите и как Азовци се гордеят, че са неонацисти. Със смях си говорели пред него какво го чака евреин или чернокож, ако им падне. И Зеленски ги поддържа, а Запада, САЩ, че и нашите им пращат оръжие. Бог вижда и всичко се плаща.

120

Анонимен

преди 1 година

Поредните бълнувания на подземната сотня

119

Анонимен

преди 1 година

Добре са си под земята, да свикват........

118

Дидо

преди 1 година

Не молете за помощ Сега е ваш ред.

117

Кой кой кой кой кой

преди 1 година

Ако съдим по Западните и Украинските медии, скоро време Украинската армия ще достигне Москва! Ако съдим по Руските медии, скоро време Руската армия ще превземе света.! А ако съдим по глупосъите на Кирчо, България скоро ще изпревари Германия икономически и по стандарт на живот! Последно на кого да вярваме?

116

Хфгщ

преди 1 година

И ся като се пофалиха кфо очакват? Тия да си умрат тихо под земята и по малко да пискат!

115

Реалист

преди 1 година

Украинците се борят за собствената си Родина! Някой може ли да каже, какво търсят руските варвари там?

114

Жуков

преди 1 година

Имам погребална агенция.Тържествено обещавам да ви кремирам безплатно