16

Анонимен

преди 1 година

9- ЕДНО ВРЕМЕ ИМАШЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ И АЗ ТАМ С ОЩЕ 52 ДЕЦА В ЕДНА ГРУПА С ДВЕ УЧИТЕЛКИ И ЕДНА ЛЕЛЯ- ГЛЕДАЙКИ СНИМКИ С ДЯДО МРАЗ СЕ ЧУДЯ КАК СМЕ ОЦЕЛЕЛИ, БАБА МЕ СЪЖАЛИ И МЕ ВЗЕ ДА МЕ ГЛЕДА.

15

Анонимен

преди 1 година

Местата в държавните детски градини да бъдат само за децата на работещите родители.

14

Норто

преди 1 година

Елате в провинцията да вудите колко много места има в детски градини и затворени училища които могат да бъдат използвани и за бежанци /украйнци/

13

Лллл

преди 1 година

Да направят детски градини в офис сгради и учреждения и министерства . Има много неизползвани помещения . А за кадрите не съм сигурна в опитността и качеството на учителките

12

Анонимен

преди 1 година

На 7400 български деца в София им е отнето правото да посещават държавни детски заведения!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Това значи, че 7400 семейства ще внасят по-малко данъци и такси в тази изнемощяла държавици! Защо? Защото някой трябва да гледа тези 7400 дечица, било то родител или баба, или дядо.

10

Бандеровец

преди 1 година

Важно е да има масто за укро децата. За българчетата не ни еб.!

9

До 11

преди 1 година

Да. Все едно до вчера имаше места. Откакто проруската Фандъкова е на власт, всяка година остават по около 10 хиляди деца извън ясли и градини, но сега украинските деца им виновни.

8

Анонимен

преди 1 година

класическа схема, спуска се статия че няма места в детските градини и тро?ло?ло са на линия да плю**ят по Украйна.

7

Петко

преди 1 година

А тези защо не си гледа детето до 7 годишна възраст а се юрнала да прави кариера? Май повече мечтае да ходи на работа да се среща с колеги, а? Аз ако съм и мъж такива шамари ще и нашия, че ще и мине мерака да ходи на работа.

6

Анонимен

преди 1 година

В днешно време се закриват училища, детски градини, болници, а едно време се отваряха училища, детски градини, болници, кадри имахме колкото щете, изпращахме ги в чужбина, представяха ни отлично и така. Сега е друго време за жалост.

5

Анонимен

преди 1 година

Като цяло след 89-та година всичко тотално се сбърка. Започна процес по унищожаване на провинцията и селата. Всички се скупчиха в големите градове, а настрани остана всичко пусто. Колко детски градини се закриха поради недостиг на деца в провинцията - за справка, за 2021 г. са закрити общо 11 провинциални детски градини.

4

мак

преди 1 година

Ще стане и по-зле, ако гостите тръгнат на градина. А претенции отправете към фънда, която постоянно се хвали, как строи ли, строи ли, детски градини. И всяка година едно и също, а на всички избори от години софиянците пак си я избират.

3

Анонимен

преди 1 година

Нема проблеми украина е важна сега пък българите и България вълци ги яли

2

Анонимен

преди 1 година

Запишете ги по селата, там детските градини са с по 10-20 деца.

1

Ужас

преди 1 година

Важното е да има място за децата на фашистите от Украйна а за нашите.....кучета ги яли.