82

Узрялски

преди 1 година

"Зеленски: Колко ще продължи войната? Никой не може да каже"--- Аз знам и мога да кажа кога ще свърши. Когато Зеленски бъде прибран от инвеститорите си, далеч от Украйна, пък да си му дават там нобелова награда за мир...и Оскар за цялостно творчество...и да си отдъхне Украйна от патриотичните му мурафети.

81

Самата Истина

преди 1 година

До Истината!!!- (Това са гадове ,които не трябва да решават съдбата на милиарди хора на Земята!!!) ... Бъркаш много!!! Истинските гадове, които се опитват да решават съдбите на милиарди хора са тези, които купиха такива като Зеленски, за да предизвикат войната между Русия и Украйна.

80

Истината!!!

преди 1 година

Трябва да се организират преговори на Путин(истинският!!!) със Зеленски,и там да бъдат ликвидирани физически и двамата!!!Нали ,знаете ,че има начин?!!! Това са гадове ,които не трябва да решават съдбата на милиарди хора на Земята!!!

79

КАК НИКОЙ НЕ ЗНАЕ!

преди 1 година

Войната ще свърши в края на тази година, когато жужи ще натисне ядрения бутон на куфарчето, за да изчезне веднага след това Феодална русия от лицето на Земята. Крепостните нямат бъдеще по собствено желание.

78

ГОЧО

преди 1 година

ЗЕЛ КО питай Путин, той знае ще ти каже!

77

лед цепелин

преди 1 година

Нацистите ще бъдат за втори път унищожени.1944-45,2022-23 година.

76

Анонимен

преди 1 година

Войната е свършила вече.Руснаците ще те скалпират наркоманче такова.

75

Ludoto Lenche

преди 1 година

..Zelenia pak se e nadrusal do kozirkata.....stial da pregovaria...ama samo dvamata s Putin....?!?? Tozi naistina niama predstava za kakvo ide rech ?!!!

74

Анонимен

преди 1 година

Е, как колко и никой не може да каже? Нали трепеш руски войници и руска техника на поразия, изхвърляш ги от заети територии, скоро трябва да е.

73

Мунчо

преди 1 година

А когато сняг забръска, що ще чиниш ти зимъска......

72

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТова - религий някакъв римски император ли е ?

71

Анонимен

преди 1 година

ще продължи толкова, колкото 'хората', които я финансират и има интерес да продължава, решат да продължи :(

70

Анонимен

преди 1 година

Зеленски -нахалник,наркоман,*** ,предател на украинският народ . Това е този ,когото толкова много лансират .Типично за "ценостната система" в която се намира запада с либерално гейски действителни цености.

69

Qanon

преди 1 година

Специалната операция ще приключи, когато студиото на Зеленски спре да произвежда фалшификации.

68

Анонимен

преди 1 година

Хората по света нямат проблем нито с другите религий , нито с езиците , нито с етносите - Проблемите ги създават такива АЛЧНИ и ЗЛОБНИ ИЗЧАДИЯ като теб и твоите ЗЛИ ментори !!

67

Анонимен

преди 1 година

Ще продължи ,докато не се въвлече НАТО чрез Полша.Господарите на парите искат печалби.

66

Читател

преди 1 година

До кога ще продължи войната ЗЕЛЕНски, зависи единствено и само от теб.Излизаш с високо вдигнато бяло знаме пред руските части и на минутата всичко ще притихне.Ти се криеш в Азовстал с твоите "бойци",войната си продължава,чакаш дядо Джо да дойде,но той все не идва.

65

Анонимен

преди 1 година

Понеже финландците не учавстват във военни конфликти и не може така. Трябва да бъдат въвлечени и те. Какви мрЪЪсни твари са американците! Ми нали като станат членка на НАТО и директно се превръщат във врагове на Русия. А сега просто всеки уикенд отскачат с ферито до Русия да се поркат евтина водка и всичко норм.

64

Анонимен

преди 1 година

Просто се чудят как да си разположат натовските бази под носа на Русия. Изтребвали им натовци на финланците. Ама нещо японците не са склонни да станат членка? Иначе и те са подходящи. От Курилските острови до япония е една ръка разсттояние.

63

Анонимен

преди 1 година

И като така и не вкараха Украйна в ЕС и НАТО, сега бързат да поправят грешката с Финландия. Изведнъж се сетиха, а па на Финландците им се живее мирно и ка какво са им натовски американски бази? Нещо да им липсва, та запада да им запълни празнотата?