54

Анонимен

преди 1 година

Е, сега управляващите са виновни и за това, че в Студентски град не са граждани, а от малки населени места и с наставка -ндури. Утре да не забравите да обвините някой друг, че и бельото ви е мръсно, и чорапите ви миришат.

53

Анонимен

преди 1 година

Селяците се преселиха в София, защото другаде няма работа.

52

Анонимен

преди 1 година

Студентски град...................по-зле от Сусурлеви и Пазарджик.Толкова по темата!!

51

Тъпанар

преди 1 година

Докато има хора, които смятат, че добър шофьор е този, който се вре отляво, отдясно, отгоре, отдолу, минава в лентите на различни от неговата посоки, защото са по-празни, за да се нареди първи на светофара и докато се мерят п.и.шки с това, кой за колко време е успял да стигне, от да речем Младост до център, докато някой смята, че пускането на аварийки, значи, че там е място за паркиране и докато тия от КАТ смятат, че мястото им е по хранилките, а не на проблемните кръстовища, ще е така.

50

Анонимен

преди 1 година

Провинциалистите завладяха София и стана МАЗАЛО !!***, сръбска музика и тюрлю-гювеч. Убре село............

49

Анонимен

преди 1 година

Нормално. София е пълна с бедняци от западналия прованс, бачкащи за 3к из складовете. Качат се на ceлското Е60, струващо колкото заплата на средно ниво ИТ спец, и се мислят за Господ.

48

era

преди 1 година

то да беше само това. Колко задръствания заради нерегулирани сфетофари стават? Колко катастрофи стават заради дупки? Колко актове пишат полицайте за да спасят да не съдиш общината за нанесени щети по колата? Колко паркинги има в центъра на София, които да способстват да се освободи малко трафика? И т.н. и т.н.

47

Анонимен

преди 1 година

Това си е нормалния ритъм в София, ама на сила никой не ви държи там.

46

Анонимен

преди 1 година

И в моя квартал до офиса на Еконт-а е така, всеки път като минавам от там ги псувам понеже явно клиентите им са от най-наглите и кухи парчета и си заебават колите като каруцата на село.

45

Анонимен

преди 1 година

Всичко много добре, но щом на подалия сигнала селянин или *** не и харесва в София да се връща на село. Да му кажа само, че преди да дойдат в София многото "столичани" столицата не беше никак ужасно място.

44

Глас от изток

преди 1 година

На село нема клаксони. Заповядайте граждани, увеличавайте народонаселението по селата )))

43

Димитър

преди 1 година

Умника писал оплакването явно не познава знаците и не се е докосвал до причинно-следствените връзки. Там Е забранено паркирането и престоя, а засилен трафик има заради строежа на кръгово наблизо, къдрто изпляскаха светофар. Паяка да минава по-често и ще се научат.

42

Анонимен

преди 1 година

To само там да е, с мед да го намажеш. Цяла Сф е ***.

41

Анонимен

преди 1 година

Тоя с буса явно е бил нормален човечец, щото бия една задна права му на пастет дръгела, викаме органите и да видим кои има повече връзки. Аман от cелcки биячи.

40

.

преди 1 година

Добре дошли в гетото. Слава богу, че имах възможността да избягам от него!

39

кмето

преди 1 година

Там отдавна бардаците са с числено предимство пред общежитията, а за библиотеки да не говорим. Новото му име трябва да е нещо от сорта на: Чалга село.

38

Укритата да не са

преди 1 година

разпънали знамената на кръстовището пак хаха

37

Дедо от село

преди 1 година

Нормален ден в Шопско, Ко ни брига нас.

36

Ади

преди 1 година

До АнонименДо 24: Той, ако беше пич и тук щеше да изучи математиката-нашите деца са първи в света на олимпиади. Явно е търтей мамин-татков, да си гледа хубавата работа и да не ни занимава с глупаввите си писаници-даже неграмотно написани. Явно скучае щом пише тук. Ние обаче не сме безразлични, защото яйцето се пече на нашето дупе-не на неговото.

35

aa1830

преди 1 година

*** - нито пътища ни са читави, нито колите, нито главите на шофьорите. Всеки втори Шумахер, тръгнал да се състезава, бие и раздава правосъдие.