11

доц. Мангъров

преди 1 година

Ударно започнаха да ги "излекуват" заразените, защото отнесоха доста подигравки за високия брой активни случаи. ХА-ХА-ХА всичко е стъкмистика.

10

Анонимен

преди 1 година

Това нищо не е. Само ако знаехте в бгмамсите какъв сбирщайн на трролячки е....напаст крадлива пропагандна.!

9

Анонимен

преди 1 година

Млади хора започнаха да си заминават без време. Дали не е от ,,пластмасата" в кови еликсира?

8

???

преди 1 година

Какъв вирус ? Какви ваксини??Що за дивотии ???

7

Анонимен

преди 1 година

В България останаха неваксинирани под 30% хипохондрици.

6

Анонимен

преди 1 година

Като махнем живеещите в чужбина български граждани, които се ваксинират в чужбина и не влизат в нашата статистика, ваксинираните в България са над 55% от населението живеещо в България и над 70% от хората над 20 годишна възраст.

5

Анонимен

преди 1 година

До Асан "Нас нормалните гейове тоя вирус не ни лови :)))" --- само да си знаеш - "нормални" геюве няма! Грешките на природата, включително и психически нестабилните, склонни към промиване на мозъка за да станат х0м0с, не са нормални, а болни хора! Болни хора, нуждаещи се от лечение. За съжаление, западния свят вместо да ви лекува, толерира вашата болест! Ето защо и мрънкате толкова срещу Путин, но нямате т0пките да се изправите срещу него. Затова се опитвате да накарате нас - нормалните да се б

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Айде русофили-антиваксъри! Пишете под другите статии!. Не останаха *** да ви вярват на конспирациите. Народът се ваксинира. Другите умряха." ----- хахахаха, кой бе? Кой е този народ дето се "ваксинира"??? Де го? Няма и 20% пенсионери и хипохондрици! Официално признаха, че над 30% са с купени сертификати! Това разбираш ли го какво означава?? Означава, че и хората, които принудиха да се "ваксинират" не се набодаха!!! Аре чииба американски троол! И за хохлрайна няма да ви се вържем

3

Анонимен

преди 1 година

Айде русофили-антиваксъри! Пишете под другите статии!. Не останаха *** да ви вярват на конспирациите. Народът се ваксинира. Другите умряха.

2

Анонимен

преди 1 година

Не се спира този вирус и това си е.

1

Анонимен

преди 1 година

Време е и ветеринарите да пуснат една такава статистика само че за животните болни от ковид че тази за хората омръзна и е време да се спре.