305

Анонимен

преди 1 година

Да не искате Путин да изглежда както в Мюнхен 2008? Моят кум, великолепен лекар трето поколение твърди, че Джоузеф Б., освен очевидната деменция, има признаци на паркинсонизъм!Сигурно и Путин има някакъв здравен проблем, но не бързайте да се радвате!Тъъпите западняци персонифицират проблема си -Путин, Башар, Муамар, Саддам, аятолахът, който и да е, Ким! Те просто не могат да мислят без конкретния персонаж за мразене! Горките, следващият след Путин ще им 'бава 'мамките веднага, щом го предизвикат

304

ха-ха-ха

преди 1 година

Поредната правилно-пропагандна манджа с грозде. Журналистите да си я ядат сами. И тоя "топ-разузнавач" е като Клапър и Бренън за Тръмп и руската му връзка и петдесетте топ разузнавача дето казаха че лаптопа на Хънтър е фейк. Интереса клати феса! Ама много жалко и прозрачно напоследък.

303

hasmokar

преди 1 година

Молитвите на демократичния Запад дават резултат.

302

Анонимен

преди 1 година

Защо го е бил горкият болен човечец? Вече съвсем пълни *** се пишат.

301

Чета и си мисля

преди 1 година

До Стига глупости - ти си ***, защото поддържате безумната агресивна убийствена и потисническа политика на лилипутчо. Няма нормален човек подкрепящ подобни издевателства над свободни народи. По-твърд аргумент от този, за това че си платен *** (вероятно за 30 копейки) няма! Аз съм свободен трезво мислещ нормален човек, който по божията воля подкрепя СВОБОДАТА и помага на падналите да се изправят!!

300

Петко Страшника

преди 1 година

До Чавдар: Нещо си се объркал. Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен.

299

Фейк

преди 1 година

Украинците такива фейкове ги публикуват серийно. След седмица-две очаквам да напишат, че Путин е починал и има двойник на негово място.

298

Стига глупости

преди 1 година

До Чета и си мисля: Само п'ростотии си измислил. Дори и в тролването трябва да има някаква мярка.

297

Чета и си мисля

преди 1 година

До Анонимен "Путин - на вид дребен и скромен човечец.."Великан великан - колко да е великан. Зеленски му размаза сплесканото и без друго личице, като катма! Русия губи (с управленец като лилипутчо) тотално всичко! Не желязна - железобетонна завеса за всички от кръга около ***.

296

Анонимен

преди 1 година

до 345. Защо да няма избор?

295

Анонимен

преди 1 година

За ужас на психясалите англо-американи и техните евро лакеи, Русия бавно, но сигурно увеличава територията си, а рублата укрепва. Другото е пропаганда.

294

Твърдо съм убеден

преди 1 година

Рушките губят войната тотално! К'во стана бе пропутинисти, 'що мълчите бе! Май ви се дръпна онова което излиза от задния ви вход, две педи навътре! Хайде ревете и бегайте при лилипутинчо, да му правите вятър. Т.нар. непобедима рушка армийка май се проваля тотално! Кефя се на макс!!!

293

Анонимен

преди 1 година

Путин - на вид дребен и скромен човечец, а по дух Великан. Никой не харесва това, което става в Украйна, но разберете, че Путин нямаше друг избор.

292

Анонимен

преди 1 година

Чавдаре, най-много милиард да го кълне. Другите 6-7 милиарда защо нищо ги нямате. Точно в западен стил.

291

Чавдар

преди 1 година

Ще е болен като половината свят го кълне непрекъснато

290

Ели

преди 1 година

Как така само по вида на хората се определя кой от какво е болен?Байдан е болен,Путин е болен.Ердоган е болен . Не останаха президенти,които са здрави.Орбан незнам какъв бил.Най ни бива в това да се грижим за другите ,но за себе си...

289

Анонимен

преди 1 година

Този отдавна се нуждаеше от санитари с усмирителна риза.

288

Аз казах

преди 1 година

От ДЕБИЛИЗЪМ е болен , с вроден страх и параноя за власт

287

Мда

преди 1 година

Психически болен, физически болен, с болни амбиции и голям ядрен арсенал .... Хитлер изглежда като сърдито, разглезено дете на фона на този .....

286

Анонимен

преди 1 година

Путиновите хора са тесни специалисти по отравянията.Да не са подкарали и самия Путин.