162

Офффф

преди 1 година

Колега,това че сме работещи бедни тях ги устройва, аз със две хил. лева заплата с малко дете и безработна жена ... Ами едва изкарваме месеца и то в провинцията. Ама тях какво ги интересува,ама за Украйна са ларш

161

Офффф

преди 1 година

Те тия така обичат,без конкретни цифри. "Газта от САЩ е по-евтина" ама не казват цена. Сега "за най-бедните" ама не казват доход. Те примерите са много,винаги е "Ще...скоро...кратки срокове.... "

160

Анонимен

преди 1 година

аз не съм пенсионер.децата ми са над 18г.не плащам пром.ток.заплатата ми е малко над минималната.1 лв.помощ за мен няма.нито мека нито твърда.вдигнахте бензина и билета за рейса.вървя 4км.до работа и обратно за да не рлатя 1.60лв за билет.нищо не сте направили за мен.болшинството хора са така.

159

богат-беден

преди 1 година

Ахааа, значи все пак има удар.......ама мек?!

158

българин

преди 1 година

Герберасти,каквато и "помия" а изливате,животът върви.Но без вас,и без шебека/дай боже по-скоро да бъда вкаран в ареста,с още 200-300 приближени,с които ограбиха народните пари.И Гешев няма да е вечен,и той ще си понесе законовите последици.Явлението "Шебека от Банкя" е трудно обяснимо,дори и за банановите държави.Така,че герберастки поклонници,една група разбойници ви използва 15 г.,не им се връзвайте повече.Войната е от 2 м.,никой преди това не е бил в такава международна обстановкНо има подем

157

Анонимен

преди 1 година

Крадец и измамник

156

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Да , бе ! В края на лятото хляба ще е 5 лева . Големите мерки : да печатиш и да размиваш стойността на парите

155

NoirFire

преди 1 година

Възраждане дори с п р и с т а ц и като долния н яма как да хване повече от 20 процента на избори, ще изметеш баба си от село.

154

NoirFire

преди 1 година

ГЕРБ със вота на недоволство и своя електорат ще стане първа политическа сила с избиратели над 50 процента, ще омете шайката на ПП и няма да гледате коалиции от рода на БСП Възраждане ДПС , които смятате за невъзможни , но за да управляват Възраждане може да стане ***.

153

Аз

преди 1 година

Стига сте писали глупости за теглене на големи кредити! През март държавата е лапнала от продажца на оръжия едни 4 млрд. лв допълнително. За какво са ни кредити като печелим от оръжията ?

152

NoirFire

преди 1 година

Сега не знам с какви фантазии живеете ако мислите че Възраждане ще стане първа политическа сила със 70 процента гласове трябва да сте по-прости и от Киро , има партии с твърд електорат като герб и такива вземащи свободен вот на недоволство, Киро с фалшифицираните избори не е пример за вот на недоволство който прави партия първа политическа сила а и на изборите бяха много близо до ГЕРБ, гласувайки за Възраждане вие пилеете вота на недоволство създавате сложна политическа картина .

151

Юни

преди 1 година

И ще втвърдят удара върху бъдещите поколения, на същите тези бедни, защото се теглят многомилиардни заеми, но те никога няма да го изплатят. Завинаги бедни и роби, и дори и да се използва задигнаха заедно, системата разчита на безотговорно размножаване на същите тези и ще преобразуват мерките в още бебета и още бедност.

150

Анонимен

преди 1 година

"имаше компенсации за газа за битовите потребители, за електроенергия за бизнеса, отчете още Асен Василев."ИмаШЕ. Ние не живеем в минало време, Хасанчо.

149

Анонимен

преди 1 година

Какви нови мерки, то и стари ли има? Последни в ЕС се сещате да свършите нещо за кризата и то едно нищо... Истината е, че трябва да се омитате и да идва Възраждане.

148

Анонимен

преди 1 година

С изключение на кърлежите от бизнеса, които са субсидирани постоянно от правителството с милиарди, но това по никакъв начин не задържа цените всички вече сме бедни.

147

NoirFire

преди 1 година

Сега е Възраждане, а ако им дадете гласове и станат партия без която не.юоже да се състави кабинет ще стане *** и старата песен на Волен ще засенчи отново.

146

NoirFire

преди 1 година

Не повтаряйте грешките от миналото това са думите на Волен, българския народ трябва да не повтаря грешките от миналото.

145

NoirFire

преди 1 година

Възраждане ! На кого ви прилича , на цирка с Атака български знамена, български химни и накрая за пари биха влязли в коалиция с ДПС само и само да управляват.

144

NoirFire

преди 1 година

При избори сега Бойко Борисов не се нуждае от никаква коалиция.

143

NoirFire

преди 1 година

Залагам си дипломата и от НПМГ и от всички висшета които съм минал ( ще ги изгоря ) че това правителство няма да издържи още.месец, смешно,жалко,крайно неадекватно ! Сега сериозно заради спрените доставки на суровини съвсем наскоро цените нарестват главоломно , до месец ситуацията ще бъде трагична , като прибавим и новата ковид вълна есента това правителство е невъзможно да оцелее !