42

Анонимен

преди 1 година

"свободния свят" е клише което може да промива мозъци в изостанали страни но не и тука дето свободния свят изсмука една трета население

41

Смелчага

преди 1 година

Зелински се обажда на Бай дун и казва: Вчера тайно бях на Червения площад и се и3cpax в знак на протест против терориста Путин... Еее не те ли арестуваха? - пита байизкукуригал. Да бе ще ме арестуват, аз не съм си свалял ГАЩИТЕ!!! - отговаря Зеленски.

40

Нострадамус

преди 1 година

Една трета от територията на Украйна,или около 200000 квадратни километра ще бъде забладянадо два месеца.Одеса влиза в прогнозата.

39

Анонимен

преди 1 година

Ще свърши кат те напраим на кисело зеле...

38

Анонимен

преди 1 година

Първо умишлено безумно разширяват евросъюза после го разделят на две скорости и втората скорост тоест бедните периферни страни да плащат на американците заемите военна помощ които сащ е дала и вече са солидно количество в милиарди. Запада ще натисне периферията да платим войната.

37

Анонимен

преди 1 година

Предполагам че ръководството на паравоенните формирования са директни зад океански назначения и местната власт няма власт над тях. ВПК ще дава оръжия докато има кой да плаща. Ние също може да плащаме като народ за това че продаваме оръжия след като войната вече е почнала това е вземане на страна. Няма какво да е. . .

36

Анонимен

преди 1 година

Докато се въоръжават хохлите може и вечно. В момента хамериканците печелят - газ. То май те имат най-голям интерес от войната

35

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхме преди хиляда години путин щеше да си направи чаша от главата на зеленски.

34

Анонимен

преди 1 година

Целия свободен свят от текста по горе са ЕС и САЩ. Страните от ЕС и еврозоната ще се наложи да плащат заемите от милиарди военна помощ които САЩ дават на проксито си да избива хора от двете страни на барикадата. Особено ако безумното разширение на ЕС продължи и разделянето му на различни скорости. Периферията ще плаща.

33

Анонимен

преди 1 година

Статията с чиповете беше интересна! Поснете и друга подобна !

32

Анонимен

преди 1 година

Целия свободен свят са ЕС и САЩ. Страните от ЕС и еврозоната ще се наложи да плащат заемите от милиарди военна помощ които САЩ дават на проксити си да избива хора от двете страни на барикадата. Особено ако безумното разширение на ЕС продължи и разделянето му на различни скорости.

31

Анонимен

преди 1 година

Погледнах географската карта. Ами тя Украйна няма място за сравнение с Русия. Нито по население, нито по ресурси, нито по военна сила. Краварите дето ви подстрекават ще ви оставят. Както направиха с куп държави. Но укронациста е сляп

30

Анонимен

преди 1 година

Долари молари има ! Рубли губли нету !

29

Василев

преди 1 година

Путин е внедрен в Кремъл от световния финансов елит и сега в момента играе за този елит, който още повече концентрира финансов ресурс,икономическа и политическа власт, а изкупителните жертви са европейските икономики и данъкоплатци, които плащат с джоба си инвазията на Путин, а украинските олигарси и политици играят в синхрон с руските главорези!Цялата война ще се плати от европейския мизерен селянин, който си мисли че защитава свободата, а в същност пълни банковите сметки на частни банки!Хю!ЦРУ

28

Анонимен

преди 1 година

САЩ могат да си го позволят, тоест да финансират с години украинците, ама Раша не може да си го позволи това нещо, щото оръжието им се опира само до газ и нефт, докато янките имат всичките средства и просто ще натикат световния хулиган в ъгъла :))

27

Шейтаня

преди 1 година

Тоя ако не беше президент ,щеше да е просяк на някоя гара,защото просията му се отдава повече от всичко. Ако пък не това можеше и успешна кариера като телефонен измамник.

26

Анонимен

преди 1 година

Василев, промит мозък, като свършат парите на джуджето ( не разбрах за кое точно джудже говориш), ще се пуснат ракетите. Толкова ли сте облъчени всички, не мога да разбера. Не мислите с главите си... или може би мислите, но не с горните...

25

Анонимен

преди 1 година

Войната ще свърши когато го изкарат от бункера , цял народ тегли зареди тоя

24

Анонимен

преди 1 година

Ако войната продължи дълго, Украйна ще остане без жива сила.

23

Анонимен

преди 1 година

Няма значение какво е изокал пак това зелено, до вечерта ще има други 3 различни мнения