142

fact

преди 1 година

каза го и си свърши работата!Боеко, тиквата, изгони 2 милки от българите в чужбина да работът за коричка хлеб, щото тука, от ваште "мерки" и това не можеха да получат. СЕГА ПАК И ОТНОВО?УБИВАЙ!

141

овцебико

преди 1 година

аз - червен, ха ха ха ??? Ти четеш ли правилно или пък четеш, но не можеш да разсъждаваш, кастриран си изглежда в горната глава ? Аз не обиждам, констатирам и установявам истината !

140

Анонимен

преди 1 година

М че най-бедните ме съмнява да се редят на бензиностанциите по принцип...Та кво ще омекотят не знам

139

Биволъ

преди 1 година

До 159, с червени полирани от пясъкоструйка мозъчета,които само с обиди влизат в дискусия,не разговарям.Ходи лижи *** на Рундьо.

138

до биволъ

преди 1 година

Биволе, много си се объркал бе, та ти все още си овца и то подстригана, изчакай си реда не бъркай породите ! Когато изброи червените забрави най-червения *** к'о'м'ундур оня от Банкя викат му Тиква или вожда Винету той сам си призна, че няма да си скъса червената мазна книжка и я скри под керемидите на курникът си....докато станеш бивол от овца има много още плява да преживяш....

137

Бат-Баян

преди 1 година

Гледах в панорама как ядосаха Асен Василев,който си глътна езика за ПАВЕЦ "Чаира" когато се опита пак да обвини ГЕРБ за тежката авария там.Голям *** е този харвардец.

136

Лилипутин

преди 1 година

Трайте,че както ви спрях газа, ще ви пръдна с една ракета свръхзвукова и ще ви затрия.

135

Биволъ

преди 1 година

Не знам кой чагърта ГЕРБ и докога ще го чагърта. То и децата разбраха,че дружно ги чагъртаха за да налапат кокала пак "некорумпираните" Корнелия,Рашков,Бойкикев,Гнома,Тошко Африкански и кукувците, Харвардските комунистически отрочета и червените "Луканови" куфарни олигарсчета, криминални приватизаторчета, Прокопиевчета и неговите добре платени ***.

134

Колко ттъпи

преди 1 година

са герберугите си проличава от кавала 151 който се е зачудил, дали щялоюда 7ммстига слънцето на финландците за слънчеви панели ? Ха ха ха Тиквата за едно е прав, че и феновете му са ппрости колкото него !

133

Анонимен

преди 1 година

Тоя къде е чувал поговорка, че ако не седиш на масата си част от менюто, по голяма глупост не можа ли да изтърси. На България не и трябва да минава на евро. Далеч по богати страни едва се с взеха след въвеждане на еврото, а ние не ми се мисли кава бедното ще ни налегне

132

до 151

преди 1 година

Ти сериозно ли написа това ? И колко слънце трябва а, много ли, или една кофа ? Сммешник, дори нямаш знание колкото овца !

131

Анонимен

преди 1 година

Корнела управлява тя толкова може, а кокорчо и канадеца прибират пачки и ще ходят в дубай спецов да ги шлаифа

130

до 150

преди 1 година

до знаеш и Северна Държава като Финландия - Слънце Бол!

129

147, т'ъпак

преди 1 година

замислил си за финландците които имат стандарт хиляда пъти над твоя, какъв ид'иот си хабер нямаш ! Още от утре всеки финландец ще си монтира слънчеви панели и няма да се занимава с ток от ко'м'ундури, имат си и парите и възможностите, а ти ще си останеш подстригана овца от към мозък ! Финландия в момента е втора по стандарт в ЕС, това знаеш ли го червенобузест *** ?

128

бахти утрепките

преди 1 година

Братята финландци ако закъсат да ни се обадят, ше помагаме с квото можем.

127

Гледайте

преди 1 година

филмът "Сикарио" да видите как се избиват мафиоти когато законите ги защитават или не ги ловят ! Тиквата и всички герберасти трябва да бъдат избити по същият начин, обаче сме България и ще им се навеждаме и търпиме ! За терора който наложиха над българският народ през 90-те трябва да имат точно същата съдба каквато получиха мафиотите във филма ! Смърт !

126

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

Русия Спря Износа на Ток за Финландия! Не Искат да си Плащат в Рубли!! а и искали членове на НАТО да стават... ами на Свещи!

125

Не знам

преди 1 година

С опозиция в лицето на ГЕРБ-ДПС-Възраждане, ПП може да управляват още поне 2 мандата.

124

Аман вече

преди 1 година

От ГЕРБ-ажийски рев, не можем да пуснем критика към Кирчо и Кокорчо, че ще вземе да излезе, че и ние сме ГЕРБ-аджии. АЙДЕ СПРЕТЕ СЕ МАЛКО ОПЛАКВАЧКИ ТАКИВА! АМАН!

123

Страхува ли ви Лаура

преди 1 година

ГЕРБ трябва да се изчегърта, после изчегъртаното да се изгори и да се пусне по река Марица, за да излезе далеч от териториите и акваториите на Майка България.